Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sword Art Online - dyskusja

viper1924

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Guess who's this!

Kirito w wersji żeńskiej a może nawet shemale (kto to wie xD) który będzie tak "pinknie" odpicowany w trzeciej gierce? (phantom bullet czy coś w ten deseń).

Teraz chcę od Cb spojlera co tam będą wyprawiać :O Zaciekawiłeś mnie. Czyżby Kirito's cheats ON?:)

• Odpowiedzi 859
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kirito w wersji żeńskiej a może nawet shemale (kto to wie xD) który będzie tak "pinknie" odpicowany w trzeciej gierce? (phantom bullet czy coś w ten deseń).

Teraz chcę od Cb spojlera co tam będą wyprawiać :O Zaciekawiłeś mnie. Czyżby Kirito's cheats ON?:)

Ta gra to GunGale Online. Kirito wygląda jak wygląda, bo z tego co wiem, to wygląd postaci przyznawany losowo. Z tego co widać, to dostaną broń i z tego co czytałem na MALu, ludzie będą mogli sami stawiać serwery do gier obsługiwanych przez NerveGear. Nowelkę dopiero niedawno zacząłem czytać i jestem dopiero w 4 Volumie, ale jak już dojdę do tego momentu, to dam ci znać. Generalnie w ALO Kirito bedzie OP as hell. O ile studio nic nie spieprzy, to bedzie na co popatrzeć przy walkach.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

jak tak ma wyglądać next cześć to ja podziękuje ...

Spokojnie. Ten sezon zakończy się na ALO, a w ALO walki urywają dupę.

EDIT: PV 18 epa

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=U7l_LLdCcoI

Last.fm

Opublikowano

hmm ciekawe kiedy się i o ile wgl dowiedzą o sobie, w sumie kirito wygląda podobnie do tego z reala więc aż dziwne że go nie rozpoznała

NJxbd4x.png

Opublikowano

hmm ciekawe kiedy się i o ile wgl dowiedzą o sobie, w sumie kirito wygląda podobnie do tego z reala więc aż dziwne że go nie rozpoznała

Dodatkowo mogła poznać po głosie.

Last.fm

Opublikowano

To ona się jeszcze nie skapnęła? Zresztą, tak czy inaczej by zarywała xD

Skapnie się dopiero, gdy spotkają się z Oberonem aka Sugou

Skapną się tuż przed wejściem do tego drzewa na którym jest Asuna

Last.fm

Opublikowano

Wreszcie się na to zdecydowałam! Tyle zwlekałam chcąc dokończyć inne serie i teraz żałuje. Anime po prostu genialne. Aktualnie jestem na pierwszym epku, że tak napisze "Drugiej serii" i po prostu mnie korci, by ciągle to oglądać.

Opublikowano

Wreszcie się na to zdecydowałam! Tyle zwlekałam chcąc dokończyć inne serie i teraz żałuje. Anime po prostu genialne. Aktualnie jestem na pierwszym epku, że tak napisze "Drugiej serii" i po prostu mnie korci, by ciągle to oglądać.

A jeśli będą się trzymać nowelki to będzie jeszcze lepiej ^,^

Last.fm

Opublikowano

no tak anime świetne ale jeśli ten art jaki podał jakiś up jest prawdziwy, i fakt że w takich anime tym dalej tym zazwyczaj gorsza faubła, sprawia że boję się trzeciego sezonu anime o ile wgl wyjdzie

a póki co drugi sezon 8/10 mam nadzieje że się jeszcze rozkręci

NJxbd4x.png

Opublikowano

no tak anime świetne ale jeśli ten art jaki podał jakiś up jest prawdziwy, i fakt że w takich anime tym dalej tym zazwyczaj gorsza faubła, sprawia że boję się trzeciego sezonu anime o ile wgl wyjdzie

a póki co drugi sezon 8/10 mam nadzieje że się jeszcze rozkręci

Ostatni jpg, który dałem to oficjalna okładka 5 tomu novelek.

Last.fm

Opublikowano
A jeśli będą się trzymać nowelki to będzie jeszcze lepiej ^,^

Szczerze, to pierwsza seria według mnie była lepsza

to, że trzymali ich na pewną śmierć w grze, ich przeżycie znaczyło od wygranej, psychika im się powoli sypała, było to pokazanie takiego prawie rzeczywistego świata. Jak to człowiek może się załamać, a mimo to walczyć ostatkami sił. Teraz chyba zrobi się z tego po prostu totalne romansidło ;/

Ale zobaczymy...

Opublikowano

Szczerze, to pierwsza seria według mnie była lepsza

to, że trzymali ich na pewną śmierć w grze, ich przeżycie znaczyło od wygranej, psychika im się powoli sypała, było to pokazanie takiego prawie rzeczywistego świata. Jak to człowiek może się załamać, a mimo to walczyć ostatkami sił. Teraz chyba zrobi się z tego po prostu totalne romansidło ;/

Ale zobaczymy...

Fakt, koncept w pierwszej serii był zarąbisty, jednak walki w ALO są o wiele lepsze niż w SAO.

Last.fm

Opublikowano

jak dla mnie mogli by kontynuować akcje w sao niż zaczynać w alo między innymi ze względów jakie podała wredna, ale też po prostu sao było lepsze

NJxbd4x.png

Opublikowano

jak dla mnie mogli by kontynuować akcje w sao niż zaczynać w alo między innymi ze względów jakie podała wredna, ale też po prostu sao było lepsze

First i always better? :O

Last.fm

Opublikowano

SAO było ciekawsze, z tym się zgadzam. Mogli zrobić z tego tasiemca...

Zgadzam się, trochę za szybko się wszystko rozegrało.

Jeszcze nie dotrwali do końca gry, a tutaj oczywiście musiał pojawić się wątek cholernego bohatera, który wszystkich ratuje i tym samym ginie. Ogólnie cała ta walka finałowa...hmmm...jak na taką super serie, totalna porażka. Co to w ogóle było? Wbił mu ten miecz przez przypadek? Nie mógł go drasnąć przez całą walkę, a na końcu kiedy już umierał nagle go przeszył na wylot? No cóż.... Co do ALO....nie lubię elfów, odnoszę wrażenie, że SAO i ALO to dwie osobne serie, nie powiązane ze sobą. W SAO widać tą nutkę "ciemności" natomiast w ALO mamy już cukierkowy świat, wszystko ładnie pięknie, trzeba uratować księżniczkę poprzez machanie skrzydełkami, bla, bla, bla...

Opublikowano

Zgadzam się, trochę za szybko się wszystko rozegrało.

Jeszcze nie dotrwali do końca gry, a tutaj oczywiście musiał pojawić się wątek cholernego bohatera, który wszystkich ratuje i tym samym ginie. Ogólnie cała ta walka finałowa...hmmm...jak na taką super serie, totalna porażka. Co to w ogóle było? Wbił mu ten miecz przez przypadek? Nie mógł go drasnąć przez całą walkę, a na końcu kiedy już umierał nagle go przeszył na wylot? No cóż.... Co do ALO....nie lubię elfów, odnoszę wrażenie, że SAO i ALO to dwie osobne serie, nie powiązane ze sobą. W SAO widać tą nutkę "ciemności" natomiast w ALO mamy już cukierkowy świat, wszystko ładnie pięknie, trzeba uratować księżniczkę poprzez machanie skrzydełkami, bla, bla, bla...

mam identyczne zdanie na ten temat, jak dla mnie zamiast ALO mogli by po prostu kontynuować SAO, i tak akcja od początku była według mnie za szybka mogli by to spokojnie rozbić na dodatkowe 20 odc, bo potencjał jak wspominałem miał ogromny, ale kurwa elfiki musieli zrobić ...

NJxbd4x.png

Opublikowano

Haha, dokładnie.

Z jednej strony mamy mroczny świat SAO, gdzie gracze walczą dosłownie na śmierć i życie. Wielu z nich jest już wykończonych psychicznie, popełniają morderstwa, samobójstwa itp. A z drugiem mamy świat wróżek, czy tam innych skrzydlatych stworów. Hm, gdyby chociaż dodali do tego jakiś aspekt wyciągnięty z SAO, np niemożliwość wydostania się z gry, albo cokolwiek innego, to już bym się cieszyła. Tak naprawdę mamy tutaj totalne romansidło. Siostra Kirito będzie próbowała go uwieść, a on będzie się bronił, by oclić Asune, która jako księżniczka elfów została uwięziona w klatce dla ptaków.... Nie no jebnę przez te skrzydełka...

Opublikowano

Haha, dokładnie.

Z jednej strony mamy mroczny świat SAO, gdzie gracze walczą dosłownie na śmierć i życie. Wielu z nich jest już wykończonych psychicznie, popełniają morderstwa, samobójstwa itp. A z drugiem mamy świat wróżek, czy tam innych skrzydlatych stworów. Hm, gdyby chociaż dodali do tego jakiś aspekt wyciągnięty z SAO, np niemożliwość wydostania się z gry, albo cokolwiek innego, to już bym się cieszyła. Tak naprawdę mamy tutaj totalne romansidło. Siostra Kirito będzie próbowała go uwieść, a on będzie się bronił, by oclić Asune, która jako księżniczka elfów została uwięziona w klatce dla ptaków.... Nie no jebnę przez te skrzydełka...

taa próbują nadać mroczność, dodając aspekty typu muszę ją uratować w tydzień lub jaki to ja smutny jestem bo jej nie ma, lubię romanse ale z tego robi się coś co nie chcę aby się zrobiło (przeciętniak), może jeszcze coś ciekawego wprowadzą, ale patrząc na tego arta z 3 sezonu to powątpiewam, tak btw to kuzynka a nie siostra..

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ogólnie ma to mieć 25(?) odcinków. Myślę, że to jest tylko takie nudne uzupełnienie. Chodzą słuchy, że ma powstać 2 seria i ALO nią nie jest

nie wiem nie czytam mangi, a z nowinkami to sobie można, ja bym na to nie liczył a nawet jeśli to już nie będzie tego mrocznego klimatu bo jeśli nawet odtworzą świat to nikt tam nie wejdzie bez gwarancji że nic mu nie będzie :D, ale dobra ja już się dziś nasiedziałem nq

NJxbd4x.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...