Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cosik temat ucichł.

niestety :(

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Amstaf -.-. Mówiłem, że będzie nowy server! ALL IN ONE! Więcej informacji na forum.pixelowi.pl Chociaż może teraz nie ma info.

RCwkgo4.png

Opublikowano

jest 10 września a tu nic !!

Heloooł! Mówiłem, że robimy 2 serwery... Myślicie, że to tak łatwo ogarnąć? :P. Czekajcie a dostaniecie :P.

RCwkgo4.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już nie gram na nim, jedyny ogarnięty admin to chyba sebka97, MrCracku w ogóle nie ogarnia, rozdaje perły enderu i blood packi swoim kolegą i włamuje się do baz innych.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ADM Odświeżam temat po długim okresie, ale mam do tego prawo :)

@TOP

Odświeżam. Dlaczego? Projekt nie umarł! Po prostu ostatnio mieliśmy parę spraw osobistych (w tym śmierć naszego najlepszego kumpla : C ). Ale za niedługo powracamy z zomboidem! A tak P.S. Sebka. Nie radzę używać Ci nic zwiazanego z tą nazwą i marką. Nazwa Zomboid jest zastrzeżona:)

Serwer obecnie jest testowany i nielicząc kilku błędów to za niedługo wróci na arenę :D Prawdopodobnie za tydzień :P

Opublikowano

Nie wiem jak będzie wygladać rozgrywka, gdyz teraz arena MC dynamicznie się zmienia, ale zapewniam że serwer ruszy chociażby 10 slotowy ;P

Opublikowano

czy tylko mi się pojawa strona Pixelowi po czesku po wpisaniu www.zomboid.pl ? xD

@ADM Odświeżam temat po długim okresie, ale mam do tego prawo :)

@TOP

Odświeżam. Dlaczego? Projekt nie umarł! Po prostu ostatnio mieliśmy parę spraw osobistych (w tym śmierć naszego najlepszego kumpla : C ). Ale za niedługo powracamy z zomboidem! A tak P.S. Sebka. Nie radzę używać Ci nic zwiazanego z tą nazwą i marką. Nazwa Zomboid jest zastrzeżona:)

Serwer obecnie jest testowany i nielicząc kilku błędów to za niedługo wróci na arenę :D Prawdopodobnie za tydzień :P

po primo nazwa serwera nie jest wasza a jest z innej gry ale też o zombie więc czemu niby przez was Zaztrzeżona ??

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...