Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja się zgłaszam chętny do budowy. Jestem pomysłowy na kryj dy i fajne budynki zgłaszam się o nicku w grze ziolo1230 :)

Mam bardzo dużo pomysłów i jestem kreatywny na nowe budowle i kryj dy :). Proszę pisz na PW jak chcesz :).

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj akurat nie potrzebujemy pomocy, ale napisze do ciebie, i do PalllUcha. Kotkowski, jak mi nie wierzysz, nagramy rozmowę, a ty nie szpanuj tak i nie chwal się że wszystko wiesz bo nic nie wiesz...

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

Kotkowski, nie chcesz wierzyć to nie wierz. Ja wiem to co wiem. W końcu jestem pomysłodawcą Zomboid, starego i nowego. Wiem więcej, i wiem nawet to, że na wszystko Yundy nie ma wpływu, nawet jeśli się nie zgodzi na serwer nowy Zomboid, pogadam z Kradem i wszystko załatwie. Nie sądze, żeby mój i grze151 projekt przepadł. Taka koncepcja będzie rozwinięta w ten sposób, aby każda serwerownia, jakiej zaproponuje stworzenie tego serwera, się zgodzi. A ty wiesz, za przeproszeniem, gówno. Zapraszam na twitter mój i grze! Na twitterze będą latały plotki, nie mówię czy prawdziwe, czy nie prawdziwe. ;].

@PS. Będę pisał na PW do chętnych budowniczych ;].

Hahaha :D

Teraz wiem czemu serwer przetrwał! Tylko dzięki tobie i grzechowi! :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Czy ja coś takiego powiedziałem? Powiedziałem tylko, że staramy się zrobić lepszy serwer, nowy, stary nie przetrwał, dlatego że nie było klimatu...

35672.jpg

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

Hmm, sam uzywalem kiedys tego TP, moglbys mi "ziompek" jak sie nazywa? Chyba ze sami go robiliscie a ja widzialem podobny.

Untitled.png

Opublikowano

Jak mam się zalogować ? Kurczę wpisuję swoje dane konta i nic. Nie mogę. Wcześniej odpisał mi ktoś, że nie trzeba się rejestrować gdy ma się konto premium więc ja już nie ogarniam.

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Fefnusoowa,

Najlepiej zalozyc nowe konto, bo nigdy nie wiadomo. Jak chcesz sie zalogowac wchodzis na zomboid.pl , klikasz "Panel" w pasku nawigacyjnym i musisz sie zalogowac loginem i haslem z minecraft.net.

To proste :P

Potem mozesz ustawic sobie skin, korzystac z SMS Shopa, itd.

Lecz i tak narazie ci to nie potrzebne bo serwer jest off.

Untitled.png

Opublikowano

Fefnusoowa,

Najlepiej zalozyc nowe konto, bo nigdy nie wiadomo. Jak chcesz sie zalogowac wchodzis na zomboid.pl , klikasz "Panel" w pasku nawigacyjnym i musisz sie zalogowac loginem i haslem z minecraft.net.

To proste :P

Potem mozesz ustawic sobie skin, korzystac z SMS Shopa, itd.

Lecz i tak narazie ci to nie potrzebne bo serwer jest off.

Aha no dzięki. Nawet mam gdzieś tam konto no premium więc nie muszę robić nowego. Wielkie dzięki. Like it !

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Nie logujcie sie do panelu... Panel będzie nowy, wszystko będzie nowe... Mapkę w całości samodzielnie budowaliśmy.

Zapraszam wszystkich do rejestrowania sie na Pixelowi.pl!!! Tam i na moim Twitterze oraz grze zobaczycie newsy!

35672.jpg

Opublikowano

Zgłaszam się na budowniczego :) umiem budować domki w stylu starej mapki albo nawet lepsze :) zniszczone wieżowce rożne ruiny domki małe to moja specjalizacja

Mój nick: rychuPL

P.S wiem że na starym miałem bana za wyzywanie admina ale się wkurzyłem wtedy ale przemyślałem ze nie warto było i straciłem dobry serwer więc chce na niego powrócić i pomóc serwerowi :)

graphic.png

Opublikowano

Szanse dajemy tylko osobom zaufanym. Więc wiesz... Ale będziesz miał szanse na nowym, lista banów będzie wyczyszczona.

35672.jpg

Opublikowano

OK mam pare pytań ponieważ jestem zmęczony

Czy serwer ZOMBOID będzie ??

czy nadal szukacie hostera ??

Czy bedzie taki serwer jak mówią screeny czyli <ciarki>

I na jaką versie bedzie serwer

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Cały czas na 1.2.5 bo projekt modu minecraft dayz został anulowany a jest nowy lepszy ciągle updatowany :)

graphic.png

Opublikowano

Będzie zomboid ale cierpliwości !

Mamy hostera :)

???

1.3.1 :) własny client servera :)

Opublikowano

Cały czas na 1.2.5 bo projekt modu minecraft dayz został anulowany a jest nowy lepszy ciągle updatowany :)

Po 1. Najn... na 1.3.1, nie wiesz to nie gadaj.

Serwer Zomboid Będzie.

Nie szukamy hostera, mamy współpracę z Hunger Games.

Tak będzie taki serwer jak mówią screeny, zapraszam na Pixelowi.pl oraz na mój oraz grze twitter, tam będą co jakiś czas plotki na temat serwera, powtarzam, plotki ;].

Na 1.3.1.

35672.jpg

Opublikowano

Po 1. Najn... na 1.3.1, nie wiesz to nie gadaj.

Serwer Zomboid Będzie.

Nie szukamy hostera, mamy współpracę z Hunger Games.

Tak będzie taki serwer jak mówią screeny, zapraszam na Pixelowi.pl oraz na mój oraz grze twitter, tam będą co jakiś czas plotki na temat serwera, powtarzam, plotki ;].

Na 1.3.1.

Widze ze sofcik coś nie śpi i albo gra w coś albo robi serwa czy cuś :)

graphic.png

Opublikowano

Buduję mapkę :D. Widzisz, troszkę prace wrzą, aktualnie smooth-brushem trza wygładać, mozolna robota... Chcecie małe zachęcające coś? (screen z czegoś :D)

35672.jpg

Opublikowano

Buduję mapkę :D. Widzisz, troszkę prace wrzą, aktualnie smooth-brushem trza wygładać, mozolna robota... Chcecie małe zachęcające coś? (screen z czegoś :D)

Sry ze tak późno ale zapodasz screeny ?

graphic.png

Opublikowano

kiedy mamy pomuc w budowie jak muwiles. bo ja mam bardo duzo czasu. Tak wiec czekam :)

Ty to byś się najpierw ortografii nauczył

Napisz na PW masz większe szanse że się z nim dogadasz.

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

To ja sie pobawie w "redaktora" i bede przedstawiac najnowsze "niusy"

Serwer bedzie na 1.3.1 , aktualnie w budowie:

Lotnisko: (faza wczesna)

http://i.imgur.com/7c0uR.jpg

Betonowa Wanna:

http://i.imgur.com/X7i8r.jpg

A tutaj screen z pracy nad czyms ... :

http://twitter.com/g...8/photo/1/large

Nie wiem po co to pisze >.>

BTW. Czym ma byc betonowa wanna? Jakies ZOO? : D

Untitled.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...