Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP

w jakim sensie??

Padł i już nie włączą??

Czy trzeba czekać?

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Czego się spodziewaliście po serwie xYundy-ego ? :D Bez urazy Yundy :P

On prawie każdy projekt porzuca,

ktoś jeszcze pamięta Mine Field albo Hack/Mine? :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Przepraszam potrzebuje pomocy. Nie iwem skąd pobrać ten laucher i minisherra proszę o jak zainstalowaniu i dowolnadu proszę bo chce pograć na tym serwerze

@ proszę o opis jak zagrać od dowolnadu do instalacji tego lauchera. I jak grać z skinem na minecraftshiferze czy jakoś tak

Opublikowano

Jeśli porzucisz serwer to zrobimy bunt na ulicach jak w sprawie ACTA!

Przemyśl to!

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano
Jeśli porzucisz serwer to zrobimy bunt na ulicach jak w sprawie ACTA!

Przemyśl to!

Dokładnie. Weś nie porzucaj serwera PLZ

Opublikowano

Drodzy gracze, z tej strony Admin Softenik, pracujemy nad nowym serwerem, ten był zryty za przeproszeniem, wypuściliśmy serwer w Becie, i to był nasz największy błąd, nowy serwer, będzie polegał praktycznie na tym samym, ale będą takie oto zmiany:

-Nowy txt pack - lepszy klimat

-Nowa muzyka w tle.

-Nowa oprawa graficzna

-Nowy język gry, który został opracowany przeze mnie

-300 Slotów!

-Nowa mapa.

-Więcej modów

-Bukkit, a co za tym idzie, brak kupy ze spawnem :].

-Nowa administracja

-Współpraca z Igrzyskami Smierci.

-I wiele, wiele innych!

Także, upraszam was, gracze, o cierpliwość, wkrótce wszystko się stanie jasne. Serwer będzie postawiony na klimat postapokaliptyczny, a niektóre budynki będą wręcz takie same jak w Stalker: Cień czarnobyla :].

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano
Drodzy gracze, z tej strony Admin Softenik, pracujemy nad nowym serwerem, ten był zryty za przeproszeniem, wypuściliśmy serwer w Becie, i to był nasz największy błąd, nowy serwer, będzie polegał praktycznie na tym samym, ale będą takie oto zmiany:

-Nowy txt pack - lepszy klimat

-Nowa muzyka w tle.

-Nowa oprawa graficzna

-Nowy język gry, który został opracowany przeze mnie

-300 Slotów!

-Nowa mapa.

-Więcej modów

-Bukkit, a co za tym idzie, brak kupy ze spawnem :].

-Nowa administracja

-Współpraca z Igrzyskami Smierci.

-I wiele, wiele innych!

Także, upraszam was, gracze, o cierpliwość, wkrótce wszystko się stanie jasne. Serwer będzie postawiony na klimat postapokaliptyczny, a niektóre budynki będą wręcz takie same jak w Stalker: Cień czarnobyla :].

SUPER :). A będzie bronie albo granaty ?

@EDIK - Czy ten nowy serwer będzie pod premium czy non-premium. Osobiście mam non-premium ale kupię potem premium :)

Opublikowano

Tak, najprawdopodobniej będą nowe bronie, zbroje (kombinezony) i może uda się załatwić takie coś, że jak sie wyjdzie poza mapkę, pojawi się znaczek radioaktywności (mój pomysł :D) i będzie spadało hp. Cierpliwości! :]

35672.jpg

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

Super , widzę że znowu działą strona zomboid.pl i jest nowe ip serwera + 100 slotów. Supcio :)

Opublikowano

Ogólnie, budowa mapki jest w jakichś 2% :D. Ale przy 25 już wypuścimy mapke, teraz zajmujemy się budowaniem najważniejszych punktów, sporządzimy może też mapę serwera, lecz zamażemy niektóre punkty, mapa będzie tylko do najważniejszych punktów ;]. Pogadam z Yundym, i uzgodnimy jakie pluginy i mody powgrywamy. Jestem teraz przy 270 linijce języka, jeszcze tylko 500~ i finish :D.

35672.jpg

Opublikowano

A ten zomboid jest na premium czy non-premium,. Jak non-premium to jak zatocząc grać. i czy będzie nowy Klient ?

Opublikowano

Nowy serwer będzie non-premium, wszystko w pewnym czasie :]. (UKOŃCZYLEM JEZYK! FUCK YEAH! :D)

35672.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...