Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda,że serwer wyłączony na noc :( bym sobie spokojnie zbierał itemy ;(

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odpalam przez launcher podany w 1-szym poscie pokazuje mi sie konsola a potem obrazek mineshafter2 i nic :( HELP

Opublikowano

Wiem jak już naprawić problem z zcinaniem się na logu , wystarczy ( w moim przypadku ) wyłączyć w anty-wirusie usługę LinkScanner ( AVG )

Opublikowano

Jak to wylaczyc?

prawy na ikonke AVG "Wyłącz ochrone avg" czy coś w tym rodzaju

Opublikowano

Ja niekumaty jestem... Mam antywir Microsoft Security Essentials i jak klikam prawym na ikone na pasku zadan to mam tylko odtwórz

Opublikowano

Serwer fajny ale tego co ja myślę o serwerach z modami to nie maja przyszłości :)

Pomyślcie z pluginami są pluginy można fajnie to zrobić jak coś pw podeśle wam nazwy

*Rekrutacja otwarta ??

Opublikowano

Ja niekumaty jestem... Mam antywir Microsoft Security Essentials i jak klikam prawym na ikone na pasku zadan to mam tylko odtwórz

Widać ze jestes niekumaty : P napisałem o antyvirusie avg xD

Opublikowano

serwer w fazie beta,więc liczcie się z tym,że będzie często wyłączany serwer,gdyż są poprawki :)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Ano, beta. Ciekawi mnie adminom uda sie "przerobic" mod modern warfare (spawnienie w skrzynkach to nie problem) tak by np. M4 zadawalo 5000 obrazen zamiast 4 : D

Untitled.png

Opublikowano

zobaczymy :)

na razie dałem adminom 2 czy bodajże 3 propozycję,które ich nawet zainteresowała...,LECZ brakuje grafików i programistów :( jak bym się znał na tym to bym chętnie pomógł,gdyż ten serwer naprawdę dobrze się zapowiada :D

klqo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...