Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zajebisty serwer polecam :D

"[...] w szaleństwie moim odnalazłem

zarazem i wolność i bezpieczeństwo.

Wolność samotności i

bezpieczeństwo niezrozumienia."

Opublikowano

Ja kupiłem wejście na WL i nie mogę!

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Problem z wejściem, może występować na windows xp, starszych i czasem na nowszych, z powodu hamachi. Otóż tym razem przypadło nam IP:

vlo5w5.jpg

Serwer jest dedykowany, i ma dedykowane IP, ale w większości przypadków hamachi odczytuje je za swojskie, i z tąd problem - serwer offline.

W takim razie zalecam deinstalację hamachi, i restart komputera, gdyż samo wyłączenie nie zawsze to poprawi : )

Opublikowano

@ref nieważne

Wolność samotności i

Opublikowano

Działa dużo osób już gra to że nie umiecie dostosować się do poleceń to nie nasza wina...

Były specjalnie robione poradniki jak wejść i co zrobić gdy np.: hamachi wam blokuje port.

Wolność samotności i

Opublikowano

Jestem Zajebista :D Nie ma to jak nie wklejanie clienta tylko przepisywanie ;ppp

A jaką wersje Minshaftera trzeba mieć -.-???

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

xYundy napku znowu pewnie po 1tyg serwer padnie i uzbierasz sobie kaske aby zrobić jakiś inny shiz i tak w kółko...

Nie dosyć że cię okradają z pomysłu to ty tego nie doceniasz że robisz fajne projekty a wstęp na serwer ma być płatny...

Dla mnie to żenada że za wstęp 2,46zł w ciemno za to dobre chipsy da a tak to wiesz.. tia...

Jak wstęp bd darmowy to może wbije Bo tak to raczej nie wbije jak wstęp płatny i 10-siątki osób wbije zapewne na darmo

Jak to nie będzie Fake to zobaczymy

Póki płatne to nie wbije bo mam ENG numer a w polsce aktualnie jestem.

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

W FAQ jest napisane, że serwer jest offline. Więc jak to w końcu jest? Ty mówisz, że online, a w prezentacji, że jest offline. To kurde w końcu ON czy OFF?! Serwer mi sie wczytuje lecz jest 0/60 graczy a jak proboje wejsc nie da sie bo wyskauje java connection reset.

Opublikowano

Mam Skype Yundiego Zapytam się go co i jak Więc oczekujcie na odpowiedz

No więc sprawa wygląda tak...

Ja: Yundyyyyy!!!

ON: ?

ON: ?

Ja: Co z serverem?

ON: Padł

ON: Zgon Naturalny

ON:Błąd

ON: Nieznany

Ja: No to licz na to że ja to napisze na mpcforum.

ON: Na coś fajnego ?

Ja: Ja tą rozmowe skopiuje ...

ON: NIEEEEE....

Ja: Pytają się na MPCforum no to powiem co i jak

I TAK SIĘ ROZMOWA ZAKOŃCZYŁA :D

Zamiast % daj buziaka ;w;

Opublikowano

A ja powiem tyle, kotkowski - nie wiesz w czym problem wiec nie gadaj od rzeczy :)

1. Problem Naturalny - mod który używaliśmy miał buga przez który zombie nie chciały się respić ^^

2. Obecnie tworzymy projekt właściwy na autorskim software, a zomboid przechodzi w tryb Development.

Klucze który zakupiliście działają do wszystkich naszych projektów, a więc jeden sms = dostęp do naszych projektów mc :)

Więcej nie powiem - tajemnica.

Opublikowano

Hah.....

Akurat uwierzę, piszesz to bo widzisz że oglądam ten temat i nie chcesz przyznać mi racji :P

Widać że zomboid nie przetrwa

76561198044975849.png

Best Member

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kotkowski, błagam, przestań trollować, bo nie wiesz o co chodzi, a płaczesz tylko dlatego, że nie dostałeś moda...

RCwkgo4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...