Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie . Ej ziompek podasz gg Twoje mam bardzo fajne pomysły na temat sewera jak chcesz to wyślij swuj numer gg na PW :)

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Taaa ...

Akurat wierze że xYundy kontynuuje projekt :P

To możesz nie wieżyc. Ale jest serwer i będzie :):D ;p

Opublikowano

@xziolox000

Z "wieży" to ty możesz strzelać.

Piszę się wierzyć, odmienia się z "wiara"

Co do serwera:

Z chęcią mogę pomóc w budowie mapy, jestem dobrym architektem i w razie czego mogę pomóc z ewentualnymi mechanizmami redstone na mapie.

Polecam sie. GodFather

Untitled.png

Opublikowano

Nie ogarniam. Trzeba zrobić nowe konto ? Nawet jak mam premium ?

No ok. Rozumiem, że trzeba zrobić skina ale trzeba być zalogowanym. Mhm. To co ja mam zrobić ? ;d

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

Nie ogarniam. Trzeba zrobić nowe konto ? Nawet jak mam premium ?

No ok. Rozumiem, że trzeba zrobić skina ale trzeba być zalogowanym. Mhm. To co ja mam zrobić ? ;d

nie musisz robic nowego konta jak masz premium -.-
Opublikowano

Bo serwer jest w budowie kilka up postów że 2% była budowa mapy ale przy 25% pisali że wpuszczą do gry :). (Cierpliwości :)

@Edik

Kolega miał racjie

Akurat wierze że xYundy kontynuuje projekt :P

Chyba porzucił ten projekt bo na pixelowi.pl jest news i że będzie Surival Games ;/ Szkoda ;/

Opublikowano

SERWER ZGNIATA DUPE! az wnecznosci poczułem!

SERWER ZGNIATA DUPE! az wnecznosci poczułem!

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Mam pytanie co do panelu gracza, czy uzyskam pomoc u was w skonfigurowaniu swojego? jak wiecie dobrze ten panel jest za free w necie na stronie autora. Lecz mi nie działa client i nie wiem jak skonfigurować .htacces i zrobić klienta .

Pasjonat
Opublikowano

Nie wiem czemu po odpaleniu zomboida,jak juz sie loguje (wyswietla mis ie napis ze tam consolka juz sprawdzila i juz moge zalogowac) jest caly czas to okienko MC z napisem MOJANG

Opublikowano

bo serwera nie ma . Bo ten szef serwerA JAK ZAWSZE porzuca projekt po kilku dniach ;/

Mała propozycja ZAMKNIJ RYJ JAK NIE WIESZ CO SIE DZIEJE :P

Jabyś umiał czytać to byś zauważył to :

Ogólnie, budowa mapki jest w jakichś 2% :D. Ale przy 25 już wypuścimy mapke, teraz zajmujemy się budowaniem najważniejszych punktów, sporządzimy może też mapę serwera, lecz zamażemy niektóre punkty, mapa będzie tylko do najważniejszych punktów ;]. Pogadam z Yundym, i uzgodnimy jakie pluginy i mody powgrywamy. Jestem teraz przy 270 linijce języka, jeszcze tylko 500~ i finish :D.

Opublikowano

@UP

(UKOŃCZYLEM JEZYK! FUCK YEAH! :D)

Już ukończył ^^

Teraz tylko czekać na ukończenie mapki...Szkoda że nie przyjmuje pomocy w budowie :(

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

xYundy czy jakoś tak ma serwer Surival games. ip: s.pixelowi.pl

Jest około tera 103 gracze z 200 . A i mówił że zomboid będzie uruchomiony za 2 tygodnie bo on wyjeżdża

Opublikowano

Uwaga gracze, udostępnie 2 screeny ;]. Z budowy Mapki, Już mnie korci i nie mogę sie doczekać kiedy serwer wyjdzie!!!!

http://i.imgur.com/cF4nE.png

http://i.imgur.com/Jo4WD.jpg

Troszkę nie ogarniam jak się robi odnośniki ;P.

@UP. Tak, zomboid czyli najnowszy serwer będzie zrobiony... Wkrótce ;].

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

To możesz nie wieżyc. Ale jest serwer i będzie :):D ;p

Ja ,,niby: jestem moderatorem na Pixelowych, ale jakoś nigdy nie dostałem rangi na serwerze, Yundy-emu nie można ufać, on wszystko porzuca :P

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Kotkowski, nie chcesz wierzyć to nie wierz. Ja wiem to co wiem. W końcu jestem pomysłodawcą Zomboid, starego i nowego. Wiem więcej, i wiem nawet to, że na wszystko Yundy nie ma wpływu, nawet jeśli się nie zgodzi na serwer nowy Zomboid, pogadam z Kradem i wszystko załatwie. Nie sądze, żeby mój i grze151 projekt przepadł. Taka koncepcja będzie rozwinięta w ten sposób, aby każda serwerownia, jakiej zaproponuje stworzenie tego serwera, się zgodzi. A ty wiesz, za przeproszeniem, gówno. Zapraszam na twitter mój i grze! Na twitterze będą latały plotki, nie mówię czy prawdziwe, czy nie prawdziwe. ;].

@PS. Będę pisał na PW do chętnych budowniczych ;].

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...