Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EKHEM zamknij jape, jeśli znowu odpali nie kupujcie nic ani nic bo oni tylko na tym syfie chcieli zarobić....

Bo te cepy tylko na kase serwery mają uzbierają na to co chcą i serwer offają ....

ja bym wam radził każdemu kase oddać ...

PIxelowi to banda imbecyli którzy nie umieją zajmować się serwerami.

TYLE ODE MNIE NIE GRAJCIE TUTAJ!

http://Nie działa mi avatar :<

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Do you remeber that?

Do you remember.. Zomboid?

http://youtu.be/gqPFcV77tQk

Zomboid must be reactived!

Cooming soon.

On this...

HOLIDAYS

ZOMBOID - WAKACJE 2013 :3

Zomboid musi wrócić. Przez długi okres nie było. Z różnych przyczyn. Jednak wracamy... w te wakacje!

Jeżeli chcecie pomóc - piszcie! Bo bez względu na domenę, skład ekipy. To dalej jest ZOMBOID!

Informacja dla osób tworzących le' kopie (czyt. plagiaty):

Fabuła oraz główne zamierzenia i działania serwera są zabezpieczone prawem autorskim. W przypadku plagiatu, najpierw kulturalnie zostaniecie poproszeniu o usunięcie, a jeśli nie... spotkają was sankcje prawne : )

ZOMBOID

JUŻ WKRÓTCE

W TE WAKACJE

ZOMBOID REACTIVED

HOLIDAYS 2013

: 3

'Le Zomboide Powracajte

'Le Zapraszame

Opublikowano

@up

Grałem na nim, fajny dopóki Yundy go nie opuścił na rzecz innego serwera...

Dobrze że się nim teraz zajmuje Softenik :C

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

@UP.

Co ty głupoty pieprzysz? Yundy nie zajął się innym serwerem i dalej stanowimy zgraną ekipę.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Ile ja na to czekałem i ile spamiłem do adminów starego zomboida czy go jeszcze odpala i nareszcie wystartuje !

No to ja tam bd na pewno i to zaraz po starcie

Pozdrawiam, irvo

Opublikowano

@up

Czyżby?

Ja dobrze kojarzę jak Yundy porzucił Zomboid dla Hack/Slash

Tak, czyli ten Yundy, który dzisiaj się dokopał do plików Zomboida i zaproponował powrót, to jakiś inny Yundy, ok. :P.

RCwkgo4.png

Opublikowano

@up

Może dokopał, ale jeżeli tak jest, to pewnie znowu porzuci projekt dla innego serwera :C

Zakład? :C

Znam Yundego, teraz nie ma co robić, a on uwielbia prowadzić serwery. Ze zbyt dużym zachwytem opowiadał mi, że znalazł stare pliki. I jeszcze wczoraj cały dzień szukał dobrego launchera.

@EDIT.

A tak w ogóle, poproszę go o backup mapy, kiedy skończymy ją robić... O pliczki też, więc będę miał pewność, że nie porzuci projektu. ALE JA W TO NIE WIERZĘ! To jest nie możliwe, żeby miał porzucić tak zajefajny projekt.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Znam Yundego, teraz nie ma co robić, a on uwielbia prowadzić serwery. Ze zbyt dużym zachwytem opowiadał mi, że znalazł stare pliki. I jeszcze wczoraj cały dzień szukał dobrego launchera.

@EDIT.

A tak w ogóle, poproszę go o backup mapy, kiedy skończymy ją robić... O pliczki też, więc będę miał pewność, że nie porzuci projektu. ALE JA W TO NIE WIERZĘ! To jest nie możliwe, żeby miał porzucić tak zajefajny projekt.

Zobaczymy czy masz racje .

killerw.png

by *ZiomQ*

Opublikowano

@Softowy

Skoro nie wierzysz, to czemu ostatnio go porzucił?

Teraz może ma zamiar powrócić, jeżeli masz zamiar prosić go o pliki, może serwer przetrwa, mam taką nadzieje...

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Today you can play

for free - for some hours : )

We wish you nice weekend :D

Enjoy ;P

IP: 78.8.122.19
xxxx
Opublikowano

Wbijać!. SERWER JUŻ JEST! Pobierajcie paczkę!

https://dl.dropboxusercontent.com/u/35123945/Instalator%20Zomboid%20BETA.exe

PO INSTALACJI - Z %APPDATA% SKOPIOWAĆ Z .ZOMBOID FOLDER .MINECRAFT i podmienić w normalnym katalogu i logować się tradydycjnie : )!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...