Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ty to byś się najpierw ortografii nauczył

Napisz na PW masz większe szanse że się z nim dogadasz.

Słucham. W tedy co pisałem to . To z telefonu mam funkcję polskich znaków wyłączoną . Jak łowiłem rybki ....

Tak więc chłopie nie obrażaj. I umiem ortografię ...

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Ortografi nie mozna zbytniu "umiec" , mozna ewentualnie pisac zgodnie z zasadami ortografii, albo znac zasady ortografii, ewentualnie "znac ortografie"

Untitled.png

Opublikowano
Ortografi nie mozna zbytniu "umiec" , mozna ewentualnie pisac zgodnie z zasadami ortografii, albo znac zasady ortografii, ewentualnie "znac ortografie"

To wiem, ale dzięki :)

Opublikowano

xziolox000, teraz pomocy nie potrzebujemy. Zgłosimy się w czasie i zapraszam na twitter! Możecie się wiele dowiedzieć, ja screenów będę mało dawał, ale wiecie. Nie chce niespodzianki zepsuć :D.

Domyślcie się co to, te napisy (np. Wódka) itp. Nic nie znaczą.

http://i.imgur.com/AE8gu.jpg

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

Jest już ts, s.pixelowi.pl bodajże, na pixelowi macie wszystkie info! WCHODZIĆ BO ŁEB URWĘ :D.

35672.jpg

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

Ja tak z ciekawości zapytam, na kiedy jest planowany start serwera ? Wiem że zapewne w postach na poprzednich stronnach jest to podane, ale jakoś nie czuje sięna siłach aby szukać .

Opublikowano

Serwer wystartuje niestety po wakacjach ;/. Głowny założyciel serwera wraca za 2 tyg. wtedy będziemy starali się jak najszybciej wypuścić serwer (Yundy wraca, a on ma pliki serwerowe). Przed wyjazdem staraliśmy się założyć taki bezmapkowy serwer, aby ludzie zobaczyli jak będzie się toczyła gra, ale niestety nam się nie udało, ale znając Yundego, od razu jak wróci serwer stanie na nogi :].

35672.jpg

Opublikowano

Tak BTW. Z czego to jest mapka?

I mam pytanie odnosnie broni, czy przerobiliscie mod Modern Warfare na standardy DayZ, moze?

Untitled.png

Opublikowano

Tak BTW. Z czego to jest mapka?

I mam pytanie odnosnie broni, czy przerobiliscie mod Modern Warfare na standardy DayZ, moze?

Mapka ze... Stalkera ;].

Nie będzie moda DayZ, mówiłem już. Będzie Zombie Insanity.

35672.jpg

Opublikowano

Uhhh, to troche "ograniczy" rozgrywke, bo jest tylko pragnienie, bez innych rzeczy jak krew itp.

Ale za to na bukkita juz chyba wyszly mody na bronie do 1.3.1 (mam nadzieje)

Untitled.png

Opublikowano

Uhhh, to troche "ograniczy" rozgrywke, bo jest tylko pragnienie, bez innych rzeczy jak krew itp.

Ale za to na bukkita juz chyba wyszly mody na bronie do 1.3.1 (mam nadzieje)

Nie znasz Yundego... On zrobił autorską wersję Modloadera na Zomboid :D. A bronie też sam zrobi... I wcale nie ograniczy, jak ty to nazwałeś, rozgrywki. Jak już mówiłem - Zombie Insanity.

35672.jpg

Opublikowano

Zapowiada się fajnie. Ale szkoda że po wakacjach ehh ;/ . Warto poczekać dla takiego fajnego serwera. :D Chętnie pomogę :D

Opublikowano

Trochę tego nie rozumiem.

Mapka fajna ale:

czy jest coś typu misji ?

schronienia , czy to nie będzie za krótka gra ? czy będą jakieś poziomy :D i wgl żeby się grało długo i fajnie

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Cierpliwości... Gra będzie bardzo rozbudowana, będą questy, ogólnie fabuła jest taka że ludzie zamiast naturalnej "mocy" do pracy zaczęli budować roboty, zostały na całym świecie wybudowane fabryki robotów, a jedyny sposób na zasilenie tych fabryk to moduły atomowe, wkrótce doszło do zwarcia sieci modułów i wszystkie wybuchły skażając świat, tylko jedna fabryka, która nie miała modułu przetrwała. Będą trzy "frakcje", o których dowiecie się później ;].

35672.jpg

Opublikowano
Czemu tak dlugo... JA CHCE TERAZ!!!! :(

Cierpliwości . :). Praca jest nad mapką tera i pewnie nad nowymi modami ;p <--- CHYBA BO TAK SIĘ DOMYŚLAM :D

Opublikowano

EEEEjjjjj! czemu server offline?! chcialem zagrac a tu... lipa!

pls wlaczcie serva blagam!

Facet server wchodzi w 1.3.1 online będzie po wakacjach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...