Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

<p>Serwer co paręnaście godzin zmienia IP. Serwer jest obecnie jako Happy Days - Happy Hours, wiec nie zawsze jest aktywny i musicie czekać na IP tutaj ;p</p>

<p> </p>

<p> </p>

<p>Obecne IP w ramach Happy Hours: <span style="background-color:rgb(255,255,255);color:rgb(0,0,0);font-family:Arial, Ubuntu, 'Lucida Console', Helvetica, sans-serif;font-size:20px;text-align:center;">78.8.53.75</span></p>

<p> </p>

<p> </p>

<p><span style="background-color:rgb(255,255,255);color:rgb(0,0,0);font-family:Arial, Ubuntu, 'Lucida Console', Helvetica, sans-serif;font-size:20px;text-align:center;">Dodatkowo informuję, iż nie odpowiadamy za stan mapy, resety ekwipunku itp.</span></p>

Opublikowano

Gorąco zapraszam na serwer. IP:78.8.53.75

Jeśli ci nie działa laucher ZOMBOID to wejdź w folder .zomboid/pro i skopiuj .minecraft i podmień za swój i odpalaj przez zwykłego launchera.

Opublikowano

Mam do was pewne pytanie.

Czy chcecie,a byśmy zamieszczali tutaj tekstowe chanlogi z pracy nad nową wersją zomboida, a może nawet krótkie filmiki?

I czy bylibyście zainteresowani live podcastami?

Opublikowano

Powraca ale gowno :D

Drogi Sebko97 (Cóż za oryginalny nick...), wiem, że twój serwer to klapa, i że nic nie umiesz zrobić, przez co odreagowujesz sobie na mojej i Yundy'ego serwerowni, ale proszę Cię, daj spokój, bo ani to zabawne, ani nikomu nie sprzyja. Następna wojna nie będzie korzystna ani dla nas, ani dla Ciebie.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Mam do was pewne pytanie.

Czy chcecie,a byśmy zamieszczali tutaj tekstowe chanlogi z pracy nad nową wersją zomboida, a może nawet krótkie filmiki?

I czy bylibyście zainteresowani live podcastami?

Jasne :) Jak ogarne lunchera to wbiję i pogram :)

#teams4bal

Opublikowano

A ja mam czarny ekran przy zalaczeniu, jakies porady ?

Obecnie brak porad. Happy days ze starego zomboida dobieły końca. Teraz trwa wyłacznie develop nowego.

Opublikowano

Emmm widziałem ip na głównej stronie, serwer juz jest czy jak? moze mi ktos odpisac na PW?

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Opublikowano

Tutaj będą informacje o postępie :P. Za około 2 tygodnie powinie oficjalnie wyruszyć serwer. Następnie zrobimy nowy temat :>. Już mamy maszynę! :D. Wystarczy czekać.

RCwkgo4.png

Opublikowano

@Ref ref refu reffff! :D. (Chyba też mogę refać, jak jestem współzałożycielem serwera :P, proszę nie dawać warna).

Serwer coraz bliżej! Woo! :). Pluginy autorskie będą, mapka też autorska, nie jakaś z neta pobrana, więc gra będzie fajna :).

RCwkgo4.png

Opublikowano

Przewidujemy sporą liczbę slotów ;)

Jeżeli jesteś dobrym mapperem, znasz się na grafice, animacji, muzyce, jesteś programistą lub webmasterem - lub po prostu chcesz pomóc. Napisz do mnie na PW, lub na email: [email protected] (zalecana opcja). Napisz co potrafisz i ile czasu możesz poświecić - odpowiemy najszybciej jako możemy ; )

Opublikowano

@Ref Ref Refu Reeefff! Zrobiłem nowe skiny zombie! WOO! :)

iivnGlJ.png

PS. Co sądzicie o tym? (Nie jestem jakimś prosem w robieniu bannerów :):

IQw6wQG.png

RCwkgo4.png

Opublikowano

Jak już pisałem, serwer padł, a teraz jest reaktywacja :). Kiedy wszystko zrobimy, z edytuję pierwszy post i dam link do aktualnego tematu, gdzie zawarte będą wszystkie informacje np. ip, lista pluginów i aktualna kadra. Serwer jest w trakcie budowy. Będzie za około tydzień.

RCwkgo4.png

Opublikowano

Czekam z wielka nie cierpliwością i jeśli potrzebna pomoc w budowaniu pisz na pw;)

Posty :3 ..::50::..::100::..::150::..::200::..::250::..::300::..                                        W grach Marrix_PL z wyjątkiem minkraftów ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...