Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

qSSexF,

Wybaczcie :<

To ja strzelalem do was z AKM'u, ale koledzy wyszli potem i mi sie samemu nie chcialo grac.

Untitled.png

Opublikowano

qSSexF,

Wybaczcie :<

To ja strzelalem do was z AKM'u, ale koledzy wyszli potem i mi sie samemu nie chcialo grac.

I przez to taki chaos że sofetnik daje nam itemki :(

Opublikowano

Prawdopodobnie masz mape, i jest na spawnie. Wchodząc szybko klikaj cyfre innego slotu niz mapa

Opublikowano

I błagam rozważcie tą propozycję i nie wymigajcie się tym ,że ten serwer ma być podobnym do trybu Dayz i Project zomboid...

mianowicie chodzi o to że gra jest podobna do gry ''dead fironter''(chodzi tam że wychodzisz z schoroniska(spawna) i zdobywasz itemy pożywienie itp...

później wracasz i sprzedajesz a resztę chowasz do magazynu.

I właśnie w tym rzecz,gdyż gdyby na spawnie zrobić ''magazyn'' gdzie każdy by miał co innego w środku...Każdemu było by łatwiej,bo częstą pojawiają się obelgi do serwera gdy ktoś zginie typu: żalowy serwer!!!!Straciłem itemy,które przez 2h zdobywałem! lub Japie*dole nie gram już bo znów wszystko od nowa!.

Gdyby coś takiego byście wprowadzili można było by:bez obawy stracenia ''wszystkich'' itemów wyjść za spawn i bez agresji zbierać itemy,można było by robić tak:

w nocy szukać itemów z ekipą,a po południu brać tylko np: pistolety,snajperki do polowań na inne ekipy...

PROSZE W IMIENIU MOJEJ 5 osobowej drużyny o rozpatrzenie propozycji..wiem że znalezienie takiego moda bądź plugina a nawet tworzenie go,nie jest łatwe,ale liczymy że coś takiego wprowadzicie :)

EDIT@

PROPOZYCJA KOLEGI:

-mozna dodac klany i kazdy klan ma swoja małą kryjowke w obojętnie jakim miejscu ale nie za darmo...

-nie ma nic w stylu:sethoma.

-jedynie na kompasie da się gdzie jest swój klan...

-w klanie do skrzynek może zajrzeć tylko członek...

-co do podbojów to nikt nie ma pomysłów jak to zrobić,może nawet tego nie być :P

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

I błagam rozważcie tą propozycję i nie wymigajcie się tym ,że ten serwer ma być podobnym do trybu Dayz i Project zomboid...

mianowicie chodzi o to że gra jest podobna do gry ''dead fironter''(chodzi tam że wychodzisz z schoroniska(spawna) i zdobywasz itemy pożywienie itp...

później wracasz i sprzedajesz a resztę chowasz do magazynu.

I właśnie w tym rzecz,gdyż gdyby na spawnie zrobić ''magazyn'' gdzie każdy by miał co innego w środku...Każdemu było by łatwiej,bo częstą pojawiają się obelgi do serwera gdy ktoś zginie typu: żalowy serwer!!!!Straciłem itemy,które przez 2h zdobywałem! lub Japie*dole nie gram już bo znów wszystko od nowa!.

Gdyby coś takiego byście wprowadzili można było by:bez obawy stracenia ''wszystkich'' itemów wyjść za spawn i bez agresji zbierać itemy,można było by robić tak:

w nocy szukać itemów z ekipą,a po południu brać tylko np: pistolety,snajperki do polowań na inne ekipy...

PROSZE W IMIENIU MOJEJ 5 osobowej drużyny o rozpatrzenie propozycji..wiem że znalezienie takiego moda bądź plugina a nawet tworzenie go,nie jest łatwe,ale liczymy że coś takiego wprowadzicie :)

EDIT@

PROPOZYCJA KOLEGI:

-mozna dodac klany i kazdy klan ma swoja małą kryjowke w obojętnie jakim miejscu ale nie za darmo...

-nie ma nic w stylu:sethoma.

-jedynie na kompasie da się gdzie jest swój klan...

-w klanie do skrzynek może zajrzeć tylko członek...

-co do podbojów to nikt nie ma pomysłów jak to zrobić,może nawet tego nie być :P

Pomysły fajne, programistów brak : c

Opublikowano

Do servera zostaną dodane 2 Gildie (Bandyci i Ochroniarze) Bandyci będą atakować a ochroniarze ratować :) liderzy:

Bandyci: RychuPL123

Ochroniarze; Patrycjusz2008

W grze możecie prosić tych graczy do przyjęcia do gildi

Opublikowano

tego nie idzie poprawie zainstalować -.-

Jak już włączyłem to miałem błąd - Failed to veryfi a username czy cuś

A ustawiłeś skina?

Opublikowano

Kiedy serwer będzie na 1.3 ? Proszę o odpowiedź na PW lub danie lajka kiedy dacie odpowiedź bo zapomnę o temacie

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Server nie wejdzie na 1.3.1. Mod DayZ nie jest zaktualizowany na tą wersję.

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

Opublikowano

@Up

Na pewno nie za szybko bo mineZ nie jest już rozwijany i muszą mieć programistę do przeniesienia się na 1.3. Więc jeśli znacie kogoś kto może nam pomóc to kontaktujcie się z HA przez skype. Im szybciej kogoś znajdziemy tym szybciej będzie 1.3.1

Opublikowano

1. PO CO NA 1.3 SIĘ PYTAM?! CO TAKIEGO DODALI ŻE NA TYM SERWERZE SIĘ ALL ZMIENI?! Nic co zmienia ten typ gry. Rozwijamy na 1.2.5 i koniec tematu.

Do servera zostaną dodane 2 Gildie (Bandyci i Ochroniarze) Bandyci będą atakować a ochroniarze ratować :) liderzy:

Bandyci: RychuPL123

Ochroniarze; Patrycjusz2008

W grze możecie prosić tych graczy do przyjęcia do gildi

Nie nie zostaną dodane. To jest wola moja (Yundy), i jako właściciel i główny technik zabraniam zabawy w jakieś srakieś gł. gildie. Jest to głupie i gra traci sens. Chociaż sam pomysł był już nakręcany kilkanaście razy. Dlatego przygotujemy system który będzie oznaczał ludzi PvP i no-Pvp

Opublikowano

ja w żadne gildie się nie bawię ;O ja tylko z drużyną próbujemy przetrwać :)

przy okazji,moglibyście dać wieżyczki na spawnie (bo są),które będą automatycznie atakować zombie :)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Tylko, że te wieżyczki są w modach które podobno nie działają na serwie. To co masz na creative w wersji 1.3 launchera to nie znaczy niestety, że jest to na serwie.

Poczekamy na wypowiedź jakiegoś administratora to się dowiemy.

Opublikowano

ehhh,w sumie racja...

Ale gdyby to wprowadzili,to nowi gracze nie będą mieli problemów z zombie na spawnie :)

klqo.png

Opublikowano

Nie polecam...Administracja banuje za to że jakiś debil mnie bił na respie i ja go zabiłem w obronie!Potem gdy już się ban skończył napisałem to fun coś tam (w grze)i znowu dostałem bana....Tylko gratulować.Nie dziwne że tak mało graczy!

Opublikowano

@UP

Idź do łóżka z wybranką i nacisnij ''z'' a ona bodajże musi naciskać ''x'' xD nie jestem pewny [ME GUSTA] :P

klqo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...