Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak wbijam to pisze że brakuje żeby wejść na serwer jakiś 3modów Modern Wafare ijakoś tak ^^ i jeszcze 2

Pobierz Aktualizacje

Opublikowano

Czytam ze 1.3 dodal skuter :3

Bedzie on sie spawnil randowmowo jak w DayZ czy w skrzynkach? D:

BTW. ATV to skutery? >.>

Mam nadzieje ze nie chce aktywowac calego moda Modern Warfare, bo tamtejsze wyrzutnie rakiet sa troche ... "przegiete"

Untitled.png

Opublikowano

BUGFIX!

Jeżeli co chwile crashuje wam się gra, usuńcie w %appdata%/.zomboid/Pro/.minecraft/mods Saber Mod.zip

Opublikowano

Zwołam ekipę na serwer i podbijamy serwer :D

nie damy wam szans! :P

tylko czekamy jak będzie on ;)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

@UP

Grajac na serwerze jeszcze nie doswiadczylem zadnego laga, tylko mi czasem kompa scielo, ale to wina mojego zasyfionego dysku.

Zadenego admina ktory zabil by gracza takze nie widzialem, moze byla to osoba z FlyHackem, w takim przypadku bylo to zglosic administracji.

Nikt cie nie bedzie wyzywac jezeli mu nic nie zrobisz. Jezeli bedziesz sie bawic w Rambo i bedziesz "niszczyc" kazdego nowego gracza to nie dziw sie ze cie beda wyzywac.

I na co dwa razy napisales:

"Nie polecam"

Zapewne dlatego ze kazdy przeczyta twoj WIELKI NAPIS, a nikt mojego komentarza obalajacego twoja teorie, lub dlatego ze poprostu chcesz sie dowartosciowac, bo ktos cie zabil na survivalu.

Untitled.png

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Lagi

Adminowie którzy zabijają ( twierdzą że grają bez GM'a a dają sobie itemy )

Każdy się wyzywa

Niepolecam

Administracja nie giva itemów.

Nie gra na GM

Lagi są tylko po twojej stronie.

P.S. Gdyby tak było, to byłoby online po 20 graczy? NIE

ZAPRASZAM NA SERWER

Opublikowano

Jest gdzieś spis modów?

Nie i nie będzie bo:

1. By nie było klonów

2. Są niektóre nieznane

3. Parę autorskich

Opublikowano

Ej mam Problem przy wejsciu na serwer pisze mi "failed to verify username[internal error java.lang.NullPointerException]

co mam zrobić!?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
               DAMN THIS PROFILE IS FANCY
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Opublikowano

@UP

Grajac na serwerze jeszcze nie doswiadczylem zadnego laga, tylko mi czasem kompa scielo, ale to wina mojego zasyfionego dysku.

Zadenego admina ktory zabil by gracza takze nie widzialem, moze byla to osoba z FlyHackem, w takim przypadku bylo to zglosic administracji.

Nikt cie nie bedzie wyzywac jezeli mu nic nie zrobisz. Jezeli bedziesz sie bawic w Rambo i bedziesz "niszczyc" kazdego nowego gracza to nie dziw sie ze cie beda wyzywac.

I na co dwa razy napisales:

"Nie polecam"

Zapewne dlatego ze kazdy przeczyta twoj WIELKI NAPIS,a nikt mojego komentarza obalajacego twoja teorie, lub dlatego ze poprostu chcesz sie dowartosciowac, bo ktos cie zabil na survivalu.

Pewnie ofiara ze statku :) z patrycjuszem i nasza "Ekipą" zaczęliśmy od nowa, zdobyliśmy bronie białe (łomy,siekiery) i poszliśmy na statek,przy użyciu ROZUMU i dobrej ORIENTACJI zabiliśmy paru graczy.Zdobyliśmy dużo kusz,makarov-ów,aka-emów,i broniliśmy statków a później zaczeli oskarżać nas że ADMIN "SOFTENIK" dawał nam itemki -.-

Pozdrawiamy graczy którzy nas oskarżali :) i graczy tego servera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...