Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Jeszcze lepiej byloby wprowadzić ochrone dla nowych graczy, bo denerwuje mnie ze niektorzy gracze *EKHM patrycjusz EKHM* campi na dachu szpitala ze swoja "ekipa" i "snipi" kazdego pokolei.

Untitled.png

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Jeszcze lepiej byloby wprowadzić ochrone dla nowych graczy, bo denerwuje mnie ze niektorzy gracze *EKHM patrycjusz EKHM* campi na dachu szpitala ze swoja "ekipa" i "snipi" kazdego pokolei.

Ogółem pomagamy nowym graczom,ale jak szpital jest kogoś to szukajcie innych kryjówek .. nikt nie będzie tam siedzieć 24/7 więc czasem też będzie wolny :) lecz szpital to jedna z najlepszych kryjówek na serwerze więc musisz się na takie nieprzyjemności :) miasto to strefa PVP a szpital jest w mieście więc nie możesz płakać nam tutaj że dedasz :-) ty wbijałeś do szpitala (naszej wtedy kryjówki) na własną odpowiedzialność zginąłeś więc nie płacz,z reszta ty paluch jako jedyny chciałeś z bardzo słabym ekwipunkiem nas od razu zabić,bo mieliśmy bardzo dobre bronie ;)

POZDRAWIAM

P.S survival to survival musisz przetrwać, a od razu rzucając się na najlepszych graczy na 100 % nic nie zdobędziesz bo zginiesz :)

Opublikowano

server jakis niedorozwiniety wchodze na serverprzez launcher wszystko pieknie fajnie ale wyskoczyla informacja "end of stream" pomyslalem sobie ze moze zainstaluje jave 7 bo tak polecali autorzy tego tematu ,wszystko ladnie pieknie komp zresetowany java 7 zainstalowana ,a tu wchodze na ten launcher a on zamiast sie wlaczyc tylko miga i sie wylacza, odinstalowalem ta jave 7 ale to nadal nic nie dalo dalej mi miga to okienko i nic sie nie laczy jesli ktos wie jak tego uniknac bardzo prosilbym o pomoc bo server zapowiada sie nie najgorzej

15.jpg

Opublikowano

Jaki system i wersja (np. Win 7 Home Premium)

Tak mam windows 7 home premium,ale nie ważne launcher to chyba już naprawił...moge grać :D

@UP tak off

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Hmm, wie ktoś co ile autor moda MineZ wypuszcza aktualizacje?

Jezeli jest to mod autorski to przepraszam.

Untitled.png

Opublikowano

@UP

mineZ to raczej nie jest autorski mod :) Co oznacza ,że może będą wpuszczane aktualizacje ;)

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Devir, mam taka nadzieje.

Gralem sporo w ARMO'wskiego DayZ i sporo brakuje MineZ do tego. Ale jest plus - zombie nie glitchuja drzwi :3

Untitled.png

Opublikowano

@UP no i dzięki temu,można skutecznie uciec zombi ;) raz wpadłem do hotelu pełen spawnerów i z 15 zombi się włamywało do dzwi ,miałem z 500Blood i wyskoczyłem z 12 pietra przez okno do wody! EPICKA PRZYGODA!A itemy były,a to co tam zdobyłem jest bezcenne :D

klqo.png

Opublikowano

xYundy Tutaj Szturmowy <3 :P haha wiedziałem że to wy to robiliście ;> Trololo

pomożesz trolololu jakim programem zrobić launcher? bo lamie...

http://Nie działa mi avatar :<

Opublikowano

Żeby działała trzeba zrobić/mieć (tu daje przykład jak u mnie ruszyło do win7 Ultimate 64bit)

Ja mam TYLKO jave 7 i działa więc 6 nie trzeba raczej mieć ale jak kto woli.

Wchodzisz do folderu .zomboid/Pro i ten .minecraft TRZEBA niestety podmienić w danych aplikacji za wasz aktualny .minecraft tzn. usuń stary i wklej nowy. To powinno usunąć problem, że ma się 1.3.1 lub brak tej paczki w grze.

A następnie grę włączamy plikiem Launch.jar i działa. Mi czasami wyskakuje "can't connect to minecraft.net" ale wystarczy kilka razy try again i rusza.

Mam nadzieje, że pomogłem i zwiększy się nasza liczebność na serwerze.

Pozdrawiam i zapraszam Patrycjusz2008 i ekipa :P

Opublikowano

Chuja nie zagram bo nikt mi nie chce pomoc:((

Admin ma chyba wyjebane...

Wiem obowiazi obowiazki ale to sa jego obowiazki...

? Nie mamy wy jebane. Robimy coś co zaraz powiem.

@TOPIC

Będzie dzisiaj UPDATE 1.3 (Ale gra będzie cały czas na 1.2) P.S. my mieliśmy moda DayZ ale już nie będą go aktualizowali i my będzie sami wszystko rozwijać.

Nie będzie całej nowej paczki, tylko sam update. Czyli nowi pobierają podstawę i dodatek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...