Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer, polecam !!!

Niemniej jednak sądzę, że przydałoby się coś w stylu systemu party/frkacji. Dodatkowo można by wprowadzić system pieniędzy i admin shopy, byłoby fajniej ;P

Bez tych modyfikacji daje 9/10 xD Jeszcze raz serdecznie polecam ;P

Opublikowano

Najlepszy serwer na jakim gralem . !!!!! administracja 1/10 ( gdyby nie softenik to bylo by 10/10 ) mapa 10/10 atmosfera 10/10 ludzie 10/10 Wszystko najlepsze!!!!!!!!! ale dostalem bana za to ze mnie ktos prawie zabil i ja go zabilem -_- ( mam na mysli softenika )

Opublikowano

Mam problem bo klikam luncher wyswietla mi sie konsola i po 1 sec zamyka sie i nic sie nie dzieje omg ile tych "sie" :PP

Pomozcie będe wdzieczny

Pewnie zmieniłeś miejsce instalacji ;P Zainstaluj tam gdzie chciało to zrobić domyślnie czyli C:\Documents and Settings\<Nazwa Użytkownika>\Dane aplikacji. Przynajmniej u mnie tak jest. Za pierwszym razem tez mi nie chciało odpalać. Poza tym, jak zainstalujesz w domyślnym podanym miejscu to na pulpicie będziesz miał skrót i nim odpalaj grę ;P

Opublikowano

@UP

Pewnie zainstalowałeś zomboida gdzie indziej gdzie ci zalecano...

odinstaluj zomboida i zainstaluj,ale tym razem nic nie zmieniaj tylko weś po prostu instaluj :P

Mam problem!!!

włączam mineshaftera i pisze cały czas don't login yet,a wcześniej jakoś nie musiałem czekać..

SRY napisałeś przedemną :D sry za spam

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Mam problem otóż jak wziąłem mapę to mnie wywaliło z gry i już nie mogę wgl. wejść do gry cały czas wyskakuje "internal error"

Opublikowano

kurde!

na początku wszystko działało...

teraz gdy chce włączyć minecrafta cały czas pisze don't login'yet!

zainstalowałem jave 7 64 bit bo tyle mam o co chodzi!!

może złą wersje zainstalowałem javy??

@EDIT spróbuje odinstalować wszystkie javy i zainstalować tylko jave 7 64 bit zobaczymy co będzie...

@EDITx2 Odkryłem coś dziwnego... jak zainstalowałem 64 bit 7 jave,to nie dało się odpalić launchera..jak zainstalowałem 32 bit to sie uruchomiło chodź mam 64 bit system.Ale nadal błąd jest aktualny pisze don't login yet,a później się wyłącza minecraft.

@Editx3 Mogę wejść na serwer tylko jak zrestartuje kompa i to jeden raz od włączenia.........szkoda :( @Editx4 odechciewa mi sie grac... pochlonelo mnie to z 4h nikt nie udzielil mi pomocy w tej sprawie..... jako jedyny tak mam!DLACZEGO JA!!! :(

klqo.png

nieważne czy czarny, biały, chudy, gruby, niski, wysoki jeżeli jesteś miły dla mnie to ja dla ciebie też. -Eminem

Opublikowano

Hawken, mialem ten sam problem, zapewne mozesz wejsc na serwer na chwile potem cie odrazu wywywala. Masz mape w reku, musisz ciagle klikac jakis klawisz od 1 do 9 ktory odpowiada slotowi HotBara gdzie nie masz mapy w reku.

Untitled.png

Opublikowano

zal serwera, dostalem bana za skina, miałem skina enderchibi, a admin mówił ze tylko furry zarezerwowane a ten ednerman nie byl w furry -.-, administracja powinna albo nie wstawaić tego albo napisać zakazane -.-, a teraz prosze o ub

SFgame: http://bit.ly/18bwnPN

Zapraszam do grania ze mna ^^

Opublikowano

nadal pisze mi don't login yet i wywala...

jak by ktoś się pytał pisze mi w konsoli:

c:/users/dawid/appdata/roaming/.zomboid>java -jar launch.jar

Gurremt proxy version: 2.9

Gotten proxy version: 2.9

Game Version Found: 1333544508000

Needs Uptade: false

Latest Version: 1.0.0

klqo.png

Opublikowano

zal serwera, dostalem bana za skina, miałem skina enderchibi, a admin mówił ze tylko furry zarezerwowane a ten ednerman nie byl w furry -.-, administracja powinna albo nie wstawaić tego albo napisać zakazane -.-, a teraz prosze o ub

Jak administracja ma cie odbanować jak nawet nie dałeś nicku,składaj prośby o un-ban na forum tam admini siedzą 24/7 ewentualnie na skype

Opublikowano

nadal pisze mi don't login yet i wywala...

jak by ktoś się pytał pisze mi w konsoli:

c:/users/dawid/appdata/roaming/.zomboid>java -jar launch.jar

Gurremt proxy version: 2.9

Gotten proxy version: 2.9

Game Version Found: 1333544508000

Needs Uptade: false

Latest Version: 1.0.0

Jaki system i wersja (np. Win 7 Home Premium)

@UP Dokładnie, na forum pisz i nick podawaj. Chodzi o to, że administracja ma napięty grafik i nie zawsze robi wszystko racjonalnie, wiec wyjaśnij to na forum ;)

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Jako, że samo zabijanie zombie czy graczy z czasem staje się nudne, to moja propozycja jest taka, żeby zrobić jakąś kampanię, albo pojedyncze questy od npc typu przynieś mi to czy tamto (oczywiście wtedy trzeba będzie dodać Citizens :P).

Myślę, że przez to wielu graczy zostanie na dłużej, bardziej ich wciągnie rozgrywka, a serwer jest naprawdę dobry, a takich jest bardzo mało, więc im ciekawiej, tym lepiej dla niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...