Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NP][24/7][UNIKAT][NO-MODS] THE ZOMBOID - Gdy zapadanie zmrok..

NetTech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Musicie na 100% coś źle robić, jako admin radze jave przeinstalować, następnie minecrafta jak nie pomoże, jeszcze pokombinować, sprawdźcie na guglu co i jak.

35672.jpg

Poprawna polszczyzna to podstawa.

Jeśli ty Użytkowniku nie posługujesz się poprawną polszczyzną, to idź po słownik i PRZECZYTAAAJ GOOO CAŁEGOOOOOO!!!

• Odpowiedzi 675
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Trzeba zainstalować jave 7 bo najwidoczniej ja miałem java 6 i zainstalowałem java 7 i już działa :-)

graphic.png

Opublikowano

Serwer będzie odpalony ponownie zapewne kiedy nasz opiekun serwera na nowo go odpali, a on do ludzi wcześniej wstawiających nie należy :P . W nocy musiał być jakiś błąd i automatycznie wywaliło. No nic....trzeba czekać.

Opublikowano

Świetnie się zapowiada. Pobieram zobaczymy co z tego wyjdzie :). Za kilka minut dam edit dzieląc się wrażeniami z serwera.

Nie takie kilka minut bo serwer póki co off. Opiekun serwera musi go ręcznie odpalić chyba. Nwm dokładnie jak to jest.

Opublikowano

Może i działa ale ja do cholery mam ten problem z logiem ... przy logu MOJANG sie zacina i chuj nie idzie dalej

Piszą w pomocy technicznej ,żeby usunąć .zomboid i jeszcze raz zainstalować ,a jak dalej nie idzie to java 7.

Co?

Opublikowano

Ziom myslisz ze nie usuwalem i instalowalem ? Nic z tego pierdole takie granie w ostatecznym zdaniu nie zagram na tym servie

FAQ! JAVA 7

SYSTEM 64 BIT, TO 64 BIT INSTALUJESZ! -.-

Opublikowano

Jeżeli nie działa wam po instalacji Javy 7 i innego co oni polecają zróbcie według mojej instrukcji:

Otwieramy %appdata%

Wchodzimy w .zomboid

Wchodzimy w Pro

Wchodzimy w .minecraft

Po wejsciu w .minecraft sciezka powinna wygladac mniejwiecej tak:

AppData\Roaming\.zomboid\Pro\.minecraft

Po wejsciu tam usuwamy wszystkie pliki .txt, wszystkie foldery ktore maja cos wspolnego albo maja w sobie nazwe matmos

bedzie taki plik w folderze config, w .minecraft beda 2 albo 3 foldery i w mods bedzie plik matmos'a ktory tez trzeba usunac.

Po tym wszystkim moze nie bedziemy mieli nowych dzwiekow ale bedziemy mogli normalnie przez Launcher wejsc do gry i na serwer.

Untitled.png

Opublikowano

Admin TROLLLUJE!!

FUNFZEIN ma do tego pełne prawo, on jest hosterem i to on jest niestety TroLem, narazie musicie wytrzymać ;p

P.S. Jeżeli macie go dość to napiszcie że ma przestać, albo yundypolska się z nim policzy.

Opublikowano

Jeżeli nie działa wam po instalacji Javy 7 i innego co oni polecają zróbcie według mojej instrukcji:

Otwieramy %appdata%

Wchodzimy w .zomboid

Wchodzimy w Pro

Wchodzimy w .minecraft

Po wejsciu w .minecraft sciezka powinna wygladac mniejwiecej tak:

AppData\Roaming\.zomboid\Pro\.minecraft

Po wejsciu tam usuwamy wszystkie pliki .txt, wszystkie foldery ktore maja cos wspolnego albo maja w sobie nazwe matmos

bedzie taki plik w folderze config, w .minecraft beda 2 albo 3 foldery i w mods bedzie plik matmos'a ktory tez trzeba usunac.

Po tym wszystkim moze nie bedziemy mieli nowych dzwiekow ale bedziemy mogli normalnie przez Launcher wejsc do gry i na serwer.

Działa ten sposób dzięki! Łap Like

Co?

Opublikowano

ziooooom MAcie za słaby serwer. Gra pobiera mi się z prędkością 16 kb/s no bez przesady.... popracujcie nad tym bo nie zamierzam pobierac 145 mb przez 2h

No tak i jeszcze po 12 mb przerwalo. zrobcie cos z tym bo nie zagram a bardzo bym chcial

18706.png36066.png

36161.gif35781.jpg

32265.png16615.png

6214.gif28567.png

29464.png59528501.png

Opublikowano

ziooooom MAcie za słaby serwer. Gra pobiera mi się z prędkością 16 kb/s no bez przesady.... popracujcie nad tym bo nie zamierzam pobierac 145 mb przez 2h

No tak i jeszcze po 12 mb przerwalo. zrobcie cos z tym bo nie zagram a bardzo bym chcial

1. Zmniejsz czcionke

2. Mirrory robimy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...