Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

19:32 i co?...

serwer fajny wbije na 100%

mam pytanie dlaczego nie chce mi sie tryb wieloosobowy nie wchodzi?

Juz odpowiedziałem u gory

Ładne lagi niemozna grac moze jest full ludzi ale i tak znowu padnie jutro i kazdy sie wkurzy i historia sie powtorzy

PS serwer padl juz jakies 7 razy :0

HAHA po 30 minutach serwer OFF Widac Hultaj ladnei ogarnia serwer

Opublikowano

@UP Oni wszystko z innych serwerow sciagaja:)

Wyjdź hejterze, jak możemy wszystko ściągać od innych, gdy jesteśmy jednym z pierwszych serwerów WG na modach? :>

Opublikowano

Wyjdź hejterze, jak możemy wszystko ściągać od innych, gdy jesteśmy jednym z pierwszych serwerów WG na modach? :>

Wy jesteście pierwsi z takich serwerów ? A mam ci wysłać ich listę? Co z tego że pierwsi jako WG, jak wszystko inne co tylko możliwe podpatrzyliście od innych serwerów...

Opublikowano

@Metinner 2

Jest ogrmona lista takich serwerow;)

na mpcforum pierwsza taka reklama wg z modami to chyba piterki byla;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Brawa dla admina dal mi bana za nic niby mam x-ray a nie dal dowod i kurwa wyzywa mnie od debili poniewaz powiedzialem ze ciagle robi resety itemow i mi sie nalezy x-ray nie polecam admin to kompletne zero i zjeb jak ma byc to dobry server to niech admin mozg sobie kupi bo jest debilem

Opublikowano

Myślałem, że teraz Bugów nie będzie z EE2, jednak się myliłem, i znowu żałuje, ze zagrałem po resecie. Dlaczego nie zrobiliście najważniejszego ? Między innymi: Kamieniem filozoficznym zamienianie wodę w lód, a lawę w obsydian, przez co ktoś z wrogiej gildi może mi zamienić wodę w lód,a woda robiła za zabezpieczenie od creeperów etc., przez co następnie wysadza mi wszystko TNT.Tak właśnie już zrobili, wchodzę rano, wszystko wysadzone, co najlepsze: akurat wysadzone od strony, gdzie AKURAT stały skrzynki. Ładnie pilnujecie ludzi z xrayami, a zwłaszcza VIPów. VIPy wykorzystują to: "A kupie VIPa, to administracja mnie nie będzie sprawdzał jak jade na xrayu." A to samo w Netherze, jakieś chore ścieżki z obsydianu,dzięki temu Kamieniowi Filozoficznemu, przez które robią się lagi, bo w netherze nie powinno być obsydianu. To chyba tyle. Dodam coś jeszcze. Nie grajcie tam, to jest jak zwykły serwer, działa xray, działa wszystko, wy się męczycie z surowcami, inni to uzbierają 2 razy szybciej od was, wy się będziecie uczciwie bić, ktoś inny włączy killaure ;>. A prędzej czy później bedzie reset, bo HultaJ nie ogarnia, bierze się za serwery do MC po to , żeby nazbierać many many z SVIPów i VIPów, a resetów może robić setki, bo to mu wisi,a gracze i tak będą dochodzic. Dlaczego ? Ahh, bo są nowe surowce, maszyny, bronie, super fajnie, i oczywiście Klient Non Cheat's....

Opublikowano

Myślałem, że teraz Bugów nie będzie z EE2, jednak się myliłem, u znowu żałuje, ze zagrałem po resecie. Dlaczego nie zrobiliście najważniejszego ? Między innymi: Kamieniem filozoficznym zamienianie wodę w lód, a lawę w obsydian, przez co ktoś z wrogiej gildi może mi zamienić wodę w lód,a woda robiła za zabezpieczenie od creeperów etc., przez co następnie wysadza mi wszystko TNT.Tak właśnie już zrobili, wchodzę rano, wszystko wysadzone, co najlepsze: akurat wysadzone od strony, gdzie AKURAT stały skrzynki. Ładnie pilnujecie ludzi z xrayami, a zwłaszcza VIPów. VIPy wykorzystują to: "A kupie VIPa, to admin mnie nie będzie sprawdzał jak jade na xrayu." A to samo w Netherze, jakieś chore ścieżki z obsydianu,dzięki temu Kamieniowi Filozoficznemu, przez które robią się lagi, bo w netherze nie powinno być obsydianu. To chyba tyle. Dodam coś jeszcze. Nie grajcie tam, to jest jak zwykły serwer, działa xray, działa wszystko, wy się męczycie z surowcami, inni pójdą załóżmy do Netheru i mają stack Onyxu w 15 minut.

Masz bana za x-raya ;>

Brawa dla admina dal mi bana za nic niby mam x-ray a nie dal dowod i kurwa wyzywa mnie od debili poniewaz powiedzialem ze ciagle robi resety itemow i mi sie nalezy x-ray nie polecam admin to kompletne zero i zjeb jak ma byc to dobry server to niech admin mozg sobie kupi bo jest debilem

Masz dowód:

2012-07-28 08:49:46 [iNFO] gasd22 joined with: [CodeChickenCore 0.5.3, MinecraftForge 3.3.8.152, NotEnoughItems 1.2.2.4, xray 1.2, CraftGuide 1.4.3 for Minecraft 1.2.3, EE 1.4.6.5, ElementalCreepers 1.2.5, ingameInfo 1.2.5.d modified by bspkrs, InvTweaks 1.41b (1.2.4), Thx Minecraft THX Helicopter Mod - thx-mc125_v018, QuickGuide 1.2.3, SimpleOres 1.2.5, Balkon's WeaponMod 1.2.5 v8.6.0]

Widzisz x-raya? Ja tak.

Opublikowano

Masz bana za x-raya ;>

Widzę, że napisałeś tylko kwestie związaną z xrayem, a do innej kwesti się nie wypowiesz. Bierzesz się za serwer, a zwłaszcza za takie mody, przez które był reset 3 razy. Non sens, ludzie tracą nie potrzebnie czas, a i tak mapa nie ustoi nawet 2 tygodnie.

Opublikowano

Nic nie dopisałem cwaniaku, a anty x-ray był wtedy wyłczony na sprawdzenie jaki idiota go ma, elo. :>

To czemu nie wstawiles ss ? taki dowód też se moge napisać T_T Widać NIC NIE OGARNIACIE

Opublikowano

Mrslow

kuba123elo123

thetomek

To sa multikonta jednego z adminow na skallcrafcie zglaszam to i zobaczymy kogo to bo sami spamuja w swoich tematach na multikontach szacun

Znowu administracja pokazuje wysoko poziom ..

Opublikowano

Mrslow

kuba123elo123

thetomek

To sa multikonta jednego z adminow na skallcrafcie zglaszam to i zobaczymy kogo to bo sami spamuja w swoich tematach na multikontach szacun

Znowu administracja pokazuje wysoko poziom ..

olej masz ode mnie LIKE i widać że sami sobie pod bijają temat i tylko piszą że serv jest zajebisty

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Serwer do d.... . Ciągle resety mapy , blokowanie itemów z modów. Nie polecam , chyba ze ktoś lubi ciągle resety co 2-7 dni .

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...