Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A skan kto doda :?

Ja mam anty vira, lecz mod pewnie się przyczepi, a wątpie że ktoś chciałby dostać kilka %.

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

metiner sa 2 maszynki do kopiowania zablokowany czy 1?

admin za 7 min bede

panie adminie ma pan gildie a jesli nie to mogłbym z panem ja zalozyc

uwaga jescze 5 min

Opublikowano

Plik ponad 32 mb, dziękuję, dobranoc.

@Jeszcze jedna taka wpadka i na serio złożę skargę na Cb, w 40% masz rację, ale w 60% robisz wszystko na siłę. :>

Idź lepiej banować tych, którzy reklamują swoje serwery u innych i swoje fora, bo tutaj sobie nagrabiłeś. :>

Opublikowano

Pan nade mną, po cholere piszesz kłamstwa w tym temacie. W innych tematach pisałeś identycznie mimo że nie było to prawdą. To jest serwer Wojny Gildii, nie ma tu działek, i serwer jest non premium.

Za 20 minut Nowy Rok!

1356791562.png

Opublikowano

Grałem nie polecam ponieważ admin mnie zbanował za jakieś texturki x ray ??? ;o co to kurwa wgl jest admin nie miał dowodów i już ban .... nie polecam serwera chyba że chcesz zostać zbanowany po 5h grania

Opublikowano

Podziękujemy.

Skanu dalej nie ma Cls.

Plik ponad 32 mb, dziękuję, dobranoc.

@Jeszcze jedna taka wpadka i na serio złożę skargę na Cb, w 40% masz rację, ale w 60% robisz wszystko na siłę. :>

Idź lepiej banować tych, którzy reklamują swoje serwery u innych i swoje fora, bo tutaj sobie nagrabiłeś. :>

Trzeba było stosować się do regulaminu a nie.

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...