Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer Chujowka coż dużo mówić.

Włamy na konta nick Xeess całe eq prot 4 onxowe kurwa! i kilof wydajność 4 szczęście 3.

Hultaj nie pierdziel farmazonów że te hasła są bezpieczne - wystarczy wejść w dział skargi i zażaleia na waszym forum haha !

Gracze mówią wszystko.

Ja pierdziele taki serwer 12h expienia i wlam na konto no i oczywiscie hultaj i mort maja na to wywalone bo co ich to interesuje.

Lepiel liczyc kase z svipow ;D

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

prawie wszyscy mają racje hultaj nic nie robisz jak ktoś wbija innym na konta, ale to zapewne musisz być ty i nie chcesz dać sobie bana ;>.Serwer ma takie lagi że nie mogę się ruszyć z miejsca bo potem czekam 1,5 godziny żeby się lagi ogarnęły.Chunki jak nic każdy co 10 sec relog bo chunki.

He nie pomoze nic ja juz szukam jakiegos chaka zeby miec op i rozjebie calo mape bo mnie wkurwiasz czlowieku i masz ten server w dupie tylko napiszesz i myslisz ze juz 100 graczy bedzei a nie guzik w dupie nara kutasie server to dno !

też znajdę Więc pa..pa :*

Dobre, POMARAŃCZOWE 

Opublikowano

Po co miałbym wchodzić na swoim serwerze na konta? Pop.... was? Włamania były spowodowane tym, że wasze EQ nie było zabezpieczone przy wejściu na czyjś nick, naprawiłem już to. ;o

Opublikowano

taaa już to widze... serv dno! nie ma przyszłości na to ... włamy na konto svip ma najlepsze eq... na pvp może na spawna se isc.... poco słuchać skarki graczy! lepiej liczyć kase...

YAY

Opublikowano

Włamy na konta nick Xeess całe eq prot 4 onxowe kurwa! i kilof wydajność 4 szczęście 3.

Hultaj nie pierdziel farmazonów że te hasła są bezpieczne - wystarczy wejść w dział skargi i zażaleia na waszym forum haha !

Gracze mówią wszystko.

Ja pierdziele taki serwer 12h expienia i wlam na konto no i oczywiscie hultaj i mort maja na to wywalone bo co ich to interesuje.

Lepiej zmien haslo na mpcforum on mi sie wlamal na serwerze i na mpcforum Kokosz tylko sprawdzil jego Ip potwierdzil to co mowiem dal ub a z nim nic nie zrobil tylko poblokowali multikonta ZENADA

T2xlajE0X19fZXVuZV9fXzI0NV9fX05VTExfX18yX19fMTAwX19fUG9sYW5kLnBuZ19fXzlfX19ub25lX19fMjExOUZGX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Fajny server ale szkoda ze campia na spawnie i znalezienie onyksu jest prawie niemozliwe...

7a626b8caee8c531f7f05133c1b5dabb.jpg <---- KLIK KLIK jesli klikniesz uratujesz moja 1 szansa w zwalczeniu nalogu grania w minecraft`a

prosze o kontakt i przekazanie mi info jak zrobic spojlery:D

Opublikowano

He nie pomoze nic ja juz szukam jakiegos chaka zeby miec op i rozjebie calo mape bo mnie wkurwiasz czlowieku i masz ten server w dupie tylko napiszesz i myslisz ze juz 100 graczy bedzei a nie guzik w dupie nara kutasie server to dno !

Gracze mówią wszystko.

taaa już to widze... serv dno! nie ma przyszłości na to ... włamy na konto svip ma najlepsze eq... na pvp może na spawna se isc.... poco słuchać skarki graczy! lepiej liczyć kase...

Dupa a nie serwe nie polecam

i jak zwykle FALA NEUTRAŁÓW

i ode mnie też leci komentarz SERVER UPADŁ NA SAMIUTKIE DNO wbiłem dziś na serv i patrze a tu reset eq już 3

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Hultaj ty noobie nic nie ogarniasz a mort to pizda daje sobie itemsy na innego chara masakra !

Grało po 50 ludzi a teraz 10 ? Dlaczego bo lagi jak huj mort nie może reseta zrobić a Hultaj hu.. zgrywa noob !

Opublikowano

Grało kiedyś po 150 osób a nie po 50. A ty eliot na ,ch*** tak piszesz Zapraszamy. I nie odświeżaj to nic nie da. Hultaj i m0rT mają całkowitą wyjebkę na nas więc nara.

9185.jpg

Everybody hates me now, do fucked it...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...