Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer padnie prędzej czy później, w tym EE2 jest tyle bugów, że można kopiować ile chcesz. Serwera nie polecam, administracja (zwłaszcza HultaJ) pomaga innej gildi podbić następne, gdzie ma multikonto z op'em i mieczem z Czerwonej Materii. Siedźcie dalej i marnujcie czas na tym syfie.

Opublikowano

Odradzam tutaj grać zobaczcie na tematy Metinera wszystko to "Serwer Wojny Gildii...." a po miesiącu serwer pada. Prawda taka że hultaj(tutaj metiner) wpierd**a się do każdego serwera z swoją beznadziejną paczką. SERWERY KTÓRE REKLAMUJE METINER SĄ DO DUPY.

ogólnie servery tego metinerra padają po tygodniu nie wierzycie zobaczcie w jego napisane tematy

wszystkie jego servery są super piękne ładne ale jak już zarobi kasę to odrazu UPADL SERVER ....

ludzie się na to łapią i kupują vipy i svipy ...

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

┈┈┈┈┈┈▕▔╲┈┈┈┈┈┈ Ale szkoda że off:(

┈┈┈┈┈┈┈▏▕┈┈┈┈┈┈

┈┈┈┈┈┈┈▏▕▂▂▂┈┈┈

▂▂▂▂▂▂╱┈▕▂▂▂▏┈┈

▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏┈┈

▉▉▉▉▉┈┈┈▕▂▂▂▏┈┈

▔▔▔▔▔▔╲▂▕▂▂▂I

Opublikowano

Serwer jest off poniewaz z maszyna sie cos zrabalo:)

I pewnie tak samo jak ja nie moga sie z ftp polaczyc;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

kurwa Eliotj spiepszylesz serwer terazniekturzy nie moga grac bo premumim normalnie byl kiedys zajebisty a teraz niekturzy nie maja premium i bedziecie miec 50 osob max dzienie

Opublikowano

no ja już zacznę klnąc bo kurwa mac co wy robicie myślicie że jak tyle os gra i wy se jebiecie off kiedy się wam usni to wam ludzie będą grac toście się pomylili albo z głupim widzieli bo kurwa nie dość ze all blokujesz to jeszcze ciągle off serwer stoi hmm 3 dni i był już z 15 razy off więc nie wiem na co ty liczysz ze ci gra 20 os to jest sukces

Opublikowano

Do wszystkich którzy wyklinają na admina i na serwer:

Nie płacicie za ten serwer ani nie macie w niego żadnego wkładu, hultaj sam to wszystko ogarnął i to jest jego serwer.

Rozumiem że gdyby trza było płacić za wejście to narzekanie byłoby na miejscu ale serwer jest całkowicie darmowy i nie macie żadnego prawa narzekać! Nic się wam nie stanie jak na 5 min wyłączy się serwer, biedne dzieci neo, wykorzystajcie ten czas na co innego a nie na bluzganie na tym forum które przez was traci na wartości. Teraz siedzą tu praktycznie same 12 latki...

Serwer jest darmowy! Jeśli chcecie narzekać to znajdzie sobie płatny gdzie będzie to normalne!

Opublikowano

Jak dla mnie server słaby, ludzie zabijający na spawnie, mocno popsuta mapa, ludzie bojący się wlaczyć z równymi sobie, i biją słabszych (zazwyczaj bez eq). I największy MINUS: Zablokowane 70% itemów. Powiedz mi niby, czemu Energy Condenser, albo Transmutation Tablet jest zablokowane ? Za pierścienie bany. Narzędzia z materii zablokowane, tak samo red materia zablokowana...

,,Bo bez adrenaliny życie jest nudne" ~Ja.

4tx441.jpg

Opublikowano

Do wszystkich którzy wyklinają na admina i na serwer:

Nie płacicie za ten serwer ani nie macie w niego żadnego wkładu, hultaj sam to wszystko ogarnął i to jest jego serwer.

Rozumiem że gdyby trza było płacić za wejście to narzekanie byłoby na miejscu ale serwer jest całkowicie darmowy i nie macie żadnego prawa narzekać! Nic się wam nie stanie jak na 5 min wyłączy się serwer, biedne dzieci neo, wykorzystajcie ten czas na co innego a nie na bluzganie na tym forum które przez was traci na wartości. Teraz siedzą tu praktycznie same 12 latki...

Serwer jest darmowy! Jeśli chcecie narzekać to znajdzie sobie płatny gdzie będzie to normalne!

Dzięki bardzo za wyręczenie mnie.

Jak dla mnie server słaby, ludzie zabijający na spawnie, mocno popsuta mapa, ludzie bojący się wlaczyć z równymi sobie, i biją słabszych (zazwyczaj bez eq). I największy MINUS: Zablokowane 70% itemów. Powiedz mi niby, czemu Energy Condenser, albo Transmutation Tablet jest zablokowane ? Za pierścienie bany. Narzędzia z materii zablokowane, tak samo red materia zablokowana...

Głównie dlatego, że wykorzystywali to do bugowania, niszczenia spawnu i rozrzucania na spawnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...