Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lol to nie bylo moje zdjecie tylko edikiu bo mi wyslal na pw Ze mu dziala xray ? ogar a ja za to ze do hultaja pisze ze jest xray i zeby wgral antyxraya to domnie mowi jak zobacze to wgram poprosilem o zdjecie dostalem i wstawilem tutaj za to ze pokazale mu ze jest xray dostalem bana ja go nie uzywalem ale juz mam stronke gdzie to jest i kazdy moze dostac xraya

PS. ten xray dziala nawet jesli jest plugin antyxray wiec Kazdy na skallcrafcie moze latwo miec wszystkie surowce !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pewnego dnia atakowała nas jakaś gildia, której pomagał HultaJ, robił nam dziury w murach, żeby łatwiej wbili do nas. A jak zobaczył co mamy w skrzynkach, to odrazu chciał wszystko zabrać, bo myślał, że my to skopiowaliśmy (bo sie da kopiować, tylko tutaj grają sami tępi, i nie umią się pobawić w plikach :>).Wołałem go na Dyżurke na TSie, i chciałem wyjaśnić jak to naprawić, ale skoro nie chciał wbić, to będzie serwer na tym upadał. Nie polecam, syf = strata czasu :>

Opublikowano

Hultaj miales szanse zmarnowales ja mam cie gleboko ....... sory nie bede sie juz znizal do twojego poziomu a kto chce xraya za 5 like dostanie na pw

Opublikowano

Polecam serwer, interesujące mody, dużo graczy i ogarnięci admini.

51962527089842679212.jpg

Zbieram +

Opublikowano

Server to dno admin zrobil reseta znikly itemy dostalem bana za nic kurwa i admin nawet nie mysli ma dziure w glowie i nie polecam zmieniam ocene na 0! wielkie zero bo ten server to jest zero dziekuje za przeczytanie. Nie polecam omijac server !

Opublikowano

Server to dno admin zrobil reseta znikly itemy dostalem bana za nic kurwa i admin nawet nie mysli ma dziure w glowie i nie polecam zmieniam ocene na 0! wielkie zero bo ten server to jest zero dziekuje za przeczytanie. Nie polecam omijac server !

Dopiero sie o tym teraz dowiedziales ten serwer jest skazany na kleske

Jak mowilem wczesniej serwer padnie na 100% do końca tego miesiaca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...