Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak nie znikający ekwipunek to teraz można budować na czyimś claimie zajebiście ogarnięta administracja, większość rzeczy z modów nie da się craftować a posiadają je koledzy admina do dupy z administracja choć sam pomysł na serw dobry to jednak ilość bugów i lagów przekracza ludzkie pojecie

Opublikowano

wojny gildi? jakie wojny gildi? nie da sie zrobic WOJNY! jak sie wejdzie na claima wroga to nie da sie nawalac! serv bez sensu! lagi w chuj! powtarzam to znów jak sie pisze cos ze fajny serv hultaj odpowiada nom itp a jak go sie pytam KIEDY NAPRAWICIE WRESZCIE BUGA z claimem to nie odpowiada! tak samo mort! bez sens! albo jeszcze ja sie go pyytam coś na pw a on cisza a jak sie go ktos na ogólnym zapyta odpowiada! a najlepsze jest to *nie uważasz ze svip i svip dostają o wiele za dużo?* *nie* i to jego odpowiedz na którym servie za svipa dostaje sie prawie najlepsze eq?! można napisać ze dostaja odrazu eq prot! bo maja arene dla siebie?! co to jest ze normalny grac musi napierdalac w netherze za onyxem a ten tylko 11 zł i ma?! + prot?!

YAY

Opublikowano

Wczoraj powstał serwer gdzie macie EE i nic nie jest zablokowane, jest na nim 39 modów, serwer typu wojny gildi nie wiem czy tu można reklamować cudze serwery więc dla pewności nic nie mówię, zainteresowani pisać na PW.

Opublikowano

Wczoraj powstał serwer gdzie macie EE i nic nie jest zablokowane, jest na nim 39 modów, serwer typu wojny gildi nie wiem czy tu można reklamować cudze serwery więc dla pewności nic nie mówię, zainteresowani pisać na PW.

mam nadzieje ze przynajmniej u ciebie sa wojny gildi ;] bo tu wojen nie da sie robic ;/

YAY

Opublikowano

Hultaj kolego ogarnij to bijemy się a tu nagle kogoś server wywala i pada kur to jest nie ogarnięte albo sloty o polowe mniej albo coś bo jak się bijesz to cie server wywala i padasz kur !

Opublikowano

Siemka , dlaczego jak chce się połączyć z serwerem to po chwili pisze , ze utracona połączenie ??

Co Zrobić (Gram w tą gre od 2 dni ) Dam lajka !

Dlaczego nie mogę się polączyć ??

SKRIN

http://scr.hu/3xd/tabgk

Dam lajka za pomoc !

WojakPL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...