Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak ale na rodziców gdzie cie gni... chowali ?

W chlewie ?

Takie jaja jak ty robisz to masakra !

Opublikowano

na jaki? na tanczenie w ogniu i niesluszny ban ahahhahaXD? nic nie spalilem bo sie nie da jakbys chcial wiedziec :]

wez sobie tym pierscieniem podpal welne na spawnie zobaczysz ze sie nie da jej spalic ... wiec za co ten ban? ... brak powodu

palenie spawnu??????????? nic sie nie spalilo mowie ci sprawdz sobie ten pierscien po 2 za to powinien byc ban czasowy a nie perm..

nie spalilem spawnu wiec chce unbana ......

Opublikowano

ni polecam ee2 prawie całkowicie zablokowany a jeszcze te powody banów przez które wychodzi że administracja to nieogarnięte dzieci

dJ.jpg

Opublikowano

Dobra koleś śkończ trolować i pierdolić farmazony o podpalaniu trzeba było tak nie robić pisałem wam (5 typów tak roiło ) byś tego nie robił na spawnie to nie specialnie robiłeś to masz i już nie płacz co za dziecie ...

Masz zamiar zrobić serwer Survi-frakcje ?

Daj znać a pomoge w publikacji i budowie

mca.png

Jesli pomogłem prosze daj Lubie to ------->

Opublikowano

nie przestane pisac bo to niesluszny ban ^.^ a widzialem duzo osob ktore tak robily i nie dostawaly bana ale jak juz ja cos zrobilem to lap perma na jape i spierdalaj ._.

Opublikowano

Przykre jest patrzeć na osobę, która jeszcze bardziej się poniża z posta na post. Kapujesz, że nikt Ci nie współczuje? Jeśli tak, to znajdź nowy serwer i tam sobie podpalaj spawn.

Opublikowano

Server padnie juz gra malo ludzi watpie ze przetrwa dlugo szkoda zapowiadal sie na HIT

Opublikowano

Ludzie odchodzą bo wiedzą ze byłx-ray mozna było dublować itemy itp ale z pewnością gdy bedzie reset to gracze zejdą sie i bedzie lepiej

Masz zamiar zrobić serwer Survi-frakcje ?

Daj znać a pomoge w publikacji i budowie

mca.png

Jesli pomogłem prosze daj Lubie to ------->

Opublikowano

Server padnie juz gra malo ludzi watpie ze przetrwa dlugo szkoda zapowiadal sie na HIT

50 osób o godzinie 10 to mało? Zobacz o 14-15. :>

Opublikowano

zapraszam do wchdzenia

xxx

DOSTANIECIE DARMOWE +5 PKT ZA REJESTRACJE A ZA 20 JEST CS 1,6

ZbIeRaM +

35aa533c6c8648aa9ce0d18969e135fc.0.gif

Opublikowano

Wgrajcie antyloggera bo masakra jest co ludzie robią, albo wyjdzie sobie na wieże wysoką i się nie zaloguje a bić może i chcąc wyjść ten mnie uderza i spadam na sam dół wieży...mam screeny jak coś ale pewnie admin i tak im nic nie zrobi...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...