Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prosze wgrac pvprelgoer poniewaz ludzie robio relogi i nie da sie normalnie grac !

Opublikowano

Serwer znowu straci graczy. Jutro reset około 10.Wszystko od nowa. Znowu dni przepadły. Pzdr. Grajcie dalej, bo ja już nie mam tam zamiaru grać

Opublikowano

Nie zagram na serwerze z kilku powodów, widzę że już gimbaza oblega ten serwer, wojny gildi żygać już mi się chce tymi wojnami gildi, jedyne co jest nowe na tym serwerze to nowe przedmioty, ale to i tak za mało żebym zagrał.

Jestem tutaj po to żeby pomagać, nie żeby zbierać "lajki", czy nabijać posty.

Opublikowano

a czy można prosić admina o obietnice żę mapa postoi przynajmniej 2 tygodnie bo jezeli tak nie bedzie to niepotrzebnie ludzie tracą tyle czasu żeby zapierdalc zdobywajac wszystko a potem to stracic nie wykorzystujac tego

A kalesony kurwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...