Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co za dzieci neo za pare dni Kazdy znowu bedzie plakal ze ktos serwer Przejal i wszystko jest rozjebane norma ... ciekawe kiedy tak sie znowu stanie

Opublikowano

gasd2 ja pie*dole jak ci sie serwer nie podoba to się nie wypowiadaj w tym temacie. Myślisz że poza tobą i innymi osobami twojego niskiego pokroju obchodzą posty z waszymi zdjęciami rodzinnymi ?

Opublikowano

gasd2 ja pie*dole jak ci sie serwer nie podoba to się nie wypowiadaj w tym temacie. Myślisz że poza tobą i innymi osobami twojego niskiego pokroju obchodzą posty z waszymi zdjęciami rodzinnymi ?

Rozmawiam z tobo chuju jebany po 2 nie zabli mnie tylko mi sie podoba te zdjecie i je wkleja a po drugie to twoja stara kiedy przychodzi z burdelu !
Opublikowano

gasd2, nie wyrzyta suczko, myślisz że jak pohejtujesz na forum to kim kur*a jesteś ? Może spróbujesz pohejtować na TS hm... ? Albo w realu ...

Opublikowano

po dluszym graniu na nim nie polecam poniwaz admini sa troche nie ogary wiekoszc item poblokowanych co sa na serwerze w dodatkach i brak nowych mobow zal

Opublikowano

Przydały by się nowe mody i żeby Hultaj nie blokował tylu itemów ponieważ nic nie da się robić z materii więc nie wiem dlaczego ona wg jest dodana ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...