Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moge sie dowiedziec za co dostalem bana? moj nick _gig_ ps nie niszczylem spawna bo ten pierscien nie podpala....

poprostu dostalem perma z napisem spierdalaj .... nie wiem o co chodzi-.-.

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

administracja niedoruchana banuja za uzywanie przedmiotow... jeszcze mowia ze to bugowanie a sami je odblokowali cioty ... szkoda slow

Opublikowano

Ja lepiej bym na waszym miejscu uważał wiem że 2 osoby na serwie miały xraya na moda bodajze mial nazwe "x Forge" nie jestem tego pewien ale wiem e wykopywali 30 diaxow w 5 min i tez dostalem fajna wiadomosc na pw zaraz tutaj to wkleje

http://imageshack.us...843/trycek.png/

My niszczymy?
Jasne jasne:)
Sami zaczeli:)
Jeszcze nie dlugo brutusem do ftp im wbije:)
login juz ich mam:)
A brutus chodzi i nie dlugo bedzie haslo do ftp:)
I ich pliki pojda w net;)

Ktoś włamał mi sie na konto usunal moja gildie I stracilem wszystko a dlaczego ? bo bylem za dobry po 2 dniach wrescie moglem gadac z hultajem gdzie dowiedzialem sie ze haslo mam "asd" pozdro uwazajcie bo moga meic waze logi nie wiem jak to zrobili na konto ADMINA "M0rt" tez sie wbili wiec lepiej uwazajcie ....

Opublikowano

dostalem bana? ale za co? nie ma powodu no chyba ze ,,spierdalaj'' to twoim zdaniem dobry powod

Podpalałeś pierścieniem spawn, wystarczy? Wyjdź grieferze.

Opublikowano

..... nie wierze w to ze cos spalilem uzywalem tego bardzo czesto na spawnie dla beki i jeszcze ani razu nic tym nie spalilem..ehh ale ok... trzeba gdzies indziej grac zegnam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...