Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co??!!!!!

Ma Być Reset No Serdecznie To Was Popierdoliło Ja Onyx I All Teraz Dopiero Mam i Reset Nosz Kurwa !!!!!!

Ale Serwer Spoko Grajcie!!! Ale Nie Robić Resetu!!!!!

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer fajny ale nie polecam grac na tej mapie każdy ma eq ale nie o to chodzi ciągle na pvp widze cziterów z killaura . nie wiem jak oni to wgrali ale wgrali i wgl z 5 kratek bili ze sie nie dalo ich bic . jak bedzie nowa mapa to zagram.

Opublikowano

Zgadzam sie potraktować to jako betatesty jutro po 11 bedzie pewnie więcej motywaci do gry już nie bedzie NEOSÓW co rozpierdalają spawn. Żadnych buguw teraz można zaczać prawdziwą gre bez żadnych resetów serwa

Pozdrawiam i Zapraszam jutro do gry o 11 Wbijać !!!

Masz zamiar zrobić serwer Survi-frakcje ?

Daj znać a pomoge w publikacji i budowie

mca.png

Jesli pomogłem prosze daj Lubie to ------->

Opublikowano

2 up skinów jeszcze nie ma jak bd launcher to będą dla non-premium

Polecam zapraszam !!

Polecam zapraszam !!

Polecam zapraszam !!

Opublikowano

No i kurwa znowu ktos wbija na konta jacys jebani hakerzy wlasnie mi wbili na konto usuneli all eq Mod tez zostal schakowany i Spawn zaraz znowu padnie zal mi was cioty taki dobry serwer a wy go niszczycie ZAŁOSNE

MUPETSY NA CHEATACH zniszczyli caly serwer T_T

Opublikowano

LoL?...

Czemu nie mogę włączyć ''SkallCraft.exe''???

Wyskakuje jakis błąd..

''Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu Windows.Sprawdź w informacjach dotyczących

systemy na tym komputerze, jaką wersje programu jest potrzebna (x86 --- 32 bitowa czy x64 --- 64 bitowa),

następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.''

LOL??? Pomoże mi ktoś?

ReznowPL-Anonymouse-Administrator%20ProC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...