Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk] LCraft [WOJNY GILDII] [0 LAG] [100 slotów] [MODY] [NOWE ZBROJE, BRONIE, RUDY] [Survival Games] [Factions] JUZ WYSTARTOWALIŚMY, ZAPRASZAMY!

Metinner 2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 974
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg admin to mistrz głupoty usunął torby itp bez uprzedzenia.All poszło się je.... cały serwer stracił swoją wartość porostu pogratulować głupoty.

Opublikowano

Co za neosy zal mozecie podziekować cziterą ZA ROZPIERDALANIE SPAWNU nie dojebane dzieci nie miejscie pretensi do admina on usuwa bugi by nie rozwalali dalej itp

Po chuj macie pretensje do admina to ja nie wiem lol nic nie rozumiecie nic zero .... szkoda słów Admin dobrze robi a wy na niego z mordą ..

Masz zamiar zrobić serwer Survi-frakcje ?

Daj znać a pomoge w publikacji i budowie

mca.png

Jesli pomogłem prosze daj Lubie to ------->

Opublikowano

LOL admin zastanów się co robisz najpierw szczelasz reklame teypu że na serwie jest EE2 ludzie sie napalają a później usówasz ten mod. Nie przemyślałeś przykro mi nie rób spwana tylko wszelkie info niech ludzie sobie komendami sprawdzają i nie płacz że mlotkami ci spawn rozwalili.

Jezeli niektóre itemy gryzą sie z pluginami no to zablokuj a nie usówaj całego moda i sie ciesz że nie masz problemu jeżeli mody nie wrócą myśle że już każdy bedzie miał w dupi* twoje serwery bo ludzie grają poświęcają sporo czasu na gre a ty to wszystko jednym kliknięciem usówasz WTF??

A kalesony kurwa

Opublikowano

OMG wszystkie mody są zostały usunięte tylko materiały z CZARNEJ/CZERWONEJ materi a wszystko inne jest bedzie nowa mapa i od nowa tym razem wszystk obedzie zajebiste zapraszam ponownie a hejtować i pierdolić farmazony to mozecie mamie ! ...

Masz zamiar zrobić serwer Survi-frakcje ?

Daj znać a pomoge w publikacji i budowie

mca.png

Jesli pomogłem prosze daj Lubie to ------->

Opublikowano

Szkoda, że tak wyszło, mogłeś wgl tego moda nie wgrywać, tylko zrobic normalne Wojny Gildii bez zadnych modow.

Opublikowano

Szkoda, że tak wyszło, mogłeś wgl tego moda nie wgrywać, tylko zrobic normalne Wojny Gildii bez zadnych modow.

o boże a mało takich serwerów wtedy każdy by machnął na ten reką a tak to przynajmniej jest coś nowego i lepsza zabawa

A kalesony kurwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...