Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chetnie zagram bo widze ze zainteresowanie jest spore wiec o 16 bedziemy z bratem w grze :P ale pewno zrobimy ch postacie wiec o pt juz mi nie chodzi lecz jak ktos moze to niech da ip do ts lub nick na ktory mozna pisac o guild po wbiciu na server

Edge-1.png
Opublikowano

Spokojnie, myślę że po powstaniu gildi, Michnik za aktualizuje pierwszy post i poda kilka nicków do których będzie można się odnieść w sprawie gildii :). No co do party, to racja mało kto bierze chn do party, albo tak samo mało jest CHN party. Oni są przyzwyczajeni do solo, gdyż bardziej wymagają sp i muszą sobie radzić dodatkowo z kasą na poty etc. Ale z gildią to na pewno, jak widać strasznie dużo ludzi chce wejść do gildi :D

Opublikowano

Rozumiem, że klient jest nadal taki sam jaki został wczoraj udostępniony?

Tak tylko by było pt to ciągle trzeba być jak gdyby online w grze. A jeżeli ktoś np. dzisiaj(bo jest sobota) wychodzi ze znajomymi gdzieś to automatycznie już jutro będzie te pare lvl do tyłu. I wtedy nie wiadomo czy pt będzie miał.

Chyba, że zakładamy że w pierwszy dzień będzie chętnych więcej niż 500 osób.

Co teraz rzadko się zdarza. Bo serwerów jest wiele.

Opublikowano

Kanał 8 Marvel?

Dla tych co nie maja IP TS3 ts.mpcforum.pl ;D

Mamy już adres IP ts'a. Nie wiem kto założył ten kanał, lecz większość ekipy siedzi na innym. Adres zostanie podany ok. 15 . Zresztą Michnik pisał kilka postów wyżej na temat TS'A to nie wiem po co kolejne. No ale może jak będzie wielka grupka ludzi to ok. Zresztą niech Michnik się wypowie na ten temat z ts'em :)

Rozumiem, że klient jest nadal taki sam jaki został wczoraj udostępniony?

Client'a zalecałbym pobrać Official, ze względu gdyż jak bedziesz miał Crash, to będziesz musiał czekać aż się pobierze, a ludzie juz będą na serwie :)

Opublikowano

Rozumiem ,że mbot będzie działał bez problemu na cliencie nowym? (pięknie pomyśleli z 4share ponad 1mb/s ściaganie..)

Opublikowano

Kanał 8 Marvel?

Dla tych co nie maja IP TS3 ts.mpcforum.pl ;D

Ten ts jest awaryjny narazie. Kanal jest ale prawdopodobnie zrezygnuje z niego. Po ip zapraszam na PM. Co do party, mysle ze spokojnie uzbiera sie ich pare na gildii, mam sporo wiadomosci co do party i ciagle przybawyaja kolejne :) od tego mamy czat w grze i tsa.

Opublikowano

Tak Mbot działa bez problemowo, gdyż pliki sa Vsro. Na becie testowałem i bylo ok :) Wystaczy poczytać kilka postów wyżej, i można też dowiedzieć sie kilku ważnych informacji :)

Opublikowano

Jak z przyjęciem do gildii ? Będzie to pt jakieś zrobione, żeby wiedzieć z kim się kontaktować, czy po prostu zbieramy się w jakimś miejscu ?

(nie mam TS'a więc komunikacja tylko przez grę, ew. forum / gadu)

Rekrut
Opublikowano

Ja również spróbuje zagrać tutaj. Jak mi się spodoba prawdopodobnie zostanę tutaj. Jakby co piszę się na jakieś pt, jak nie będzie miejsca to pogram sobie china charami. Również proszę o potrzymanie slota w guild.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

Moze to dziwne dla kogos ale co jest ze od paru dni nie moge zalozyc konta ? pisze mi zawsze ze email jest uzyty lub nick jest zajety , dodam ze nigdy nie robilem konta na tej wersji silka (servie) i nawet jesli to po prypomnieniu hasla pasy jakie zawsze podaje nie pasuje 9 wszedzie mam te same lub podobne i pamietam co daje ...

Edge-1.png
Opublikowano

Kontakt do osob w sprawie gildii (bez tsa) podam po odpaleniu serva by uniknac podrobek nickow. PArty juz jedno jest i jest sporo wolnych osob na kolejne.

Moze to dziwne dla kogos ale co jest ze od paru dni nie moge zalozyc konta ? pisze mi zawsze ze email jest uzyty lub nick jest zajety , dodam ze nigdy nie robilem konta na tej wersji silka (servie) i nawet jesli to po prypomnieniu hasla pasy jakie zawsze podaje nie pasuje 9 wszedzie mam te same lub podobne i pamietam co daje ...

Jesli chcesz napisz mi pm i zaloze ci konto.

Opublikowano

Puki co się nie zarejestrujecie bo w SQL się bawią dlatego puki co rejestracja jest nieczynna~zawieszona.

No i zostało 2 godzinki 15 min. do otwarcia. :-)

Fornication Under Consent of the King =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...