Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak nawiasem mówiąc trwają rozmowy na temat VIGOR/HP/MP grains w npc. Jak wiadomo, była by to trochę lekka przesada w stosunku do rasy CHN. Już i tak wystarczające DMG ma euro a co do tego dodać grains w npc to przesada. GM przeszedł na taka innowację, aby usunąć grains z NPC ale zwiększyć rate ich. Sam staram się o to aby trochę dobrze było Euro i CHN. Więc dałem taki pomysł aby, Vigory zostały ale o podwyższonej cenie w npc, hp/mp usunięto ale zwiększono ich drop rate. Nie przepadam za Euro, ale oczywiście nic nie mam do kogoś kto nim gra, po prostu jakoś do gustu mi nie przypadły może Warek jedynie mi podoba się 1h/s, ale to mniejsza z tym, ale dobrze aby serwer mógł dać szanse zarówno CHN jak i Euro. Co wy na to ? :)

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up racja euro i tak jest silne a jak będą mieli poty co 3 sekundy to chinole zero szans.

Opublikowano

Sprawa załatwiona :). Jak GM zapewnia, Grains zostaną usunięte :) Jednak czasami zastanawiam się, czy nie może być wiecej takich serwerów, gdzie admin=gracz, mają ze sobą dobry kontakt?

Niee... :D wystaczy mi PlaySro :D

@Down:

Michnik, po ts zgłoszę się jutro w godzinach 13-14 ok?:) a jest tam w miare slotów?, narazie możesz zrobić free pokój, a później w notce, przydało by się hasło, żeby jakaś -nastka nie wbiła i nie darła ryja do mikra :)

Opublikowano
uwielbiam wiz/bard do pt ;d do zobaczenia jutro po 16 :]

Do pt to może jeszcze jeszcze... chociaż niestety grając przez tydzień, nie miałem okazji przetestować i nauczyć się skili barda. Głównie dlatego że... nie było dobrego pt albo expiłem samemu... no i przez ostatni tydzień istnienia, serwer więcej razy był off niż on-line.

Opublikowano

Do pt to może jeszcze jeszcze... chociaż niestety grając przez tydzień, nie miałem okazji przetestować i nauczyć się skili barda. Głównie dlatego że... nie było dobrego pt albo expiłem samemu... no i przez ostatni tydzień istnienia, serwer więcej razy był off niż on-line.

No pvp zbyt dobrego nie ma, ale w grupowkach swietnie sie sprawuje.

Opublikowano

A i pewnie jutro, w godzinę otwarcia wypadnie jakaś robota koło domu. <_<

No i mam problem bo nie wiem jakiego chara zrobić żebym później nie żałował :P

Opublikowano

A i pewnie jutro, w godzinę otwarcia wypadnie jakaś robota koło domu. <_<

No i mam problem bo nie wiem jakiego chara zrobić żebym później nie żałował :P

Zalezy czy stawiasz w 90% na pvp, czy jednak to nie jest podstawa i wolisz zabawy w grupie ;d

Opublikowano

Panowie jakie poleciacie bulidy pod 100 cap? Chodzi mi po glowie Heks / Pach / Fire moze i lipa ale do mass pvp kto wiee... Prosze o propozycje

Opublikowano

Gorzej jak prądu nie będzie bo teraz z tymi burzami kto wie co będzie oby wszystko poszło jak najlepiej i by jak najwięcej osób z Marvel dostalo sie do pierwszej dwusetki.

Opublikowano

Panowie jakie poleciacie bulidy pod 100 cap? Chodzi mi po glowie Heks / Pach / Fire moze i lipa ale do mass pvp kto wiee... Prosze o propozycje

Predzej heks/bich/fire lub pach/bich/fire dla statusow z blade.
Opublikowano
Zalezy czy stawiasz w 90% na pvp, czy jednak to nie jest podstawa i wolisz zabawy w grupie ;d

Jeśli mi się nie znudzi i dociagnę do słusznego lvla to czy tak czy siak pvp jest nieuniknione, chociażby na gw, fw, itp. W obu przypadkach, bez pt i buffów i tak jestem w pupce i tak.

Opublikowano

a przy moim szczesciu pewnie wyskoczy jakas burza :P

Ja robie nukera s/s bicheon/light/cold

nick: VitoCorleOne

Chetnie dolacze do guildi Marvel, a co do ip TS wysle ktos na gg 355838 chetnie wbije (jezeli to nie jest problem)

Opublikowano

Co do TS to jutro najprawdopodobniej się odezwę.

Chyba zamiast str bow zrobie s/s light/cold nukera, exp jest szybki i do tego w pvp też nie najgorzej. Grałem nim na RuSro i całkiem przyjemnie się grało.

Nie wiem czy pierwszego dnia ruszę pełną parą z expieniem, ale drugiego dnia pewnie już tak.

Opublikowano

Widze, że już jest download.

Zastanawiam się czym grać

chciałbym coś dobrego na pvp i by exp był szybki prawdopodobnie cos jak nuker tylko w jakie drzewka zainwestować ?? poradzi ktoś coś?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Uwaga! Nie wchodzcie w link, gdyż jakiś kid nabija sobie "Invite Player" . Żaden błąd etc., na cały forum rozesłał post, że ma jakiś błąd. Nie wchodzcie, i nie nabijajcie się w balona.

Opublikowano

Btw. gdy otworzą serwer, będzie można śmigać na kliencie z bety ?

Nie jestem pewny, skoro pojawil sie nowy client, jest bardzo mozliwe ze musisz pobrac nowy, ja dla swietego spokoju pobralem.

Opublikowano

Michinik / Kenwood25 znajdzie się dla mnie miejsce w PT? Mogę zagrać obojętnie kim :) TS3 mi napisz na PW , to pogadamy sobie.

Opublikowano

Powiem wam tak, pt bedzie kilka, bo juz wczoraj bylo spore zainteresowanie na ts co mnie cieszy, proponuje wbic przed ta 16 na tsa i wszyscy dogadaja sie kto z kim gra ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...