Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] PlaySRO vol.2

Michnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4share umożliwia bezpłatną wymianę plików. Tak jest napisane.

Fajnie, że można pobrać z maksymalną prędkością.

Konto już założyłem na stronie. Ogólnie myślę, że wypadnie to wszystko ładnie. Widze, że ogólnie na dwóch pozostałych serwerach gra dużo ludzi. Zwłaszcza na pierwszym, gdzie nawet czasem jest full. Lubię grać gdzie jest dużo ludzi, a nie 5 osób w mieście.

Nie grałem w Silkroada chyba z rok.

To czym zagram to pewnie znowu będzie wybór 2minuty przed utworzeniem postaci.

Na pewno każdy z nas chciałby być w tych 200-u postaciach. Ale wydaje mi się, że każdy już przed włączeniem serwerów będzie czekał.

Chciałbym by wyszła dobra gildia z MPC forum, a nie każdy gdzieś porozrzucany.

Rozumiem, że większość osób ma zamiar dojść do guild Marvel? Rozumiem, że nie ma jakiś wymagań co do tego czy ktoś gra EU czy CHN?

Ktoś mówił, że bot będzie legalny. Mógłbym wiedzieć który będzie działał i ewentualnie link do niego?

Rasa jest dowolna, kazdy ma swoje zdanie a nie narzucone z gory ;o Na serverach vSro dziala aktualnie crackowany Mbot, dozwolony bedzie light botting, i max 2 clienty na ip.

• Odpowiedzi 560
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepiej aby guild master zaraz po starcie servera otworzył pt z guild marvel i tam ludzie będą wbijać i dołączać do gildi.

Full STR Bow czeka :D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Myślę własnie nad Bow Full str, albo Rogue/cler.

Jak by było dużo pt to wtedy nawet bb/cler.

Glavier fire/force - raczej odpada na cap 100.

Opublikowano

No bard to nam by sie przydal :D

rozumiem, że ta rejestracja http://playsro.com/register.htm działa pod wszystkie 3 servery ? :P

tak

Opublikowano

a wiec tak jutro 16 start wyscig z czasem :D kto szybciej wbije lvl ahahaha bankowo ^.- nic dodac nic ujac powodzenia :D

guild tez powstanie nawet 4 guild do union wchodzi ( inter ) ... kto chce do guild pisac pm gg msg lecz ogary nie jakies hmm wiadome co ^^

Opublikowano

@up

Ta guild nie jest jakąś nową guild to kontynuacja z elitesro pare starych mordek zgrana ekipa , szukamy w miarę ogarniętych graczy pisać do hakalaka22 , wymagany angielski podstawowy żeby na unii wiochy.pl nie robić pozdro.

Opublikowano

a dla czego ja nieumieniem angielsko :(( bede wieśniakiem.pl tak ? ale dla czego jestem nobem ? nvm no i tez Polecam bo tez tam bedew czarnej dupie

cooltext570762601.png
Opublikowano

Delma - również polecam IDM tak samo polecam, rónież 2mb/s leciało :).

Co do Gildi to mamy już załatwioną unie z 4 gildiami które będą szły na fortece. Pozdrawiam oraz czekamy :)

Opublikowano

Chętnie dołączę do jakiejś ogarniętej gildii.

Nick: Concrete

Build: Wizz/Bard

No to zapraszam do nas, i wiz i bard mile widziany ;p do pt jak najbardziej

Opublikowano

Także zamierzam dołączyć do guild Marvel.

Build: Bow/fire/cold lub s/s light/cold full int.

Nick: na razie nie podam, poczekam do otwarcia serwera.

Opublikowano

Glavier ogolnie jest najsilniejszym chinolem ale to jest moje zdanie i grałem na 110 z force i nie narzekałem jedynie mialem tylko z warriorami problem ;/// a na 100lvl force dostaje stuna.

Opublikowano

Glavierem fire/force nie grałem nigdy. Zazwyczaj fire/light/cold albo fire/cold.

Albo s/s light/cold full int. Też może być dobry

Opublikowano

To ci polecam glaviera skoro nim nie graleś pod force fajna zabawa ^^

Ale wybór należy do ciebie.

Opublikowano

Na Beta rozmawiałem z masterami gildi. Dołączymy do uni której masterem będzie gildia Divinity i ona prawdopodobnie idzie na Jangan. W uni również będą DreamTeam(chce podbijać Hotan), Immortaly i jeszcze jakieś, gdyż zgadywali się już na beta. Z tego co wiem, mają zamiar podzielić unie na 2 sektory. Jangan/Hotan i iść na właśnie te Fortece. Zobaczymy jak czas pokaże, ale bardziej są oni za Hotan. Jeżeli unia będzie miała pełne 400 osób to będą myśleli, lecz ich głównym założeniem jest Hotan.

Oczywiście nie będzie tak łatwo. Gdyż chcieli ich zwerbować do swojej uni, gildia Destruction, i to właśnie ona i jej unia będzie główną opozycją w walce o Fortece. Oczywiście nie chcę mówić, ale o union raczej będą mogły ubiegać się osoby ogarniające angielski, gdyż taki jedynie tam będzie wstępował tzn. nie przewidujemy " hi, how are u?" - takich agentów nie przewidujemy na union chat. Sorry, ale jeżeli chcemy zaistnieć na tym serwie - to musimy też mieć dobre plecy i kontakty. Więc raczej nie chcemy stracić uni przez jakiegoś kid'a. A raczej na serwie dwie najmocniejsze unie to właśnie będą z gildiami Divinity lub Destruction. :)

Opublikowano

Zgadzam się z tym co napisałeś.

Trzeba jednak pamiętać, że nie będą prowadzone rozmowy ciągle na unii w sprawie Fortec.

O ile dobrze pamiętam to zazwyczaj głównie rozmawiało się o pt, wts/wtt/wtb, a także luźne tematy.

Co do walki o fortece to 2/3 dni przed były ustalane pewne sprawy związane z tym kto komu pomaga itp.

Co do angielskiego, to racja, podstawy typu "hey" itp nie wystarczą.

Trzeba też pamiętać o tym, że union nie wszystkie osoby z guild będą mieć. Przede wszystkim guild musi być aktywna, brać udział w ważnych rozmowach dla unii i w wydarzeniach.

Opublikowano

Wszystko czas pokaze, po paru dnaich gry wyjdzie kto jaka osoba jest i na jakie prawa zasluguje. Ludzi trzeba przede wszystkim poznac :]

Opublikowano

Witam.

Jako, że Lyssa padł(a) a chciałbym mieć się do kogo odezwać w rodzimym języku :P również chętnie przyłączyłbym się do gildii.

Nick: jeszcze nie wiem :P

Char: jeśli chiny to raczej glavier, jeśli euro to pewnie warrior/warlock... w ostateczności wizz/bard.

Trochę o mnie: wiek hmm... pełnoletni +++ ;)

w silka pykałem jeszcze za czasów samych chinoli, max lvl 80 / wejścia euro, itd. Serwer Hercules, Glavier 55 lvl i masa przetestowanych botów :P. Potem długo długo przerwa... i powrót w czerwcu, w postaci grania przez tydzień wizzardem/bardem na Lyssie. Tak na marginesie nie ogarniam skili barda xD

Obecnie cuduję z różnymi buildami / charami na QueenSro.

Opublikowano

<3 wiz

Witam.

Jako, że Lyssa padł(a) a chciałbym mieć się do kogo odezwać w rodzimym języku :P również chętnie przyłączyłbym się do gildii.

Nick: jeszcze nie wiem :P

Char: jeśli chiny to raczej glavier, jeśli euro to pewnie warrior/warlock... w ostateczności wizz/bard.

Trochę o mnie: wiek hmm... pełnoletni +++ ;)

w silka pykałem jeszcze za czasów samych chinoli, max lvl 80 / wejścia euro, itd. Serwer Hercules, Glavier 55 lvl i masa przetestowanych botów :P. Potem długo długo przerwa... i powrót w czerwcu, w postaci grania przez tydzień wizzardem/bardem na Lyssie. Tak na marginesie nie ogarniam skili barda xD

Obecnie cuduję z różnymi buildami / charami na QueenSro.

uwielbiam wiz/bard do pt ;d do zobaczenia jutro po 16 :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...