Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ku*wa jak sobie tak dzisiaj przypomnę tę atmosferę na Avalonie sprzed dwóch lat, to najchętniej wyje*ał bym ten licznik ze strony i wszedł do gry

Tak ode mnie, zostawcie te wierzchowce, zostawcie taki 6/7 bon, czyli bez bonu na klasy i wszystko powinno być ok.

Szykuje się największa rzeź pod względem serwerów !

06864794035668154593.png

Serwer AvalonV2 powraca na nowo w starym i niezapomnianym stylu!

Przeżyj to co dwa lata temu już 14 lipca! Czekamy tylko na Ciebie.

• Odpowiedzi 434
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czytam tytuł i mysłe "wow nareszcie "

Czytam zapwiedz i ... powiem tak gdyby tens erver miał inną nazwę grało by na nim może z 200 osób ja tutaj nic ciekawego nie widze zniszczycie tylko opinie o Avalonie bo pirwsza odsłona była doskonale dostosowana do tamtych czasów i potrzeb graczy ta nie jest wogóle dostosowana a napewno daleko jej do takich serverow jak Ravia, Balmora czy Dreanor2.

Pozdrawiam i zycze powodzenia ale samą nazwą sie nie wybijecie.

Gość koxxxik12
Opublikowano

Na serwer w 100% wbije grałem na avalonie te czasy...

Tam zaczynałem przygode z metinem ,no może oprócz novamt2. Ja wole stary klimat metina ,a nie jakieś serwery przeładowane nowościami ,choć niektóre są fajne.

A kiedy będzie dostępny klient?

Opublikowano

TO SOBIE KU*WA KUP HWANGA Z IS !

I po co Ci on? Hwang z is to gówno do którego nawet kd nie włożysz, boże pomyśl czasem zanim coś napiszesz !

Nie każdy jest tak kwadratowy pod kątem metina i od razu musi użyć is'a żeby mieć.

Poza tym masz w cholerę konkursów, m. innymi konkurs na facebooku, wygrasz choć jeden taki konkurs i możesz wyżywić rodzinę marchewkami z IS'u !

Nie wiem czy jeszcze odrozniasz gre Metin2 od realnego zycia, niestety musze Cie uswiadomic ze marchewki z ISu sa wirtualne.. nie mozesz ich dotknac ani zjesc..

Hwang to gowno tak ? 550 defa to malo ?? przy czym normalna zbroja bedzie miala ok. 100-126 defa, Do expa to bardzo bardzo duzo daje.

Myslisz ze kazdy ma facebooka ? wiesz, jakos nie bardzo chce ujawniac swoje daje użytkownikom metin2

Opublikowano

Na serwer w 100% wbije grałem na avalonie te czasy...

Tam zaczynałem przygode z metinem ,no może oprócz novamt2. Ja wole stary klimat metina ,a nie jakieś serwery przeładowane nowościami ,choć niektóre są fajne.

A kiedy będzie dostępny klient?

Klient juz jest, wystarczy sciagnac AvalonMT2, potem dadza patcher ktory pobierze pliki potrzebne do gry na serwerze AvalonV2

Back to BF3...

Opublikowano

@up

Wieelki like!

Dokładnie wszyscy atakują Draenor,ciekawe dlaczego hm?

Może dlatego,że cieszy się największa popularnością wśród graczy,niektórzy tego nie rozumieją..

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Przeczytałem pierwsze zdanie i muszę Ci pokazać tego ss'a:

1342011190-U383429.jpg

Więc nie kłóć się kurwa ze mną wielki reprezentancie avalonu v2,

Że nie mówię prawdy bo 2dni po starcie mieli ponad 5k postaci.

Teraz mają prawie 14k postaci a 2dni serwer był off więc przelicz to sobie..

2lipiec wyszedł.. Odjąć 2dni stronka była off - więc kont nie można było robić..

Wychodzi że w 7dni mają 14k postaci ;]

PS. Reszty mi się nie chciało czytać.. Mam w dupie ravie i inne serwery.

A i jak byłbym "śmieszny" jak nie którzy uważają i nie mówiłbym prawdy w poprzednim poście.

To po co ludzie mnie lajkują? Bo kurwa mówię tak jak jest. pzdr

zauwaz jak kolega nizej napisal. Polowa zrobiona po to aby miec pelerynki i potki, mozna to wywnioskowac po samych nickach. Niech kazdy gracz zrobi 5 kont i na kazdym po 4 postacie, aby sobie pelerynek nawalić. No to zauważ że trochę zbiera sie liczba graczy. 1000 * 5 = 5000 * 4 = 20k. wiec ja nie wiem co w tym dziwnego... Patrząc po tym co masz na pasku włączone, w tym draenor , jestes wielkim graczem i próbujesz przekabacić ludzi aby tu nie grali.. No super reklama..

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

i co ci po tym draenorze? jak 15k kont zrobionych po to aby miec pelerynki i zielone potki ! trolololo taka gra mnie wkurwia

Poybało? Widać grać nie umiesz, na drae robi się questy, a nie tylko exp, i z pewnością będzie Cie stać na pelerynki i potki...

@Top Hard z "nowościami" które są na każdym serwerze? No way !

Opublikowano

Na Draenorze sam mialem glowne,buffa,sklep,dropek i 5 innych kont zapelnionych po 4 postaci, po to aby dropic wiec nie dziwne ze inni tez tak maja nie robic, w koncu szkaty itd leca dobrze do 30lvla w m2 na polance. 3,5k lajkow na fb? Owszem, ale zanim nie bylo za lajka te 25sm to bylo tylko 1,7k lajkow na fanpage'u.

A ja mam takie pytanie, czy bedzie mozna miec 2 pieczecie? np atakujacego i defensywnego?

aha i co bedzei za nagroda za dobicie 400 likow?;p

Back to BF3...

Opublikowano

Na Draenorze sam mialem glowne,buffa,sklep,dropek i 5 innych kont zapelnionych po 4 postaci, po to aby dropic wiec nie dziwne ze inni tez tak maja nie robic, w koncu szkaty itd leca dobrze do 30lvla w m2 na polance. 3,5k lajkow na fb? Owszem, ale zanim nie bylo za lajka te 25sm to bylo tylko 1,7k lajkow na fanpage'u.

A ja mam takie pytanie, czy bedzie mozna miec 2 pieczecie? np atakujacego i defensywnego?

aha i co bedzei za nagroda za dobicie 400 likow?;p

Również posiadam na draenorze kilka kont.Buffa/ninje/wp/body/buff leczenie oraz z 10 kont na sm..A tak wgl czemu nihooya dostałeś bana na draenorze?

Będą hwangi w is?

Opublikowano

Tylko nie przesadzajcie z tym ISem bo Wy sobie potraficie przesadzić... I potem może opisz ISa co by ludzie wiedzieli co się kroi...

Opublikowano

Kolejny serwer z wymądrzałym Administratorem...

Kilka serwerów ? Hmm ? Ale po co ? jeden trwał miesiąc drugi 2 tygodnie czy jakoś tak ? Wszystko po to żeby wpadło Troche kasy z IS'u ?

Takie coś nazywam DNEM Bez końca... daj trochę weźnie wszystko...

Nie Polecam... a i jeżeli checsz żeby twój serwer był inny zrób coś swojego NP własną stronę a nie grafiki od niemców bierzecie ;c .

też mogę napisać do jednego kolegi i mi całą waszą strone skopiuje i nie będziesz mnie mógł nawet o prawa autorskie osądzić bo sam korzystasz nie ze swoich Obrazków ^^.

"Fizykę i chemię tylko nazwali imieniem, szkłem i okiem, a prawda przeszła bokiem"

Opublikowano

Mam pytanie w tym AH są takie duże ceny skoro 500kk to minimum. To ile kasy leci tak około do 80lv bez wydawania??

x

Opublikowano

Również posiadam na draenorze kilka kont.Buffa/ninje/wp/body/buff leczenie oraz z 10 kont na sm..A tak wgl czemu nihooya dostałeś bana na draenorze?

Będą hwangi w is?

Nie dostalem bana, tylko ktos mi usunal postac, potem szykra przywrocil, lecz bez eq i to po 2 dniach od tego zdarzenia wiec mi sie juz nie chcialo grac od nowa.

Rowniez jestem ciekaw co do hwangow w is i mojego poprzedniego pytania o 2 pieczci .

Back to BF3...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...