Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy skrypt na zmianę bonów poprzez NPC, ale jakoś nie wiemy czy jest to dobry pomysł. Potem mogą wyniknąć problemy i hejt w tematach, że niby mało graczy przez to, że na CH4 będzie tyle samo osób co na CH1 przez brak miejsca w M1.

Co do ulepszania Hwanga. Nie ma co się martwić, że po tygodniu każdy będzie go miał, gdyż aby go zrobić potrzeba:

• 1.200.000.000 Yang (1.2 kkk),
  • 10 Czerwonych Pereł,
  • 10 Niebieskich Pereł,
  • 10 Białych Pereł.

Szansa na ulepszenie wynosi 25%!

Zostało niecałych 5 dni do startu!

• Odpowiedzi 434
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stalka > Hwang i nie ma inaczej. Chcesz jakieś kryształy czy niebiany to wypad na Xenoxa

Stalka > Hwang i nie ma inaczej. Chcesz jakieś kryształy czy niebiany to wypad na Xenoxa

Ty brudasie zasrany jakim pawem wypisujesz mi takie rzeczy, i mnie wyganiasz? gowno mozesz i papa w dupe gimbusie. Napisalem jak byloby dla mnie lepiej, nikomu nie rozkazywalem, nie mowilem ze wszystko do dupy bo mi sie nie podoba hwang czy cos w tym stylu. Wiec ogarnij sie, i pomysl zanim cos napiszesz.

Daronian mówisz 10 perełek to będzie problem ;>?

Rozumiem perły tylko z malży ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Tymi wypowiedziami podpowiedziałeś mi kim mam grać, wielkie dzięki Daronian !

Opublikowano

Zwój powrotu statusu będzie w IS? Bo chyba usunęło mój post wczoraj po cofce i się nie dowiedziałem.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Mamy skrypt na zmianę bonów poprzez NPC, ale jakoś nie wiemy czy jest to dobry pomysł. Potem mogą wyniknąć problemy i hejt w tematach, że niby mało graczy przez to, że na CH4 będzie tyle samo osób co na CH1 przez brak miejsca w M1.

Co do ulepszania Hwanga. Nie ma co się martwić, że po tygodniu każdy będzie go miał, gdyż aby go zrobić potrzeba:

• 1.200.000.000 Yang (1.2 kkk),
  • 10 Czerwonych Pereł,
  • 10 Niebieskich Pereł,
  • 10 Białych Pereł.

Szansa na ulepszenie wynosi 25%!

Zostało niecałych 5 dni do startu!

Na tiveri nie sapią , zróbcie tych npc i zobaczymy co będzie, w każdej chwili mozna ich usunac i normalnie dac zmianki do handlarza

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Zwój powrotu statusu będzie w IS? Bo chyba usunęło mój post wczoraj po cofce i się nie dowiedziałem.

Była cofka o 10 czy tam 15h.

Opublikowano

Bs powinno nie byc. To dla niektórych jest sposób na zarobek. Ustawai fms'y trutki its na sr 50 + i potem sprzedaje, juz nie mowie do wlasnego uzytku co robią. A jest inny sposób na zablokowanie bs'a. Wystarczy dac drop zmianek z metkinów lub mobów, nie w duzej ilosci aby kazdy wolal sam tasować niz wrzucać na bs'a.

Opublikowano

Bs powinno nie byc. To dla niektórych jest sposób na zarobek. Ustawai fms'y trutki its na sr 50 + i potem sprzedaje, juz nie mowie do wlasnego uzytku co robią. A jest inny sposób na zablokowanie bs'a. Wystarczy dac drop zmianek z metkinów lub mobów, nie w duzej ilosci aby kazdy wolal sam tasować niz wrzucać na bs'a.

Takie z tego zablokowanie bs'a, że aż śmiechłem.

Myślisz, że nawet na balmorze ludzie nie używali bs'a?

Opublikowano
Olejek wygnania bedzie dostepny? Gdzie go bedzie mozna kupic?

Olejek z IS.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

A co ze skill'ami.? W jaki sposób będzie je można wrzucić na P.? Jeżeli kamykami to będą w sklepach czy only drop.?

Hmm drop bardzo by mnie cieszył ;D.

Opublikowano

Co do bs'a co prawda nie znam się na tym ale na niemieckim serwerze Calypso2 zmienili chyba id zmianek poprzez co nikt bs'a nie używał z tego co wiem ale mogę się mylić.

imetin_logo.png

Opublikowano

A co ze skill'ami.? W jaki sposób będzie je można wrzucić na P.? Jeżeli kamykami to będą w sklepach czy only drop.?

Hmm drop bardzo by mnie cieszył ;D.

Ogladales/ czytales chociaz raz prezke?

hzbr.jpg

Ja mam z kolei pytanie, jak z ksiegami dowodzenia a takze poli? bedzie jakis zwiekszony drop z mobow czy coś?

Back to BF3...

Opublikowano

@up

Każdy może Ci powiedzieć że zmienił id zmianek i już zaprzestano korzystać z BS'a, jednak to tyylko gadanie żeby przyciągnąć ludzi.

@Edit.

Przepraszam no ale niektóre obrazki mi się nie wczytują. ; )

Dzięki za pomoc ; P

Opublikowano

@up

Każdy może Ci powiedzieć że zmienił id zmianek i już zaprzestano korzystać z BS'a, jednak to tyylko gadanie żeby przyciągnąć ludzi.

Lol.

Co to za problem zmienić ID zmianek, a także przeładować je w BS'ie?

Nawet jak Ci zmieni te ID to wystarczą ze 2, może 3 kliknięcia i BS znowu działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...