Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagram szamanką i będę tylko buffać bo mam problemy z netem, a mogło by być tak pięknie gdyby nie awaria internetu bo orange dupy się nie chce ruszyć :]

• Odpowiedzi 434
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakim prawem ten brudas Arcros wypowiada się nie na temat tutaj i taką popeline odwala ? 500 osob to u ciebie ledwo gra z podkreconym licznikiem i serwerem który aktualnie padł/pada.

Na avanlonv2 zapraszam serdecznie. bedzie to epicka przygoda !!

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Czy client, który jest na stronie avalonv2 jest aktualny można już pobierać ? ;o.

Opublikowano

ładnie się zapowiada spora zachęta na pewno zobaczę i polecam:)

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

No No widzę że szykuje się bardzo przyjemny serwerek^ ^ oczywiście wejde zobacze co i jak bardzo możliwe że zostanę na bardzo długo jeśli wpadnie mi do gustu :> <szkoda że 5bon only is;f >

Teraz tylko zostało poczekać do 14 ;]

Pozdro Tree :]

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

5 bon w is? Zagrałbym ale to mnie zniechęca.

5 bon będzie dropił z metków i bossów.

NateRobinson_zps5c418c8c.png

Opublikowano

Marmur Błogosławieństwa (5 bon) będzie dostępny jako przedmiot dropiący z Metinów! Dodatkowo można go spotkać w ItemShopie.

Co do TeamSpeaka to aktualnie nie ma owego dla AvalonV2.

Aby być szanowanym i dobrym graczem musisz znać się na grze, więc samo wbijanie levela nie wystarczy.

Przydadzą się t.zw. "noob hary", jak i dropki, gdyż nie chcemy, aby rozgrywka kończyła się po 2 tygodniach.

Opublikowano

Jedyne co Mi się nie podoba to słaby drop yangów oraz przydało by się kilka jakiś nowości, jak tak chętnie rozdajecie SM to może zróbcie ruletkę, tak jak to było na TriStram.

Opublikowano

Jedyne co Mi się nie podoba to słaby drop yangów oraz przydało by się kilka jakiś nowości, jak tak chętnie rozdajecie SM to może zróbcie ruletkę, tak jak to było na TriStram.

Słaby drop yang?

Wbij większy lvl, a przekonasz się że będzie fajnie.

Naprawdę warto zagrać na tym serverze.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Nie zmieniajcie nic, tak jest dobrze.

Zagram na 100 %

Szukam EKIPY DO GRY ! PISAC PW

06864794035668154593.png

Serwer AvalonV2 powraca na nowo w starym i niezapomnianym stylu!

Przeżyj to co dwa lata temu już 14 lipca! Czekamy tylko na Ciebie.

Opublikowano

Serwer zapowiada się super, zobaczymy co z tego wyjdzie. Na razie jestem na tak : D

Opublikowano

Na serwerze na pewno będzie tysiące ludzi i rozgrywka będzie ciekawa.

Planuję założyć gildię, ale taką porządną, która będzie walczyć o TOP ( kilka osób już mam ). Gramy w Chunjo. Będziemy mieli własnego TS3. Każdy będzie mógł liczyć na pomoc drugiego członka gildii. Osoby chętne znające się na grze zapraszam na PW.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

BŁAGAM WAS , WYJEBCIE TE 6/7 BONY I TE HWANGI I WPROWADZCIE NIEBIANKI !!

PS. ZRÓBCIE CHOCIAŻ ANKIETE DOTYCZACĄ 6/7 BONU A ZOBACZYCIE , ŻE ZDECYDOWANA WIĘKSZOŚĆ BEDZIE ZA WYJEBANIEM TEGO ŚCIERWA !

Opublikowano

Wiem, że dla was jest najkorzystniejsze stal - szafirka - hwang.

Lecz wszystko było uzasadnione, że to będzie stal - hwang, jak na starym avalonie.

6-7 będzie, tylko bez silny i przeciwko na klasę.

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Dobrze jest nic nie zmieniajcie czekamy jeszcze pięć dni i będzie serwer otwarty osobiście przezemnie otwarty szampanem ;d pozdrawiam ;p

Prosze o wejście w link zdobywam wtedy 1 punkt na tej stronie i mogę go wymienić na jakąś rzecz wy też możecie się bezpłatnie zarejestrować i zdobywać punkty.

http://darmowe-prezenty.pl/link/2481/dawido123x3

Opublikowano

Jak sprawa z bsem, czy jest on zablokowany, czy bardzo łatwo można go odblokować ?

Gdzie będzie można zdobyć stalke, czy będzie jakiś problem ulepszyć ją na 9?

Opublikowano

Pracujemy nad sposobem zablokowania BonusSwitchera, jednak nie jest to takie proste.

Myśleliśmy o tym, aby dodać zmianę poprzez NPC, ale to nie wypali. Za dużo osób będzie chciało z tego korzystać.

Jeśli chodzi o ulepszanie zbroi. Stalka nie będzie dla profesjonalnego gracza trudnością po np. tygodniu gry - co innego z Hwangiem.

Myślę, że szansa na ulepszenie oraz wymóg zdobycia naprawdę wielu ulepszaczy zadowoli każdego.

Przypominam o losowaniu na Facebooku, przy którym wybierzemy trzech szczęśliwców z osób, które lubią Naszą stronę.

Każdy z nich dostanie po 300 Smoczych Monet na start. Czy można wyobrazić sobie lepszy początek?

Również warto zachęcić do umieszczania grafik dla graczy do sygnatury czy profili.

T.zw. kody macie w drugim poście w zapowiedzi, dlatego trzeba je tylko skopiować, wkleić oraz zmienić kolor na: AUTOMATYCZNY.

Zapisujemy jak możemy osoby, które pomagają w reklamie... potem mają one większe szanse na posadę w teamie przy jakiejś rekrutacji!

Opublikowano

Pracujemy nad sposobem zablokowania BonusSwitchera, jednak nie jest to takie proste.

Myśleliśmy o tym, aby dodać zmianę poprzez NPC, ale to nie wypali. Za dużo osób będzie chciało z tego korzystać.

Co masz na myśli?

Opublikowano

@UP

Chodzi o to że będą lagi jak 300 osób będzie stało na raz obok jednego NPC i będą zmieniali bony

Tak trudno postawić kilku npc na rynku oraz np. w m2 ? <lol>

Na pewno nie będzie stało ponad 100 ludzi , przecież jak ktoś zmienia na normalnym serwerze bony to też stoi przy kolesiu który sprzedaje zmiany, wychodzi na to samo !!

Jeżeli temu zaprzeczycie to znaczy że w ogole nie macie skryptu na takiego npc ;]

d3eh5b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...