Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale nie rozumiesz, że wtedy dmg nie był by równy dla wszystkich klas ? Dobry sura BM na poprzednim avalonie bił tyle szponem co załóżmy body trytonem .. gdyby dostał świętego to nie miałby sobie równych. zresztą, poczekajmy na start i zobaczymy jak to wypadnie zawsze mogą wprowadzić tą jedną-dwie dodatkowe bronie

Coś za coś w końcu, przecież taki BM na PvE to jest kurwa śmiech. Jak ktoś lubi sobie wejśc i komuś zajebać ze sfery i to wszystko to jego sprawa. Ja tam wolę mieć postać, którą mogę i w PvP powalczyć i pójśc samemu coś nadropić bez większego trudu. Nie grałem na Avalonie szczerze mówiąc, wtedy siedziałem na X-world, tam bony wtedy były dostępne tylko w IS i prawie każdy latał w EQ bez bonów albo z jednym/dwoma jak coś dobrego poleciało w grocie...więc tam BM był śmiechowy nawet na PvP. BM na privie bez rosek i chuj go wie czego zawsze będzie faworyzowany w PvP, w końcu pod to jest zrobiony.

z9mJERf.png

Best Hand Eu

• Odpowiedzi 434
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie,niech ktoś wbije sobie BM 80lvl to wtedy już nie będzie mówił że BM nie ma być taki dobry do expa ..

51598082385122362513.jpg

Opublikowano

Jest godzina 24, a nadal w zapowiedzi siedzi prawie 80 osób. Boję się co będzie jak jutro wrzucę prezentację do działu Publikacje Serwerów - istna rzeź!

Tutaj przyda Wam się kilka linków:

REJESTRACJA SERWERA JUŻ DZIAŁA (w ciągu kilku godzin 800 kont)

PATCHER SERWERA DO POBRANIA (zaktualizuje AvalonV2 już jutro)

FANPAGE SERWERA NA FACEBOOKU (ponad 800 lubię to strony)

Opublikowano

Wieża Wygnańców, jeśli się nie mylę, jest już dostępna. Można do niej wejść w minimum trzyosobowym PT, a lider musi mieć minimalnie 90 lvl postaci.

Na końcu zamiast Umarłego Rozpruwacza pojawia się Smok, z którego można zdobyć wartościowe przedmioty i szkatuły!

Tutaj przyda Wam się kilka linków:

REJESTRACJA SERWERA JUŻ DZIAŁA (w ciągu kilku godzin 800 kont)

PATCHER SERWERA DO POBRANIA (zaktualizuje AvalonV2 już jutro)

FANPAGE SERWERA NA FACEBOOKU (ponad 800 lubię to strony)

Opublikowano

Serwer będzie stabilny tak jak avalon ale czy w 100% zabezpieczony ?? jeśli ktoś takie coś napiszę to usmieje się. Nie bedę pisał co i jak ale jest jedna metoda na którą nie ma zabezpieczeń.

Jak mogę ocenić serwer tak z Zapowiedzi hmmm jest to ulepszona wersja Avalonu ale czy trafna ? Nie wiem. Reklamą jest samo to V2 Wielkiego Avalonu.

Czego można się spodziewać. Jakie odczucie miałem z Avalonmt2

Większość graczy się zgodzi ze serwer był zaniedbywany. Mało Eventów nawet jak tam grałem od startu 6 miesięcy to nawet OX nie było i tylko 1 Zuo jakiś Event bicia metków na czas itp

Pierwsze nowośći po ponad 2 rocznym staniu w Miejscu.

Avalon tez miał sporą ilość graczy ale wynikało to z tego ze jeszcze nie było takiej konkurencji jak dziś.Czy to bedzie kolejny udany start (mam taką cichą nadzieje ze tak) .

Administracja.

Pamiętam tylko z olewania graczy ale zawsze mogło się to zmienić nigdy nic nie wiadomo.

Mastah- Mam do niego neutralne odczucia ale tez lubił robić przekręty czy bedzie też to na tym serwie nie wiem ludzie się zmieniają moze i Mastah też.

Ogólnie to serwer mogę polecić ale nie gwarantujcie ze 100% Zabezpieczony. Bo do tego czasu wiele osób się uczyło i trolą teraz serwery niszczą kogoś prace.Będe Obserwował serwer jak się powodzi i oby dobrze.

Pozdrawiam .

ps.

Nie jest to wypowiedz która Hejtuje serwer jest w niej trochę negatywów ale i pozytyw tez znajdziecie. Pozdrawiam Dziś start więc Powodzenia

Jak ktoś miał by jakieś wątpliwośći to Grałęm na Avalonie 6 miesięcy od startu i wspominam to dobrze.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Opublikowano

To już dzisiaj? To już 14 lipca? Boże! Jak ten czas szybko leci... doczekaliśmy się wszyscy, pozostało 8 godzin.

Za kilkadziesiąt minut zostanie umieszczona prezentacja w dziale Publikacje Serwerów!

Opublikowano

Rozumiem, że wraz ze startem w menu clienta ukarze sie AvalonV2 ? Czy jest dostepny teraz , albo ja pobralem zla wersje.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Rozumiem, że wraz ze startem w menu clienta ukarze sie AvalonV2 ? Czy jest dostepny teraz , albo ja pobralem zla wersje.

Ściągnij patchera i powinien ci się pojawić avalonv2.Ja mam.

Opublikowano

BĘDĘ GRAŁ! POZDRO CHUNJO

Cześć, zagraj ze mną w League Of Legends już teraz! Link do rejestracji oraz pobrania gry:

signup.leagueoflegends.com/?ref=4f97a92eda2e2239679944

Opublikowano

witam. ile ten hwang bedzie dawal defa z is na 50 lvl?

550 :>

GoLGis

:)

GoLGis

Opublikowano

Pies was jeb*** Po co sie wpierdalac*** na strony innych serwerow i reklamujecie wlasny?? Zwykle szma** z was popaprance:) Ciekawe czy uda wam sie wystartowa o tej 18:) JEstescie zwyklymi leszczami!!! Lepiej sie przygoujcie na niespodzianki:*

97121467056121262842.png

33113689180289315833.jpg

Opublikowano

Taaa.. .Zdobywacie graczy niszczac inne servery ... POZDRO ! Gównixy

[quote name=Kriso1995_xD' timestamp='1342264176' post='4851819]

Chu.... serwer. Nie ma jak się tak poniżyć by zdobyć graczy. Nie ma jak zdobywać ludzi przez niszczenie innych serwerów!!!!

Och... ale płacz i oburzenie... Nie ma to jak ocenić serwer który jeszcze nie wystartował ^ ^

No ja pie*dole jaką wy macie podniete że ten server startuje. Taki badziew ... współczuje wam że chcecie na nim grać.

kolejny :>

GoLGis

GoLGis

Opublikowano

Och... ale płacz i oburzenie... Nie ma to jak ocenić serwer który jeszcze nie wystartował ^ ^

Oceniam co Robi administracja aby zdobyc graczy . A jaka Administracja taki Serv .

Fuck Off

Opublikowano

Słuchajcie dużo jest pogłosek odnośnie Daronian ale przecież on tylko zrobil zapowiedź i jest TGM nie zajmuje sie serwerem od strony technicznej , pomaga w rozreklamowaniu itp. Serwer na 100% bedzie dosowany ale z Takim Teamem i taką maszyną gracze nie powinni tego odczuć nawet w postaci Lagów. Pzdr Presik

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Tak :>

Każdy mógłby się tam włamać ;] a to że ktoś napisałe reklame Avalona i na dodatek podał nick Doriana wrobił go niestety ^ ^ A teraz będa go hejtować :>

Pomyśl pewnie jakiś dzieciak włamł się im i napisał jako dorian ;] a zresztą co ja się będe kłócił wisi mi i tak metek ;] ja tylko czytam co ludzie piszą ^ ^

Jak mają logi to będzie wiadomo :>

GoLGis

GoLGis

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...