Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 434
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wiem jakie były twoje serwey, które padały po 2tygodniach.. taka prawda, że tylko kase chcesz zarobić, tak więc tu nie zagram, lecz na xy. pozdrawiam

sygnae.png

Opublikowano

Nic na tym serwie nie trzeba w IS kupować, tak jak na każdym, Wszystko możesz samemu zdobyć, poza zwojem powrotu statusu, ale jak umiesz grać to Ci się nie przyda. Nie wiecie co w IS, jak co się zdobywa, nie byliście na serwie a już stwierdziliście że serwer pod IS. Szkoda mi was trochę, zmówiliście się chyba żeby serwer trochę hejtować.

A co do stwierdzenia "powrót do starego metina", porównaj sobie ten serwer z pierwszym serwerem prywatnym, a teraz jakiś inny. To jest Avalon V2 a nie Metin2PL V2!

Opublikowano

Jak ja lubię hejterów, którzy są kolegami osób z teamu innych serwerów. Po prostu takie przeciąganie graczy kocham.

Dwa posty już zgłosiłem za oczernianie. Tutaj jest zapowiedź AvalonV2, a nie jakiś innych (za przeproszeniem) gówien.

Teraz co do serwera. Usunęliśmy kilka rzeczy z Item Shopu, dlatego nie mówcie mi, że chcemy zarobić.

Dodatkowo zmieniliśmy system wierzchowców! Zamiast dinozaurów, kur, smoków z WoW'a dodaliśmy podstawowe wierzchy.

Nie będzie łatwo o takiego rumaka, dlatego gdy zobaczycie owego w mieście, możecie domyślić się, że właściciel to "koksu."

Forum serwera już jest! Możecie połączyć się z nim na tej stronie (przeróbka graficzna i usprawnienie):

www.AvalonMT2.pl
www.AvalonV2.pl

Opublikowano

Usunęliśmy tylko kilka przedmiotów, a nie cały itemshop. Po prostu z czegoś musimy opłacać firewall oraz taką maszynę.

Stawki nikogo nie zmartwią, a jednocześnie nie dadzą możliwości wykupienia pół sklepu za 10 PLN, dlatego głowa do góry!

Zostały niecałe dwa dni, czy jesteście gotowi? My tak!

Fanpage na Facebooku - w sobotę odbędzie się losowanie pięciu szczęśliwców z osób, które lubią Naszą stronę. Każdy otrzyma 400 SM!

Opublikowano

wiem jakie były twoje serwey, które padały po 2tygodniach.. taka prawda, że tylko kase chcesz zarobić, tak więc tu nie zagram, lecz na candy. pozdrawiam

Serwery którym daro robił zapowiedź nie były jego <lol>

d3eh5b.jpg

Opublikowano

GroupSS, między innymi Pieczęci Wierzchowców są od teraz niedostępne, ponieważ dinozaury, kury i smoki zostały zamienione właśnie na nie.

microlab, tak tylko w ItemShopie za lekko wygórowaną cenę. Jeśli dalibyśmy je do dropu czy z misji to rozgrywka nie miałaby jakiegokolwiek sensu.

Dlaczego? Gdyż każdy wbijałby np. Surą WP 100 lvl, a następnie bez żadnych problemów i trudności zmieniłby na BM'a. My takiego czegoś nie chcemy!

Zapowiedź została zaktualizowana, a dokładniej zakładki: System Wierzchowców oraz Pozostałe Informacje!

Opublikowano

GroupSS, między innymi Pieczęci Wierzchowców są od teraz niedostępne, ponieważ dinozaury, kury i smoki zostały zamienione właśnie na nie.

microlab, tak tylko w ItemShopie za lekko wygórowaną cenę. Jeśli dalibyśmy je do dropu czy z misji to rozgrywka nie miałaby jakiegokolwiek sensu.

Dlaczego? Gdyż każdy wbijałby np. Surą WP 100 lvl, a następnie bez żadnych problemów i trudności zmieniłby na BM'a. My takiego czegoś nie chcemy!

Zapowiedź została zaktualizowana, a dokładniej zakładki: System Wierzchowców oraz Pozostałe Informacje!

To możecie zrobić aby zwojami dało się handlować z innymi graczami. Jedni wolą wydać kilka dych, inni zbierać tygodniami aby kupić to w grze.

d3eh5b.jpg

Opublikowano

Powstrzymam śmiech chociaz Twa wypowiedź rozśmieszyła mnie nie do opisania. Nawet do końca jej nie zrozumiałem, ale OK. Żegnam.

Widzisz... zmienianie typu WP, a potem BM jest noobskie, ale trzeba to wprowadzić, aby np. 300 graczy przez to nie odeszło.

Jednak wysoka cena pozwoli na to, by nie działo się to za często + dodatkowo można handlować tym itemem, tak jak na Avalonie.

Więc nie musisz mieć bogatych rodziców, ważne że umiesz grać, dropić kasę, etc.

Nie ma takiego zdania w polskim języku (mini edit poprawiam nie - na nawet) "nawet do końca jej nie zrozumiałem" - jest wysoce niepoprawne. Nie mam bogatych rodziców, gdybym chciał na IS mógłbym wydać tyle, że spokojnie stać by mnie było na 10 takich zwoi. Problem w tym, że nie pakuje w IS - wolę trudniejszą grę bez wspomagaczy, wtedy każdy item i lvl cieszy bardziej. Jednak nie cierpię serwerów, gdzie można kupić w IS przedmioty niedostępne w grze w inny sposób. Noobskie nie jest zmienianie z WP na BM skoro sami to wprowadzacie, to kto jest noobem - gracz czy Wy ?

Opublikowano

Daronian - odpowiedz na moje powyższe pytanie : Czy np dzik wojenny będzie miał jakiś atrybut np tak jak na PLu na potwory? Lew - bonus doświadczenia? Bo wiadomo, że jeśli czegoś takiego nie będzie to po co wydawać na to kasę... Czekam na odpowiedź...

/microlab - a co łaskę robisz, że zagrasz? Człowieku na Twoje miejsce przyjdzie 20 innych, idź w pokoju. Pozdrawiam

Opublikowano

Taka legenda a strony www napisać nie umie i wkleja pobraną z ePVP, wstyd i hańba w pieruna..

x

Ravia miała przed startem 400 lajków dzięki reklamie Isamu i co?

[...]

Chcesz to tam graj ziomek, ale pamiętaj. Każdy hard się znudzi, każdy Easy padnie, dobry medium zostaje na minimum 2 lata.

@Daronian "Ravia" ma tyle graczy ile lubię to na facebooku (w jednym czasie gdzieś o 1/3 mniej ale ogółem aktywnych jest tyle co lubię to) - i "Ravia" to Medium bardziej a nie "Hard", jak dla ciebie raty x5 to Hard to my gadamy chyba o osobie która nie umie w tej grze nic osiągnąć, a po 2 "Tiveria" jest "Hard" i stoi ile lat.. ? - Ty koleś nie obrażaj innych serwerów bo ja na Avalonie oprócz strony z ePVP mogę też wytyczyć dużo więcej..

A Draenor jak ty to mówisz o multi kontach, też jest nie prawdą, ponieważ domena Draenor.pl jest już od 2011r. gdzie już grali gracze i za rok klikali lubię to, a ich nowy serwer stoi po prostu na tej samej domenie.

Pozdrawiam!

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

NIe wiem po co ten spam o calej " C*ndy " Serwer startuje chyba po raz drugi albo 3 ( juz mam klienta, chociaz w tym miesiacu go nie sciagalem ) takze juz raz czy dwa fail mieliscie, nie wiem czemu ludzie piszecie ze Avalon to " gowno " nie warto grac.. nie zgodze sie Avalon to jeden z najlepszych prywatnych serwerow w polsce i Wy dobrze o tym wiecie, piszac te smieszne komentarze sami wiecie ze Avalon to duuuza konkurencja dla serwerow takich jak : Balmora, Dreanor, SuperNiebo, Ravie itp.. takze jezeli macie pisac te zbedne komentarze typu serwer postoi 2 tygodnie to darujcie sobie, stary Avalon stoi juz 3 lata i co ? ma sie dobrze ;]

pozdrawiam

Opublikowano

Daronian tylko reklamuje serwer, nie zapominajcie że serwer jest MasTaH'a który stworzył najlepszy i najstarszy serwer w Polsce.

Lecz Daronian jest w TEAM'ie tego serwera. Dla mnie ten człowiek jest największym kłamczuchem na MPCforum.

Szpanuje tymi swoimi żałosnymi reklamami, niby za 2000 złotych.

Dla mnie jest ZEREM.

zeroy.png

Na serwerze stracicie czas, lecz róbcie co chcecie. Nie zmuszam Was.

67062750834462019182.gif

Start serwera 17.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami -

Reinor.pl

Opublikowano

Nie rozumiem czym się podniecacie. Jedyny + to to że serwer będzie stabilny. Tylko tego można zazdrościć. A cała reszta to kicha.

Na serwerze niema nic specjalnego.Nie wiem co wy widzicie w tym serwie.

Opublikowano

Adrian-Wicher jeżeli cie nie zadawala prawdziwa fabua metin2 stworzona przez tych ludzi którzy robili tą gre to może ić na Xenox tam będziesz miał sporo nowości może do m1 nawet wieżowce dodadzą i auta... Twój post i cała reszta twoich postów to kicha...

Prosze o wejście w link zdobywam wtedy 1 punkt na tej stronie i mogę go wymienić na jakąś rzecz wy też możecie się bezpłatnie zarejestrować i zdobywać punkty.

http://darmowe-prezenty.pl/link/2481/dawido123x3

Opublikowano

Dlaczego jak czytałem prezkę tydzień temu były wierchowce smoki,dinozaury itp. a tera lwy/dziki/wilki ? wtf....

syhydro1.jpg
Opublikowano

Nobokko bylo by ci to na rękę ? Proszę waś poczekajmy ten 1 dzień i 3.5 h na ten serwer potem będziecie badz będziemy pisać negatywne/pozytywne opinie . Co można zmienić czego nie , co jest fajne przydatne a co do kitu . . Przecież żaden z nas nie był jeszcze na tym serwerze nie zagrał ani 1 min .;x Trochę skruchy i opanowania .

Pozdrawiam Biskup

NLbc.jpg

Opublikowano

Na avalonMT2 grałem - klasyk. Mam nadzieje że to bedzie to samo Zagram w 100%

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...