Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile mniej wiecej zajmować bedzie wbicie ~70lvl??

*Wiem że głupie pytanie, bo zalezy to od stylu gry, lecz prosiłbym o odpowiedz typu: 1dzien, 1tydzien, 1 miesiac.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 434
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile mniej wiecej zajmować bedzie wbicie ~70lvl??

*Wiem że głupie pytanie, bo zalezy to od stylu gry, lecz prosiłbym o odpowiedz typu: 1dzien, 1tydzien, 1 miesiac.

Pozdrawiam

Jeśli exp będzie taki jak na początku avalonu to 1-2 miesiące

Opublikowano
Jeśli exp będzie taki jak na początku avalonu to 1-2 miesiące

Co? 70 w jeden dzień wbijałem, lecz poźniej zaczynają się schodu i 80 nie jest łatwo wbić.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Grałem na starym avalonie, takze mam co porównywać do tego. Wiem, że exp nie był tam tragiczny, wręcz szybko się wbijało. O eq też nie było ciężko, bo wkręcało się wszystko w DT, a nie paliło tak ostro.

Zobaczymy jak tutaj będzie, bo coś liczy mi się, że exp będzie oporowy.

Czekam dalej z innymi na informację dot. w ile wbije 75 / 80 ? Skille tak jak kiedyś, wszystko u handlarzy?

Btw. Czemu są kasowane posty negatywne dotyczące prezentacji, zapowiedzi i samego serwera ? Przecież mogą się i takie zdarzyć, oceniamy sam serwer, team i ogólne wrażenie, takze nie wiem skąd ta euforia..

Opublikowano

daronian, z tego clienta bedzie mozna odpalac: AvalonMT2,AvalonV2,Febe,Aurora,EnyoMT2???

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Od jakiego lvla bedzie grota V1/V2 ?

Czemu na serwerze nie ma swietego i broni 2recznej na 80/90 lvl ?

KD max + ile na serwerze ?

Jak KD zdobyc ?

Na jakim lvlu bedzie mnie stac tak +/- zeby miec cale eq w 6/7 bonach ( nie wliczac kosztu zmiany ) ?

Jestescie dobrze zabezpieczeni przed atakami ddos ?

Hacki typu drop hack, bedzie dzialal ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Czemu na serwerze nie ma swietego i broni 2recznej na 80/90 lvl ?

BM to zbyt mocna postać, wojownik to samo.

Dla BM'a szpon, dla Wojownika Złodziej Dusz

Na jakim lvlu bedzie mnie stac tak +/- zeby miec cale eq w 6/7 bonach ( nie wliczac kosztu zmiany ) ?

Coś koło 95 jeżeli robisz jedno eq

Jestescie dobrze zabezpieczeni przed atakami ddos ?

Nie ma 100% zabezpieczenia przed ddos'em

Opublikowano

Z tego co pamiętam - jeżeli grałam 2 lata temu na Avalonie to chyba w 1 czy tam 2 dni wbiłam 65-70 lvl.

Także będzie co robić eq, expić, stanie w m1, dt itp.

Świetna zabawa, nie ma co nudzić się. =)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano
Jest juz forum AvalonV2 ??

Będzie na tym samym, co jest stary Avalon.

jesse_pinkman_v2_by_seb3tears-d5s8er0.pn

Gold Member | Blue Member | exModerator Counter-Strike

Opublikowano

Chlopaki bredni nie gadać. Na nowo otwartym serwerze Na PL, nie powiem który, aby reklamy nie było, 70lv mentalem wbilem w 5 dzień serwera nie zarywając żadnej nocki takze prosze nie pisać że 70 lv mozna wbijać dlużej niż tydzień.

A co do draenora to zdecydowanie nie było tylu chetnych i powiem Ci że dużo przez to że zbyt szybko pokazali się na forum i dużo osób sobie odpuściło z powodu zbyt długiego czasu oczekiwania.

Jak będzie wyglądać wbijanie skilli na P ?

Kto nie ma wrogów, nie jest nic wart.

Opublikowano

Chlopaki bredni nie gadać. Na nowo otwartym serwerze Na PL, nie powiem który, aby reklamy nie było, 70lv mentalem wbilem w 5 dzień serwera nie zarywając żadnej nocki takze prosze nie pisać że 70 lv mozna wbijać dlużej niż tydzień.

A co do draenora to zdecydowanie nie było tylu chetnych i powiem Ci że dużo przez to że zbyt szybko pokazali się na forum i dużo osób sobie odpuściło z powodu zbyt długiego czasu oczekiwania.

Jak będzie wyglądać wbijanie skilli na P ?

Juz nie marudzcie z tym expem... bedzie jak bedzie.

Kamyki duchowe sa u handlarza.

Back to BF3...

Opublikowano

NEWSY

Przed startem zostanie udostępniony Patcher, który pobierze wszystkie potrzebne pliki.

Nie będzie ich dużo, dlatego bardzo szybko będziecie mogli odpalić clienta gry.

Będą w nim od razu dwa serwery: AvalonMT2 oraz AvalonV2.

Myślę, że to ułatwi życie wielu czekającym graczom!

Po raz kolejny napiszę, że Nasza ekipa nie ma nic wspólnego z atakami na Draenor2.

Jeżeli będą chcieli to możemy im pomóc, bo DDOS to dla Nas nie problem.

Każdy kolejny post z oczernianiem będzie zgłaszany!

Aktualnie jesteśmy na etapie uporządkowania przedmiotów u Handlarzy.

Zmieni się możliwie ich miejsce, zawartość zostawimy bez zmian!

Dodatkowo teraz piszemy nową arenę i wrzucamy "WW."

Przed startem wylosujemy pięciu szczęśliwców, którzy dostaną 400 Smoczych Monet, jeżeli minimum 300 osób polubi Naszą stronę na Facebooku.

Dodatkowo nawołuję do umieszczania grafik dla graczy w swoich sygnaturach i/lub profilach. Z góry dziękuję.

Opublikowano

Mental to bardzo silna postac, moze ubrac zlodzieja ktory na +9 daje 15 % na ludzie, na starym Avalonie mental byl dobry, tu rowniez bedzie.

pozdrawiam

Opublikowano

Widzę, że wielu z Was nie grało na AvalonMT2, dlatego muszę napisać kilka rzeczy.

Sura BM to jedna z najsilniejszych klas, więc jeśli ma dobry ekwipunek, tylko doświadczeni gracze mogą się z nimi równać.

Święty Miecz zepsuł by rozgrywkę i przechylił całą szalę na BM'ów, a tego nie chciałyby pozostałe osoby.

Wojownik Mental nie potrzebuje epickiej broni dwuręcznej - wystarczy dobrze wybonowany Złodziej +9 dający 15% na ludzi.

Tak działa Avalon i za to gracze go kochali, i dalej kochają. Legenda powraca!

Księgi poliformii wypadają z tych samych mobów co na Metin2 PL!

UP: Będziesz naprawdę dobry jeżeli w dwa tygodnie wbijesz 105 lvl, ulepszysz Hwangi, epiki oraz wybonujesz całe eq na klasy.

Jeszcze bardziej pro będziesz jak uzbierasz kasę i yang na ulepszacze i bony. Powodzenia.

Opublikowano

Wybacz, ale jest napisane tylko, że 5 bonus jest w IS. Nie śledzę pejsboków, ani forum więc wywnioskowuje wszystko z prezentacji.

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Moim, skromnym zdaniem era Avalonu już niestety minęła, jest wiele serwerów tego typu. W prezentacji jest tylko jeden Rajd/Dungeon więc nie sądze żeby to i te wierzchowce przyciągnęły masę ludzi taka jest prawda niestety.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...