Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Racja.

Stworzą s2, po jakimś czasie 99 i ludzie znowu będą majaczyć, żeby zrobić s3, bo na s2 nie ma nic do roboty.

Lepiej upiększać s1 i tak jak mówisz, zmienić tą grafikę na grafikę z pla, bo aktualna jest oczojebna.

chuja wiecie, więc po chuj mówicie? Balmora S2 napewno nie będzie taka jak s1, więc zamknąć te japy i idź zrób loda dla isamu

@isamu

jezeli ty masz 23lata, a twoja corka okolo 7, to dla swojej dziewczyny spusciles sie do cipy w wieku 16lat? patologia hahahhaha

Opublikowano

chuja wiecie, więc po chuj mówicie? Balmora S2 napewno nie będzie taka jak s1, więc zamknąć te japy i idź zrób loda dla isamu

@isamu

jezeli ty masz 23lata, a twoja corka okolo 7, to dla swojej dziewczyny spusciles sie do cipy w wieku 16lat? patologia hahahhaha

"zrób loda dla isamu"?

Ktoś tu chyba ma problemy z samym sobą. Wyraziłem swoją opinię i uj Ci do tego.

Patologia by była, jakby nie dawali sobie rady z utrzymaniem rodziny, a dają. :) ich sprawa, nie Twoja.

Co do s2, to i tak w końcu by się ludziom znudzi i by zaczęli majaczyć jak na temat s1, że nuda..

I to temat dotyczący ravii, a nie balmory.. chyba kolego się zgubiłeś :)

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

"zrób loda dla isamu"?

Ktoś tu chyba ma problemy z samym sobą. Wyraziłem swoją opinię i uj Ci do tego.

Patologia by była, jakby nie dawali sobie rady z utrzymaniem rodziny, a dają. :) ich sprawa, nie Twoja.

Co do s2, to i tak w końcu by się ludziom znudzi i by zaczęli majaczyć jak na temat s1, że nuda..

I to temat dotyczący ravii, a nie balmory.. chyba kolego się zgubiłeś :)

to po co tutaj zaczynasz temat balmory pajacu? isamu zadnej firmy nie ma, wciska wam kity. to jest dziecko niewykształcone

Opublikowano

to po co tutaj zaczynasz temat balmory pajacu? isamu zadnej firmy nie ma, wciska wam kity. to jest dziecko niewykształcone

Ja mówiłem o ravii, "PAJACU".

Leć do fubu i słuchaj go dalej. Uja wiesz o isamu ;)

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Ja mówiłem o ravii, "PAJACU".

Leć do fubu i słuchaj go dalej. Uja wiesz o isamu ;)

Wiem bardzo dużo, np:

1. Jakby mial firme, to by nie wysylal nagrody za konkurs (te fotele itp) pocztą polską HAHAHHAHAHAHHAHAHHA

2. Fubu nie ddosuje mu zadnej sravii, wczoraj podczas tego smiesznego turnieju pvp fubu byl ciagle na kanale i biegal po m1 szukajac botow, wiec japa, bo wy chuja wiecie.

3. isamu i kiecol wybil sie na fubu, oboje (isamu i kiecol) to są jebane cioty

4. Jak nie wierzysz, ze to nie fubu ci ddosuje ten serwerek smieszny to przyjedz do niego i sobie sprawdz jego komputer

5. Straszac go policja ponizasz sie, bo nie masz licencji na ten serwer i zebys sie nie zdziwil jak to podjzie w obrot na ciebie ;00

6. Ddosują tych biednych ludzi na swoim tsie, to sie nie dziwie, ze dostaja ataki na serwer

uwaga bul dupy jego nastoletnich fanow za 3...2...1

TAK, CZEKAM NA TE GROZBY ZE DO MNIE PRZYJEDZIECIE, JAK COS TO WROCŁAW KOTKI

Opublikowano

Wiem bardzo dużo, np:

1. Jakby mial firme, to by nie wysylal nagrody za konkurs (te fotele itp) pocztą polską HAHAHHAHAHAHHAHAHHA

2. Fubu nie ddosuje mu zadnej sravii, wczoraj podczas tego smiesznego turnieju pvp fubu byl ciagle na kanale i biegal po m1 szukajac botow, wiec japa, bo wy chuja wiecie.

4. Jak nie wierzysz, ze to nie fubu ci ddosuje ten serwerek smieszny to przyjedz do niego i sobie sprawdz jego komputer

5. Straszac go policja ponizasz sie, bo nie masz licencji na ten serwer i zebys sie nie zdziwil jak to podjzie w obrot na ciebie ;00

6. Ddosują tych biednych ludzi na swoim tsie, to sie nie dziwie, ze dostaja ataki na serwer

Ale czemu te słowa kierujesz do mnie, skoro ja tu nawet nie gram? grałem tutaj i wyraziłem swoje zdanie, że tworzenie s2 ravii jest bez sensu.

Nie jestem fanem isamu, ale bez powodu też tyle ludzi po bufu nie jezdzi. :>

Ty to najlepiej wiesz, co ddosuje bufu..

bez spamu.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Opublikowano

Isamu ! Dlqczego nie moge wejsc do gry ? Patchowanie zatrzymuje sie na mapy3.nwl ( czy cos takiego ). Uruchamiam jako administrator zeby nie bylo. Gdy probuje wejsc przez game.exe z folderu ravii to nie chce mni zalogowac do gry. Prosze o pomoc, wiem z jeszcze kilku innych graczy tez tak ma. Mam tak od wczoraj, a przedwczoraj normalnie gralem.

Prosze o pomoc b na PLu nir chce mi sie grac tm wpkiem, a na ravii jest pompa i zarabiam na eq, a nie moge teraz :-(

pomoze mi ktos dzisiaj ?

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Wiem bardzo dużo, np:

FuBu-to ty masz konto na mpc?

Topic@Dzisiaj chcialem troszke zarobic w lochu malp ale sie nie dalo mimo wczesnej godziny.Cos kolo 8;00 Gracz Rozkochany(99lvl) I jakas szamanka 90 wbili mi na spota i zaczęli zabijac na wolnym.Wprowadzicie wkoncu 4 kanaly w lochu?

Dzisiejszy event w oazie byl nieudany.Mogliscie zrobic jakies ograniczenia lvlowe i podzial krolestw.To jest nie do przyjecia aby 90lvle zabijaly nowych graczy.Podczas takich eventow mozna sie zrazic do serwera.

Zamiast organizowac takie wydarzenia,banujcie boty w m1.Co z tego,ze zbanujecie 1 konto jak przecietny gracz stawia ich kilka?Banujcie po ip i z glowy.Normalny gracz nie ma gdzie dropic.

Srij9JT.png

Opublikowano

FuBu-to ty masz konto na mpc?

Topic@Dzisiaj chcialem troszke zarobic w lochu malp ale sie nie dalo mimo wczesnej godziny.Cos kolo 8;00 Gracz Rozkochany(99lvl) I jakas szamanka 90 wbili mi na spota i zaczęli zabijac na wolnym.Wprowadzicie wkoncu 4 kanaly w lochu?

Dzisiejszy event w oazie byl nieudany.Mogliscie zrobic jakies ograniczenia lvlowe i podzial krolestw.To jest nie do przyjecia aby 90lvle zabijaly nowych graczy.Podczas takich eventow mozna sie zrazic do serwera.

Zamiast organizowac takie wydarzenia,banujcie boty w m1.Co z tego,ze zbanujecie 1 konto jak przecietny gracz stawia ich kilka?Banujcie po ip i z glowy.Normalny gracz nie ma gdzie dropic.

spierdalaj, nie fubu ma na mpc nick Fubu i takie kółeczko na górze. Po prostu mam wyjebane na tego srisamu szczura.

Opublikowano

Mam propozycje dać 6/7 bon z klasami by wojny były ciekawsze a 1 szt w isie to ok 500dm

lol

Opublikowano

Mam propozycje dać 6/7 bon z klasami by wojny były ciekawsze a 1 szt w isie to ok 500dm

Ja mam lepsza

Isamu zagon welesa do roboty aby stworzył mozliwosc pakowania postaci w paczke, która mozna w grze handlowac. (Weles bedzie wiedział o co chodzi)

Jak dobrze Isamu wiesz handel postaciami na ravii jest na duza skale, kazdemu by to pomoglo, mniej kradziezty byloby i tyle...

Dobrym posunieciem byłoby usuniecie tego hasła przy zakładaniu konta. Teraz kazdy ma z tym problemy...

Opublikowano

ok widzę ze jest tu zawzięta rozmowa o mnie ...

ujawnię wam istotny fakt o mnie ...

Cześć jestem Szymon

Mieszkam w Środzie Wlkp. od czasu skończenia technikum samochodowego mam swój kawałek firmy rodzinnej (transport bagażowy/przeprowadzki na terenie całej polski)

oczywiście dla osób które nie wierzą a koniecznie muszę im to udowadniać zapraszam do biura firmy i okażę wtedy wpis do ewidencji ...

Działalność mam poszerzoną (w/w możliwych owocnych interesów w RL = jak Bóg da), jestem płatnikiem ZUS (inna popularna nazwa tego zakładu to Złodzieje)

posiadam 3 auta dostawcze

LT- 45 kontener (głównie przeprowadzki)

Sprinter 312 (long) (trasy okoliczne / małe przeprowadzki)

Sprinter 312 Kontener (wypożyczony nie mam na niego tras wiec najlepszym rozwiązaniem było to auto wypożyczyć koszty napraw, amortyzacji, ropy, przeglądu, ubezpieczenia od około roku opłaca wynajmujący oczywiście płaci tylko za części bo naprawy wykonywane są na naszym warsztacie)

Posiadam kanał na YT (to chyba już wiecie)

Jestem Administratorem i współwłaścicielem serwera Ravia.eu

proszę was jak chcecie coś o mnie wiedzieć pytajcie wprost a nie piszecie jakieś głupoty po przeczytaniu których zbiera mi się na wymioty

up bardzo dziekuje za pozdro cieszę się ze serwer się podoba

chyba 3up 6/7 bon to najgłupszy pomysł na serwer hard jaki słyszałem

kilka xUP co do s2 nawet o tym nie myślimy na s1 gracz zaczynający dziś gre ma szansę zdominować topkę ;) takie było założenie serwera i po roku widać jak topka się zmienia i najsilniejsze gildie stare muszą odpuścić respy np Bossów nowo powstałym gildią

Pozdrawiam

Opublikowano

Ale wiesz jakby te 6/7 bon byl za te 500DM to taki glupi pomysl to by nie byl ;)

Dajcie mozliwosc wyboru w isie innych wierzchowcow niz te renifery, lato jest i dziki żerują a nie renifery wiec zrobcie cos z tym

Co do s2 wszyscy pisza ze s2 bleee a jakby sami mieli dedyka z taka popularnoscia to by sami co rok otwierali nowy serwer :p

I ten handel postaciami tez dobry pomysl

Nie mysleliscie tez zeby zwiekszyc drop 5 bonow? Strasznie ciezko je kupic

Opublikowano

A tak mniej więcej kiedy będzie ten wakacyjny uptade? :P Wiem, że w wakacje ale taki przybliżony termin.

Z góry dzięki na odpowiedź, pozdrawiam

Opublikowano

A tak mniej więcej kiedy będzie ten wakacyjny uptade? :P Wiem, że w wakacje ale taki przybliżony termin.

Z góry dzięki na odpowiedź, pozdrawiam

spokojnie na wszystko przyjdzie czas :)

2 up Nie mysleliscie tez zeby zwiekszyc drop 5 bonow? Strasznie ciezko je kupic

Drop 5bonów dodamy na nowej mapie

Opublikowano

Isamu gadaj z Cielakiem aby mnie na forum odbanował bo huj wie co jakieś blokady mam i nie moge z poziomu komputera przegladac forum/zalogowac sie/rejestrowac - proxy nie działa i huja moge.

Forum jest mi potrzebne do krecenia biznesu a On mnie dyskryminuje na zasadzie ,,bo moge''.

Ogolnie jakas afera rodzi sie w grze miedzy graczami a na forum jest ciekawa dyskusja i jak na złosc mam utrudniony dostep xdd

Opublikowano

Naprawdę polecam serwer. Administracja panuje nad wszystkim, serwer jest już ponad rok i żadnych problemów.

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Nick: Sollo
Data: 2013-06-22 11:03:04
Przez: IsAmU
Rodzaj: Obniżono ostrzeżenie
Poziom: -100%
Notatka: Brak notatek.

Data: 2013-06-22 10:21:34
Okres blokady: 0h
Przez: B3nq
Rodzaj: Korzyst. z Błędów Gry
Poziom: +100%
Notatka:

isamu mógłbyś wytłumaczyć dlaczego odbanowałeś Sollo ?

Opublikowano

Data: 2013-06-22 11:03:04

Przez: IsAmU

Rodzaj: Obniżono ostrzeżenie

Poziom: -100%

Notatka: Brak notatek.

Data: 2013-06-22 10:21:34

Okres blokady: 0h

Przez: B3nq

Rodzaj: Korzyst. z Błędów Gry

Poziom: +100%

Notatka:

isamu mógłbyś wytłumaczyć dlaczego odbanowałeś Sollo ?

Już tłumaczę

Sollo i jego gildia zgłośili mi kiedyś ze idzie z hita ubić porońca

ja olałem to zgłoszenie

teraz sollo ubił na hita porońca i gildia która również go biła na hita przychodzi i robi mi wojny (dla przykładu była podobna akcja z xMusk i MentalaMoc)

oni nie dostali bana bo nam się nie chciało naprawić (około 150 dni temu małego bugu) tak samo nie dostał Sollo

choć po akcji z xMusk bug został naprawiony

co do porońca jutro zostanie on przeniesiony do DC i po krzyku :)

Opublikowano

Już tłumaczę

Sollo i jego gildia zgłośili mi kiedyś ze idzie z hita ubić porońca

ja olałem to zgłoszenie

teraz sollo ubił na hita porońca i gildia która również go biła na hita przychodzi i robi mi wojny (dla przykładu była podobna akcja z xMusk i MentalaMoc)

oni nie dostali bana bo nam się nie chciało naprawić (około 150 dni temu małego bugu) tak samo nie dostał Sollo

choć po akcji z xMusk bug został naprawiony

co do porońca jutro zostanie on przeniesiony do DC i po krzyku :)

wyjaśnione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...