Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bambos pisal,ze z okazji urodzin ravii,przygotuja dla nas eventy.Zostaly tylko raty zwiekszone nic wiecej.

Raty Zuo OX 3 rundy (nowe itemy do wygania np kolce dające 300 defa na 50h lub inne kolce dające 200 wart ataku na 50h) szukanie GM DT z GM nalot bossów na m1 zmniejszenie cen w is o 50%( od 16 do 16) :P

nudzić się nie będziecie i zarobi każdy :)

2up

i tak ma byc:)

stara dobra ravia 100 lat 100 lat niech żyje żyje nam ;)

chwilę przed 17:00 na żywo odbędzie sie losowanie do Turnieju PvP na serwerze Ravia.eu

w turnieju biorą udział postacie o nickach http://wklej.org/id/1068645/

uszykuje miskę i nożyczki i zaraz zaczynamy show xD

kanał isamuxpompa

Opublikowano

Nie uwazasz,ze kolce i reinfery sa przesadzone?Wystarczy je zalozyc i ma sie dodatkowo 500+deffa.Niektorzy na 15lvlu bedą brali spota na v2.Z harda zrobiliscie mediuma.

Ox o ktorej?

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak widac glos mf zostal uslyszany i losowanie bedzie nagrane

Gdzie info o ox?! Bo nigdzie nie midzialem na forum a podobno bylo o 14

Opublikowano

Jak widac glos mf zostal uslyszany i losowanie bedzie nagrane

Gdzie info o ox?! Bo nigdzie nie midzialem na forum a podobno bylo o 14

ox był od 15:30 do 16:10 (3 Rundy)

Opublikowano

Mozna wiedziec ile graczy gra na serwerze? Poniewaz szukalem na stronie ale nie znalazlem.

Oraz ile +/- zajelo by zdobycie 99lv?

zależy ile poświecasz czasu na gre i czy będziesz wbijać z pd z IS czy bez pd

jak całkowicie oddasz się expieniu i dropieniu wydaje mi się ze 3-5 tyg wbijesz 99 lvl (ale to byś musiał zdrowo zapier xD)

Opublikowano

zależy ile poświecasz czasu na gre i czy będziesz wbijać z pd z IS czy bez pd

jak całkowicie oddasz się expieniu i dropieniu wydaje mi się ze 3-5 tyg wbijesz 99 lvl (ale to byś musiał zdrowo zapier xD)

Ok dzieki za odpowiedz. A mozesz mi powiedziec ile ludzi gra?

Opublikowano

Ja w tydzień zaczynając od zera ale mając ogarnięcie gdzie i jak zarabiać wbiłem 86 lvl - z PD z IS'u.

Ja nie czaje jak mozna w tydzien zarobic, jednoczesnie zrobic eq, skille i wbić lvl 80+ ;P

Zdradź nam tą tajemnice z zarobkiem :) Chyba, że miałes juz postac na ktorym miales juz trochę hajsu ;p

Lub Yang Allegro, i taki z tego dobry zarobek ! :)

Opublikowano

Ok dzieki za odpowiedz. A mozesz mi powiedziec ile ludzi gra?

szczerze jak pisałem kilka postów up...

1000-1700 w tygodniu

1500-2100 w weekend (lub przy evencie)

zimą w normalny dzień nie spadało poniżej 2000 (2700+)

każdy serwer teraz stracił trochę graczy na rzecz picia piwa na dworze itd xD ale spokojnie gracze nowi się pojawiają pakują koxują i mieszają w topce :P

czekam na taką gildie która te nasze koxy troche z tronu zepchnie :P

Opublikowano

szczerze jak pisałem kilka postów up...

1000-1700 w tygodniu

1500-2100 w weekend (lub przy evencie)

zimą w normalny dzień nie spadało poniżej 2000 (2700+)

każdy serwer teraz stracił trochę graczy na rzecz picia piwa na dworze itd xD ale spokojnie gracze nowi się pojawiają pakują koxują i mieszają w topce :P

czekam na taką gildie która te nasze koxy troche z tronu zepchnie :P

Podobno wbili na ravie twoi znajomi z S16- BogowieAuto

A ten event co mowiles ze bedzie jakos na poczatku lipca, dacie info jakies o nim?

No i ten dzik 20% moby jest nie do zdobycia bo leci ze szkaty z ktorej rownie dobrze moze poleciec jakis syf. Pomyslcie żeby mozna bylo go jesli nie kupic osobno to jakos wygrac. Renifery o tej porze roku niezbyt pasuja -,-

Opublikowano

Moja skromna opinia na temat eventu i informacji. A wiec po 1. informacja graczy o eventach lezy. Miala byc prezka o rocznicy ale jak widac bamboszowi nie zbyt sie chcialo.. ALE to nie oznacza ze mozna to sb tak kurwa olac.. 10 zasranych minut wystaczyloby napisac co sie kiedy odbedzie kto bd prowadzil dany event ale nieee po chuj niech ludzie zgaduja o ktorej godzinie jest event... wiele osob nie bylo na ox bo informacji nie bylo na forum zadnych... Informacja dostaje ode mnie 1/10. Co do samego eventu czy tam rajdu z eventami. Czo to kurfa jest? Tak wyglada rocznica "najbardziej napompowanego servera hard w PL?" wolne zarty.. Rajd jak na privie gdzie gra 100 osob. Moglibyscie sie postarac, dodac jakas grafike jakies kuzwa nie wiem chinskie lampiony z napisaem 100lat czy inny tam bajer ale nie, po chuj zrobmy na odpierdol pare eventow i nikomu nie powiedzmy kiedy sie one odbywaja. 2/10. btw. pewnie zaczna sie od randomow komenty typu " zrob lepszy itp" kuzwa mac to je rocznica servera ktory jest nie ukrywajmy najpopularniejszy w PL. Trzeba bylo pomyslec zorganizowac jakies nie wiem wypady z GM kurwa wspolne lowienie ryb ale nie to co dostajemy co miesiac....

Pisze tu bo panu zielakowi chyba nie zbyt sie spodobalo to co napisalem ;/

Opublikowano

Moja skromna opinia na temat eventu i informacji. A wiec po 1. informacja graczy o eventach lezy. Miala byc prezka o rocznicy ale jak widac bamboszowi nie zbyt sie chcialo.. ALE to nie oznacza ze mozna to sb tak kurwa olac.. 10 zasranych minut wystaczyloby napisac co sie kiedy odbedzie kto bd prowadzil dany event ale nieee po chuj niech ludzie zgaduja o ktorej godzinie jest event... wiele osob nie bylo na ox bo informacji nie bylo na forum zadnych... Informacja dostaje ode mnie 1/10. Co do samego eventu czy tam rajdu z eventami. Czo to kurfa jest? Tak wyglada rocznica "najbardziej napompowanego servera hard w PL?" wolne zarty.. Rajd jak na privie gdzie gra 100 osob. Moglibyscie sie postarac, dodac jakas grafike jakies kuzwa nie wiem chinskie lampiony z napisaem 100lat czy inny tam bajer ale nie, po chuj zrobmy na odpierdol pare eventow i nikomu nie powiedzmy kiedy sie one odbywaja. 2/10. btw. pewnie zaczna sie od randomow komenty typu " zrob lepszy itp" kuzwa mac to je rocznica servera ktory jest nie ukrywajmy najpopularniejszy w PL. Trzeba bylo pomyslec zorganizowac jakies nie wiem wypady z GM kurwa wspolne lowienie ryb ale nie to co dostajemy co miesiac....

Pisze tu bo panu zielakowi chyba nie zbyt sie spodobalo to co napisalem ;/

Gienku kochany bardzo cię przepraszam ze nie było za wiele info (były one tylko w grze)

faktycznie nie napisaliśmy nic na forum

eventy trwały od 15 do 19

daj nam jeszcze kilka dni Weles ogarnie w RL to co mu tam zostało wyśle mu paczkę z updatami (już gotowymi) i obiecuje ci że się poprawimy :)

Jeszcze raz sorrki ze nie było nic na forum (mówiliśmy jedynie ze będzie sie coś działo)

P.S. nie wiem czy wierzysz czy nie ale ogarniam klienta i będzie na dniach klient z grafiką z PL będzie nowa mapa będzie moc i energia :)

Opublikowano

Ravia z nowa grafika mhm.Co do botow,moze zrobcie tak jak na serwerze Wojtka.Zwiekszcie dmg dzikow.Gdyby nie 6skill powiedzialbym,ze serwer jest idealny lecz niektorym,moze sie podoba.Ciezko wbic ostrze na g.Ku wystawiaja juz za 14kk.Na okragla+9 jest tylko 10% na powodzenie ale wszystko do ogarniecia.ZAPRASZAM:-)

Srij9JT.png

Opublikowano

Gienku kochany bardzo cię przepraszam ze nie było za wiele info (były one tylko w grze)

faktycznie nie napisaliśmy nic na forum

eventy trwały od 15 do 19

daj nam jeszcze kilka dni Weles ogarnie w RL to co mu tam zostało wyśle mu paczkę z updatami (już gotowymi) i obiecuje ci że się poprawimy :)

Jeszcze raz sorrki ze nie było nic na forum (mówiliśmy jedynie ze będzie sie coś działo)

P.S. nie wiem czy wierzysz czy nie ale ogarniam klienta i będzie na dniach klient z grafiką z PL będzie nowa mapa będzie moc i energia :)

Aha, czyli tylko tyle masz do powiedzienia nt. eventu. Zebys sie nie zdziwil jak kiedys gracze tez cie potraktuja jak kawalek g*wna ;)

Dalej nie rozumiem waszego toku myslenia o tworzeniu eventow. Juz sie boje co dalej wymyslicie...

Opublikowano

powie mi ktos jak zarobic na niskim lvl bez eq i skili ?

idz do m1 i drop hematy na okolo 7\9 lvlu.Jeden wart okolo 1kk.Swietny zarobek.

Czy jest szansa,ze kanaly w lochu nie bedą laczyly sie w 1?

Przy tylu graczach,nie ma gdzie dropic.

Srij9JT.png

Opublikowano

Bedzie moze za jakis miesiąc ravia s2? :D

Serwer polecam bo duzo graczy :D

''Może nie wystarczę ale będę tuż obok, prócz Ciebie nie ma dla mnie nikogo''

Opublikowano

Bedzie moze za jakis miesiąc ravia s2? :D

Serwer polecam bo duzo graczy :D

na s1 zostało nam wiele pracy

s1 posiada wielu graczy

najważniejsze dal nas jest na tą chwilę ulepszenie s1 :) jak to zrobimy może może może kiedyś (termin bardzo odległy)

co do turnieju pvp jeszcze dziś postaram się dodać pierwszą część eliminacji

http://www.youtube.com/watch?v=xCrhLbxWcsw

Opublikowano

Isamu ! Dlqczego nie moge wejsc do gry ? Patchowanie zatrzymuje sie na mapy3.nwl ( czy cos takiego ). Uruchamiam jako administrator zeby nie bylo. Gdy probuje wejsc przez game.exe z folderu ravii to nie chce mni zalogowac do gry. Prosze o pomoc, wiem z jeszcze kilku innych graczy tez tak ma. Mam tak od wczoraj, a przedwczoraj normalnie gralem.

Prosze o pomoc b na PLu nir chce mi sie grac tm wpkiem, a na ravii jest pompa i zarabiam na eq, a nie moge teraz :-(

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

na s1 zostało nam wiele pracy

s1 posiada wielu graczy

najważniejsze dal nas jest na tą chwilę ulepszenie s1 :) jak to zrobimy może może może kiedyś (termin bardzo odległy)

co do turnieju pvp jeszcze dziś postaram się dodać pierwszą część eliminacji

http://www.youtube.com/watch?v=xCrhLbxWcsw

S2 nie jest dobrym pomyslem.Tak jak piszesz zajmijcie sie ulepszeniem ravii.Pisales o grafice z pl'a.Caly czas czekamy.Dodatkowo popracujcie nad zabezpieczeniami.Co chwile wywala jakis kanal.Strona przewaznie nie dziala.Gruby planuje wypuscic serwer podobny do chu****y i zobaczysz,ze predzej czy pozniej s1 upadnie.

Srij9JT.png

Opublikowano

S2 nie jest dobrym pomyslem.Tak jak piszesz zajmijcie sie ulepszeniem ravii.Pisales o grafice z pl'a.Caly czas czekamy.Dodatkowo popracujcie nad zabezpieczeniami.Co chwile wywala jakis kanal.Strona przewaznie nie dziala.Gruby planuje wypuscic serwer podobny do chu****y i zobaczysz,ze predzej czy pozniej s1 upadnie.

Racja.

Stworzą s2, po jakimś czasie 99 i ludzie znowu będą majaczyć, żeby zrobić s3, bo na s2 nie ma nic do roboty.

Lepiej upiększać s1 i tak jak mówisz, zmienić tą grafikę na grafikę z pla, bo aktualna jest oczojebna.

www.astium.pl

kubfch.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...