Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj rozmawiałem z welesem prawie 3h i mamy dużo jak na razie planów lecz musimy mu jeszcze dać czas żeby ogarnął się tam w życiu realnym a potem będą same fety na ravii

Dasz jakies przecieki? ;)

<antywarn> jak wyglada robienie konia? Co ile sie czyta ku? </antywarn> :p

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dasz jakies przecieki? ;)

<antywarn> jak wyglada robienie konia? Co ile sie czyta ku? </antywarn> :P

Maja zmniejszyc lub calkiem ograniczyc boty w m1.

Czytasz runy konne co 1 sek.Ku co 24h ale dzialaja na nie rady ;3

Srij9JT.png

Opublikowano

Jak na 3h rozmowy to troche malo

Mam nadzieje ze odciaza troche wyzyne i zeby platyny sie oplacalo dropic ;/

<antywarn> ile ku leci z metkow?:p </antywarn>

Opublikowano

to jest prawda i nie ma co tego ukrywac

No nwm, nwm. :) Ja bym tak nie powiedział bo na 100+ postów spamu... mam 20 % tylko. ;) Co prawda wkurwia mnie to też no ale Isamu masz przy nodze Kierzka... co nie może Ci pkt do 0 wyczyścić. ? Czy już mu w dupe nie wchodzisz. ? Zabawny gościu. xD Zacznij lizać innym to moze pkt nie bd łapał. :)

Pzdr.

247094_243166902492096_312939074_n.png

Opublikowano

Wiadomo że BuFu zapłacił komuś za ddosowanie ravii są dowody że proponował 1000 funtów.

A IsAmU zbiera na flirt Anty Ddos ale wspomaga dziadka bo choruje,

@up - to co napisales rece opadają . nikt jeszcze nie wymyślił całkowitego zabezpiecznia

ccb59f8464bd998b.jpg

Robię Mody/Pluginy Do CS 1.6 i Klasy/Perki Na CoD MoD. Projektuje strony internetowe - koduje i wykonuję grafikę. Wgrywam AmxBans itd. :)

Opublikowano

Ch1 i 2 wywalilo.Na ch3 i ch4 nie mozna sie zalogowac.Strona padla.Nie umiecie bronic sie przed atakami ddos?Ravia - myslalem,ze nie musi obawiac sie przed atakami,ale jak widac mylilem sie.

przez ataki ddos ja nie przespałem wiele ale uwierz wiele godzin ... serwer funkcjonuje poprawnie... serwer jest stabilny... o stabilność Ravii nie musisz się martwić my serwer robimy z pasjii nie skaczemy z kwiatka na kwiatek jak coś robimy to do końca staramy się jak możemy aby wam się grało lepiej...

wiem i nawet rozumiem sam czasem zachowuję się jak bym był pępkiem świata i często mam wygórowane żądania wobec innych...

wiem bardzo irytuję graczy jak serwer dostaje atak na klatę i was z serwera wywala ja wszystko rozumiem

ale nie rozumiem jednego... po co ten cały spam po co te całe wyklinanie nas po co te nerwy

czy my kiedyś was zawiedliśmy ?

serwer ma już prawie rok i przez ten czas z mniejszymi bądź większymi sukcesami zwalczaliśmy ataki ddos

graczy nie ubyło wręcz przybywa ludzie widzą ze się staramy... problemy tego typu załatwiamy bardzo szybko nie szczędząc przy tym środków dla mnie jak dla Welesa liczą się gracze i stabilność serwera

więc jak już na tyle nas poznaliście dajcie nam pracować nie musicie nas wyzywać, zawszę znajdziemy jakieś złote rozwiązanie na wszystkie problemy od tego tu jesteśmy

Pozdrawiam proszę was zacznijcie nam ufać bo my robimy wszystko aby was nie rozczarować

P.S. co do dzisiejszego ataku faktycznie nie było mnie w domu o 20:40 (normalnie dostawałem info od Zielaka i po kilku minutach lądowałem w domu przy pc i robiłem co w mojej mocy aby to powstrzymać), ale po powrocie około 21:30/40 ruszyłem niebo i ziemię aby ten atak przetrzymać bądź ograniczyć jego skutki

Przepraszam ze musieliście tyle czekać ale naprawdę zrobiliśmy co w naszej mocy aby temu zapobiec

(ataki ddos nie są to ataki do zablokowania w 100% my możemy tylko w pewnym stopniu ograniczyć atak)

Na tą chwilę jest sweet można nołlajfić

(w sobotę odbędzie sie konserwacja około 22/23 w celu wprowadzenia drobnych modyfikacji ułatwiających grę ;) )

Opublikowano

Ch1 i 2 wywalilo.Na ch3 i ch4 nie mozna sie zalogowac.Strona padla.Nie umiecie bronic sie przed atakami ddos?Ravia - myslalem,ze nie musi obawiac sie przed atakami,ale jak widac mylilem sie.

Mowil bys tak nobie Jakby tobie takie ddosy robili ? nie rozumiem takich ludzi, dobrze ze chociarz 2xch dziala a ravia sie nie poddaje i to jest good, tacy ludzie jak ty to kur** rude pizdy i tyle ....

18954.png
Opublikowano

Pirex ty jestes glupi czy glupi?tutaj 400osob?Znajdz mi wolnego metina,chociazby w nocy to bedziesz kims.

Co do botow,niedlugo ravia sie ich pozbedzie ;)

Miszczu nagrywa LP z tego serwera wiec ma prawo otrzymac za to wynagrodzenie.

Wracaj na bal***e moze bufu da ci pare brylek

topic@Serwer polecam ;)

Srij9JT.png

Opublikowano

Hymm isamu a nie myśleliście o 4 słabszych maszynach na każde ch ? Jak by atakowali to nie odrazu cały serwer tylko 1ch??

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

Gall działa ci teraz wszystko ?

możliwe ze o 13:18 był problem związany z padnięciem ch (chwilowy lag max 3-4min)

jak ci nie działa nadal strona i patcher pisz pw

w/w jak masz grę spatchowaną możesz ją odpalić zawsze przez game.exe

2xup

GRA:
Obecnie gra: 1579 Os.
Doś: x5 Złoto: x5

Opublikowano

Serwer polecam z całego serca ;)

Dużo na ravi nie osiągnąłem lecz polecam ze względu na administrację serwera.

Podoba mi się to że nie tworzycie 10 serwerów jak to robią inne serwerownie.. np. forg***

Serwer jest wyjątkowy i bardzo solidnie wykonany.

Opublikowano

lepiej trzymajcie się ramy xD bo z updatami od lata zaczynamy :)

przypominam o dzisiejszej krótkiej konserwacji około 22-23

prosił bym abyście w tych godzinach odpuścili sobie DT i DC :P

Opublikowano

Tylko zebyscie nie przesadzili z tymi updatami-,-

<antywarn> z czego dropi szeroki miecz i fms? :P </antywarn>

danthe spodoba ci się ;)

- nowa mapka nowe dropowiska nowe expowiska nowe questy (w wakacje)

- lekko poprawiony drop na małe lvl i duze

- 2/3 nowe bossy na lvl 60 80 90

- dodany dziś do dropu ks.lidera z kuferków ze złotym i srebrnym kluczem (dziś dodany)

- poprawiony dmg broni na 95 (we wtorek dodamy patch do klienta aby w grze pokazywało poprawne dmg [lecz dmg już działa poprawnie])

- zmiana lvl metina gnoli z 75 na 80 (dodane dziś metin ma już 80, lecz widoczne będzie we wtorek po patchu)

- nowe mounty

- i czekamy na wasze pomysły na naszym forum serwera :P

- obniżenie cen w IS :) (na przedmioty małżeńskie hełmy 3d itp)

spokojnie robimy wszystko z głową nie musicie się martwić ze odwalimy kichę jak zrobili na PL :)

pozdrawiam

P.S twoje anty warny ŻONDŻOM xD

Opublikowano

danthe spodoba ci się ;)

- nowa mapka nowe dropowiska nowe expowiska nowe questy (w wakacje)

- lekko poprawiony drop na małe lvl i duze

- 2/3 nowe bossy na lvl 60 80 90

- dodany dziś do dropu ks.lidera z kuferków ze złotym i srebrnym kluczem (dziś dodany)

- poprawiony dmg broni na 95 (we wtorek dodamy patch do klienta aby w grze pokazywało poprawne dmg [lecz dmg już działa poprawnie])

- zmiana lvl metina gnoli z 75 na 80 (dodane dziś metin ma już 80, lecz widoczne będzie we wtorek po patchu)

- nowe mounty

- i czekamy na wasze pomysły na naszym forum serwera :P

- obniżenie cen w IS :) (na przedmioty małżeńskie hełmy 3d itp)

spokojnie robimy wszystko z głową nie musicie się martwić ze odwalimy kichę jak zrobili na PL :)

pozdrawiam

P.S twoje anty warny ŻONDŻOM xD

A co z tym dungeonem na nizszy lvl?;P

Topic@Polecam serwer,mnostwo graczy,wspaniala atmosfera;p

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...