Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ravia.eu [Dedyk] [Hard]

IsAmUxPompa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Info z fb ravii

Witam!

Tu GodWeles.

Dzisiaj zaszła dość ważna zmiana.

Małże nadal lecą z ryb z wody, ale teraz dają +10 punktów ataku na 5 minut.

Natomiast przedmioty z których można zdobyć perły - to "Muszle" które można zdobyć na każdym poziomie postaci, wypaść z nich mogą standardowo: biała perła, niebieska perła, czerwona perła i zielona perła (kawałek kamienia).

Drop będzie taki, aby muszle nie straciły na wartości.

Obecnie macie większy drop o 50% do godziny 21:00 (raty serwerowe).

Ponadto teraz Zwoje powrotu można zdobyć tylko z Hematycznych Szkatułek.

Możemy teraz śmiało pożegnać FishBoty (już widzę to niezadowolenie od botów w komentarzach pod postem).

Dodatkowo zamierzam napisać też system automatycznie banujący osoby które używają KamerMod'a - gdyż też przegięli latając setkami po M1 i nie tylko.

Pozdrawiam!

w skrócie skrócić trzeba im łańcuchy :P

Opublikowano

Dobrze , że są te muszle tzn. wczoraj zacząłem gre także bd miał jak się dorobić z tych perełek może akurat na początek gry jakiś dobry drop z muszli ;]

@IsAmUxPompa

Można liczyć na założenie konta na forum , jestem nowym graczem na serwie ;] ?

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

jak stronka komuś nie działa niech sprawdzi po zmianie ip jak nie ma zmiennego niech zobaczy przez bramke proxy lub hotspot lub czy jego przeglądarka obsługuje cookies

(to wina firewall ale bez niego konkurencja zamęczy nas ddosami)

co do forum będziemy mieć je na autorskim skrypcie GodWelesa + z tego ci mi mówił jakaś niespodzianka obstawiam ze zamówił grafikę pod ravię wiec bedzie elegancja lecz pisał mi o tym około tydzień temu (i mówi ze zanim to ogarnie i napisze + niespodzianka - grafika zejdzie około mc)

proszę się uzbroić w cerpliwość

tym czasem zapraszam na ts można tam wiele rzeczy kupić wymienić z innymi graczam

ip ts ts3.org.pl

Opublikowano

Może nigdy nie grałem na Ravii, ale obserwuję jej rozwój i przyznaję, że to jeden z stabilnych serwerów postawionych na długi czas, a nie pod szybki zarobek i zwijamy interes po zarobieniu.

A konkurencja jeśli to czyta niech się pierdolnie w czerep bo są niepoważni i daremni. Chcecie więcej graczy? Zaoferujcie stabilny, z małą ilością bugów serwer. Dodatkowo ogarniętą administrację nie rzucającą pustych słów bez pokrycia.

Ja z metinem zakończyłem przez takich debili co robią serwery na szybki zarobek, niestabilne, pełne bugów, admini niczym bożki.

jqeuR.png

Opublikowano

lug3zm.jpg

309 kont dziś zbanowanych. Pewnie liczba wzrośnie do północy...

No nic, jest MOC widac :> Po IP równo lecicie

I dobrze im tak, patrze na nicki i widze ze wiele 75lvl+

Opublikowano

Poszukaj siebie tam xD

Fajny nowy wygląd pereł

Widziałem już tam moje postacie :x I weź mi już nie przypominaj :> Mam nauczke :>

Mi się ten wygląd nie podoba :x

P.S Zielak został najlepszym modem na Forum, gratulujemy i zyczymy dalszych sukcesow :>

m08jng.jpg

Opublikowano

Widziałem już tam moje postacie :x I weź mi już nie przypominaj :> Mam nauczke :>

Mi się ten wygląd nie podoba :x

P.S Zielak został najlepszym modem na Forum, gratulujemy i zyczymy dalszych sukcesow :>

m08jng.jpg

Ohh dziękuje nie spodziewałem sie :)

Na ravie leca ddosy gra dziala strona forum i ts nie niedlugo wszystko wróci do normy.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ja tam chciałbym aby te muszle dropiły w m2 i wyzej. Teraz full spoty w m1 botow gwarantowane... Albo np. Od 30lvl jak np. Bodzie od 50lvl na pl"u

Opublikowano

Drop tych muszli jest ustabilizowany, z rekawica z itemshopu ( ona podwyzsza raty ) nie dropla mi ani jedna muszla przez okolo 40 minut.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Ehhh... Bez sensu teraz spoty w m1 będą tak oblegane, żee.. Jedyny zarobek dla niskich lvl to tylko hematy, które i tak dropią raz na ruski rok + ew. cud, że trafi się na metka w m2 nie wspominając o tym jaki fart musi być, aby dropnąć z pudła jakieś sensowne i w miarę wartościowe ku...

11573538277329494069.gif

Opublikowano

dziś tak naszło mnie na oglądanie filmu Nymfy który przez 30 dni tworzyła z graczami naszego serwera normalnie po tym filmie wiem ze z Welesem zrobiliśmy coś wiecej niż zwykły priv do metina

Kto nie widział polecam naprawdę

http://www.youtube.com/watch?v=StWGeBUvkhA

Naprawde kawał dobrej roboty odjebaliście ;].

A tak bardziej o tych muszlach to wcale one nie lecą tak fajnie jak miałoby się wydawać . I dobrze bo ludzie w grze zaczeli płakać , że teraz nie bd się opłacało do DT chodzić itd. ;]

Sam myślałem , że coś wydropie pereł , ale się myliłem od 1 do 27 poziomu ani 1 mi nie poleciała a dodam , że gram na 2x dropie ;)

Nie to żebym płakał że nic mi nie poleciało ale napisałem to by ludzie wiedzieli że nie leci to tak często jak mogłoby się wydawać.

Siema ;] i dozoba w grze .

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Naprawde kawał dobrej roboty odjebaliście ;].

A tak bardziej o tych muszlach to wcale one nie lecą tak fajnie jak miałoby się wydawać . I dobrze bo ludzie w grze zaczeli płakać , że teraz nie bd się opłacało do DT chodzić itd. ;]

Sam myślałem , że coś wydropie pereł , ale się myliłem od 1 do 27 poziomu ani 1 mi nie poleciała a dodam , że gram na 2x dropie ;)

Nie to żebym płakał że nic mi nie poleciało ale napisałem to by ludzie wiedzieli że nie leci to tak często jak mogłoby się wydawać.

Siema ;] i dozoba w grze .

perełki na hard muszą być w cenie wiec dlatego drop jest jaki jest ;)

Opublikowano

mam takie pytanie.da rade dodac pierscien anty expa? bo j widze to tak

nowy gracz wchodzi na server i zarabiac chce na hematach.ale jak ma zarabiac jak nikt nie chce dodac do gildii?trzeba chodzic prosic a tak kazdy jest niezalezny od nikogo zrobilem 5 postaci powbijalem 15 lvl i od nowa.ilez tak mozna? jest szansa ze dodacie ten pierscien?

Opublikowano

mam takie pytanie.da rade dodac pierscien anty expa? bo j widze to tak

nowy gracz wchodzi na server i zarabiac chce na hematach.ale jak ma zarabiac jak nikt nie chce dodac do gildii?trzeba chodzic prosic a tak kazdy jest niezalezny od nikogo zrobilem 5 postaci powbijalem 15 lvl i od nowa.ilez tak mozna? jest szansa ze dodacie ten pierscien?

wiesz co pogadam z Welesem jeszcze raz ale nie był za bardzo szczęśliwy jak mu ostatnio gadalem aby dodał taki pierścień

Opublikowano

sorrki zbyt nie czaje ;p jak teraz z tymi muszlami dropią z mobów czy jak to to ;o

Muszle - dropią z potworów (wszystkich) co z nich leci czerwona niebieska biała zielona perła (zielona to odpowiednik kawałka kamienia myślę ze ją do czegoś wykorzystamy)

Małże są dalej na serwerze lecz dają 10 do wart ataku na 5 min ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...