Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lukasz:D gdyby serwer miał paść po kilku miesiącach nikt by sobie głowy nie zawracał i nie czytał tego tematu... :P Jest wielu chętnych i będzie jeszcze więcej wierze że ten serwer szybko nie zostanie zapomniany... :)

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lopescio w metina2 grałem ponad 2 lata więc metin2 ma parę milinów graczy to wiem widziałem (grałem na koreańskim,us i polskim wiem jak zatłoczone serwery są,nie mówiąc już o prywatnych serwerach)

lukasz:D gdyby serwer miał paść po kilku miesiącach nikt by sobie głowy nie zawracał i nie czytał tego tematu... :P Jest wielu chętnych i będzie jeszcze więcej wierze że ten serwer szybko nie zostanie zapomniany... :)

Mamy jasnowidza 0_0.

Nikt nie wie czy padnie czy nie, nikt nie wie nawet czy serwer powstanie.

Lopescia może piorun pierd*lnąć,auto przejechać,odechcieć mu się robić lub napotkać jakiś inny problem.

A ludzie wchodzą i piszą w temacie gdyż mają nadzieje ,czekają na serwer oraz chcą się czegoś nowego dowiedzieć.

PS. gz 400 postów :)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Mówiąc prościej hmtl jest tylko do tego, aby wyświetlać. Na html nie wykonasz żadnej operacji.

Dokładnie, ja to tylko bardziej rozpisałem, żeby mój rozmówca mógł lepiej zrozumieć ;-)

Sygna.jpg
Opublikowano

Ja nie wiem co tu porównywać "Shaiya vs Metin2" hehe bystre .....

Po 1. Shaiya to jest typowy serwer na kasę żeby grać postacią UM tak zwana trzeba raz na miecha wydać 100 pln a to tylko żeby nam się nie usuneła postać , to moim zdaniem jest gra jak na abonament i dlatego jest tam mało ludzi .

Po 2. Metin2 grałem ponad 2 lata na globalu kiedy stały jeszcze 2 serwer Monastyr i Feniks grałem na Feniksie przez ponad 2 lata wydałem tylko ok. 300 zł na prąd chyba tylko bo kupywanie czego kolwiek w IS Metina było bez sensowne :) I gra na nim 100x więcej ludu niż na Shaiya

I dla tego uważam że serwery zarabiają tyle samo

A co do Exoni dawaj dawaj Lopes bo ja czekam na ten starcik i czekam a mam nadzieje że się doczekam.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ja nie wiem co tu porównywać "Shaiya vs Metin2" hehe bystre .....

Po 1. Shaiya to jest typowy serwer na kasę żeby grać postacią UM tak zwana trzeba raz na miecha wydać 100 a to tylko żeby nam się nie usuneła to moim zdaniem jest gra jak na abonament i dlatego jest tam mało ludzi .

Po 2. Metin2 grałem ponad 2 lata na globalu kiedy stały jeszcze 2 serwer Monastyr i Feniks grałem na Feniksie przez ponad 2 lata wydałem tylko ok 300 zł na prąd chyba tylko bo kupywanie czego kolwiek w IS Metina było bez sensowne :) I gra na nim 100x więcej ludu niż na Shaiya

I dla tego uważam że serwery zarabiają tyle samo

A co do Exoni dawaj dawaj Lopes bo ja czekam na ten starcik i czekam a mam nadzieje że się doczekam.

popieram każde twoje słowo
Opublikowano

Po 1. Shaiya to jest typowy serwer na kasę żeby grać postacią UM tak zwana trzeba raz na miecha wydać 100 pln a to tylko żeby nam się nie usuneła postać , to moim zdaniem jest gra jak na abonament i dlatego jest tam mało ludzi .

I dlatego IM w exonii będzie dla tych, którzy będą chcieli pokazać się w szczególny sposób, a nie po to, aby można było w ogóle grać :)

I gra na nim 100x więcej ludu niż na Shaiya

Grało :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Zastanawiam sie po kij czekacie na ten serwer skoro jest pełno innych prywatnych serwerów .... gdzie przynajmniej połowa graczy to polacy .. sa polskie gildie oraz spolszczenia. Zamiast tu siedziec i spamowac o metinie moze po prostu sie rozejrzyjcie ?

Opublikowano

Maarta666 a konkretniej ? Moze jakieś nazwy / linki ?

Nie będzie tu żadnych nazw i linków :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Wiedziałem że ktoś nie wytrzyma :P już 7 dni nikt nie pisał :) też myślałem żeby coś napisać ale nie wiedziałem co :):) bravo mafi328

Opublikowano

Codziennie wchodzę na ten temat i nic się przez ten czas nie działo więc musiałem coś zrobić :D Jak myślicie? Zdążymy pograć przed świętami na exonii? ^^

Opublikowano

Nie bo on nie powstanie:)

Już mam płakać? :C

Postaram się skończyć przed świętami :P

W tygodniu ma przyjechać technik i zobaczyć, czy jest miejsce w skrzynce na podłączenie internetu z neo. Jeśli będzie, to oznacza dla mnie internet bez limitów transferu, a to znacznie przyśpieszy pracę nad serwerem :)

Albert Einstein

Opublikowano

Jeśli będzie możliwość, to może jakieś głosowanie odnośnie Epizodu w grze? Nie każdy przepada za Ep.5 i wyżej.

Pozdrawiam

W zasadzie to nie ma innego wyjścia.

Nie ma sf ep 5.0 + a na niższy poziom nie zejdę, z tego względu, iż te pliki znam w 60% ;)

Albert Einstein

Opublikowano

Nadzieja słowem czynów i cierpliwością.

Dążenie do celu powoli a dokładnie jest najlepszym rozwiązaniem.

Złe osądzanie innych jest nagradzane pogardą i nienawiścią.

Każdy ma swoje poglądy na Exonie ja choć wiem nie wiele ale na pewno więcej niż wy domyślam się że server powstanie przed świętami ale czy na pewno? To już wie tylko Lopes nikt inny.

Więc jeśli chcecie wiedzieć jak będzie wyglądała Exonia to bądźcie cierpliwi. A na pewno będziemy się wspólnie bawić na Eventach i nie tylko. :)

Pozdrawiam Krusza

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

o fajnie że w końcu bedzie polski prywatny serwer shaiya, nie mogę się juz doczekać ;p

O M G j a k j a l u b i ę g n ę b i ć d e b i l i.

Opublikowano

Ja już od 19 czerwca czyli od saamego początku czekam na ten server, więc Lopes... Śpiesz się :O. Wcześniej myślałem, że pogram sobie jeszcze w wakacje xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...