Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

lopescio przewidywalny start to ? na oko

Na oko to chłop w szpitalu umarł :P

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Ta dokładnie.

A tak na poważnie to nie pytajcie o start servera kiedy będzie bo jak widzicie nawet lopes nie wie kiedy będzie jęsli już będzie pewny że start będzie w danym dniu sam wam to powie .

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Szachy fajne nie powiem ale nie mam z kim grać a samemu to tak dziwnie trochę :P

co do serwa jak stanie to stanie przestańcie wreszcie o to pytać <_< :ninja:

Pozdrawiam: Microbec

Opublikowano

Jezu ludzie kolejny temat o polskim serwerze w każdym dziale to samo nigdy nie było i nigdy nie będzie dobrego polskiego serwera

jeśli ktoś ma takie pesymistyczne podejście to na pewno w to uwierzył.
Opublikowano

Jezu ludzie kolejny temat o polskim serwerze w każdym dziale to samo nigdy nie było i nigdy nie będzie dobrego polskiego serwera

A właśnie że będzie :) za jakiś czas ;p jak lopes564 skończy :)
Opublikowano

Oh, it's terrible :c

Miao mnie to ruszyc? Eh, chyba Ci sie nie udalo, wciaz mam tak samo dobry humor jak wczesniej :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Cierpliwość cnotą czekających niewierność w lopesa to niewierność w samego siebie

( ^ _ ^ )

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Rozsmieszacie mnie:)

Rozsmieszacie mnie:)

Wzruszasz mnie :)

Hahaha :D

Albert Einstein

Opublikowano

powiem tak

Prace nad serverem trwają w dalszym ciągu aczkolwiek niewiele zostało

Lopescio dąży do celu powoli a dokładnie

a jeśli chodzi o stronę to myślę że lepiej z nią poczekać na koniec prac servera ponieważ strona to kwestia kilku dziesięciu minut.

Powiedział bym nie co więcej na temat servera ale lopes woli chyba sam powiedzieć w stosownym momencie

Opublikowano

a robiłeś strone pod jakąś gre? nie sądze

Ja robiłem i wiem ile to trwa a co do porządnej to kwestia zrobienia grafiki i zmiany szaty na stronie czyli ogólnie trwa to jakąś nie cała godzinę jeśli ogarniasz to wszytko

wiec nie gadaj że to nie jest kwestia kilkudziesięciu minut

Opublikowano

Witajcie. Nie mogę sie doczekać tego serwera. Pozdro ; )

mumu/mumek Shaiya Heroes

Jak każdy tu z obecnych kolego

Witaj wśród oczekującyh ( ^ _ ^ )

Opublikowano

dzięki mumu a zaproszenie ale poczekam na rozwoj Exonii ale jak bd mial troszke więcej czasu to nie omieszkam zajrzeć do lightów

Opublikowano

Siemasz mam pytanie dotyczące "ukończenia" prac nad serwerem i otwarciem go dla innych mniej więcej czy masz jakiś termin zaplanowany itd. I jeszcze jedno pytanie dotyczące Item Mail czy wszystko bedzie darmowe czy zrobisz ceny tak kolosalne jak na globalu? ;) pozrawiam

7c281e74f20db27c4e64c1df2bc4615f.gifkonopia.jpgDaj lubię to jeśli pomogłem lub spodobała ci się moja odpowiedź :D

Opublikowano

Siemasz mam pytanie dotyczące "ukończenia" prac nad serwerem i otwarciem go dla innych mniej więcej czy masz jakiś termin zaplanowany itd. I jeszcze jedno pytanie dotyczące Item Mail czy wszystko bedzie darmowe czy zrobisz ceny tak kolosalne jak na globalu? ;) pozrawiam

Nie jestem H@ Exonii ani GM

Prace nad serverem cały czas trwają lecz kiedy zostaną ukończone to nawet lopes nie wie co do item mala to myślę że będzie pół na pół ale to jeszcze się zobaczy poniewa to od lopescia zależy

Gdy server będzie na ukończeniu z pewnością was powiadomie albo zrobi to lopes

Pozdrawiam Krusza

Opublikowano

Kukoshi napisałeś u góry duble post, lepiej się pilnuj z tym bo może Ci polecieć dużo ostrzeżeń. I co do prac serwer życzę powodzenia i milej pracy.

Mam nadzieje, że pogramy przed końcem świata, no nie ^^?

Opublikowano

Wiem o tym ze jest doble ale to wina mumu bo miedzy moimi postami byl post mumu i widocznie go usunął.

Dami wierzysz w koniec świata tak samo jak slepa kura o wypasie dla krów :P ale kto wie może lopes ma coś specjalnego dla nas i tylko czeka na stosowny moment by nas zaskoczyc ( ^ _ ^ )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...