Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sory ziomuś wielki nie na ten nick spojrzałem , to było do tego wgl. co to napisał więc jeszcze raz sorki :)

Opublikowano

Qwa Ludzie czy wy na prawdę macie nasrane w tym łbie czy tylko udajecie takich debili?

Gdyby to ode mnie zależało to pokazałbym wam ile jest już zrobione i jak to wygląda na servie ale niestety decyzja nie należy do mnie tylko do lopesca. jeśli server powstanie to lopes z całą pewnością was poinformuje albo ja gdyż mam kontakt z lopesem i wiem ile ma zrobione i nie piszcie takich debilnych komentarzy bo nie chce się ich nawet czytaćie rozumiem was poniektórych (nie będę wytyczał kto) ale idźcie sobie pograć w jakieś nobskie gry bo czasami aż się rzygać chce jak się czyta wasze wypowiedzi.

Jeśli zamierzasz gadać o tym że Exonia nie wystartuje zrób sam w pojedynkę server i przekonaj się że nie zrobisz go tak szybko jak mówisz. A jeśli masz jakieś wątpliwości co do lopesca to najlepiej WYJDŹ.

Każdy robi tak jak uważa za stosowne i tak szybko jak potrafi. Ja może nie jestem zwolennikiem powolnej pracy ale szanuję tych co tak pracują gdyż uważam że powolne dążenie do celu jest dokładnością co do każdego skryptu/kodu

@Pompa dołączę do was na dark koncie :)

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

'' PS. Piszcie jakieś głupoty bo nie mam co robić muszę coś skrytykować ''

@lukasz:D - szczerze też tu między innymi wchodzę bo lubię się z wami pokłócić :)

Opublikowano

@Pompka gram darki :D

Nie ma sprawy, zresetujemy jakiegoś bossa :P.

@Pompa dołączę do was na dark koncie :)

No w końcu coś ktoś pisze, czyli dobra okazja żeby porobić jakieś screeny, filmik lub coś takiego.

O M G j a k j a l u b i ę g n ę b i ć d e b i l i.

Opublikowano

@Lamusiek jeśli zbierze się odpowiednia ekipa i ogarnięta to nie widzę w tym żadnego problemu mogę nawet ja nakręcić jakiś króciutki filmik promujący nasze postacie i przy okazji server Exonia. Było Fajnie coś nakręcić w końcu bo mój kanał na YT stoi pusty od powstania.

@Proevolution Zajrzyj na facebooka może tam coś znajdziesz a jeśli nie to raczej kilka dni przed oficjalnym startem coś możliwe że będzie.

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

wiedz

Pamiętam taką postać, WiedzMag się nazywał ;)

nie i dobrze o tym wiesz wiedz nie wiem po co te pytanie, ja wyraziłem swoją opinie a gdyby każdy ją napisał to też byś się tak pytał? lol nie wiem może wczuwasz się już w role nieudanego GMa który nie wie co gdzie kiedy i jak ale jak np. zrobi jakiś temacik na swojej stronie to się będzie pytał po co ktoś tam coś pisze nie zazdroszczę.

tak to twój że tak powiem słaby punkt dlatego że nie wiesz co odpowiedzieć, bo jak ktoś zada proste niekonkretne pytanie to prosto niekonkretnie odpowiesz.pewnie bardzo byś chciał jak każdy, ale nie będzie. sorry a double posta

Błagam Cie, popracuj nad składnią bo rozumiem co 3 słowo w Twoich postach.

@Lopescio

a skąd ja miałem to wiedzieć jak ty g*wno o serwerze piszesz ??.

Nie wiem czy wiesz, ale odpalenie serwera na vps i połączenie się z nim to żaden wyczyn, więc nie widzę sensu pisania o tym tutaj ;)

PS. Piszcie jakieś głupoty bo nie mam co robić muszę coś skrytykować

Like a boss. Bardzo rozbawił mnie ten tekst xD

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

hey lopes odezwij się do mnie na gg bo po aktualizacji gg wywaliło mi z listy kilka kontaktow

Opublikowano

Pamiętam taką postać, WiedzMag się nazywał ;)

Błagam Cie, popracuj nad składnią bo rozumiem co 3 słowo w Twoich postach.

Nie wiem czy wiesz, ale odpalenie serwera na vps i połączenie się z nim to żaden wyczyn, więc nie widzę sensu pisania o tym tutaj ;)

Like a boss. Bardzo rozbawił mnie ten tekst xD

Tak ty też trochę nad swoją popracuj, bo jak widzę to tylko tym się potrafisz bronić jak to już ktoś napisał a sam nie jesteś lepszy. Może wróć się do szkoły bo pewnie jej nie skończyłeś skoro rozumiesz
co 3 słowo

Opublikowano

Tak ty też trochę nad swoją popracuj, bo jak widzę to tylko tym się potrafisz bronić jak to już ktoś napisał a sam nie jesteś lepszy. Może wróć się do szkoły bo pewnie jej nie skończyłeś

Ehh udajesz mądrego a Ty nawet nie potrafisz używać znaków interpunkcyjnych. Do szkoły wracać nie muszę, aczkolwiek Tobie by się to przydało, bo gdzie jest miejsce dla osoby, która nie potrafi złożyć zdania, a w jej słowniku istnieje takie słowo jak

wiedz

Chyba tylko do łopaty byś się nadał :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Ja bym takiego nie przyjął, ponieważ u mnie na budowie (gdybym miał firme) taki musiał by umieć pisać bezbłędnie bo wiadomo za biurkiem trzeba pisać.

Opublikowano

Ehh udajesz mądrego a Ty nawet nie potrafisz używać znaków interpunkcyjnych. Do szkoły wracać nie muszę, aczkolwiek Tobie by się to przydało, bo gdzie jest miejsce dla osoby, która nie potrafi złożyć zdania, a w jej słowniku istnieje takie słowo jak

Chyba tylko do łopaty byś się nadał :)

Pfhahah i co cieszysz się że Ty potrafisz pisać coś na klawiaturze bezbłędnie chociaż tak nie jest. Uwierz mi nie każdy musi siedzieć przed komputerem i wymyślać jakieś programy które za ciebie to zrobią. Ciekawi mnie tylko to ile razy przeczytałeś te wszystkie swoje tekściki zanim je tu wrzuciłeś żeby udawać przez internet bardzo inteligentnego. Hahah może zostaniesz łopatologiem PROFESORKU. ROTFL no a teraz wyszukuj błędów tylko szybko bo życie towarzyskie czeka, trzeba odejść od monitora bo nie chcę sobie zwojów przepalić jak niektórzy.

Ja bym takiego nie przyjął, ponieważ u mnie na budowie (gdybym miał firme) taki musiał by umieć pisać bezbłędnie bo wiadomo za biurkiem trzeba pisać.

Dla twojej wiadomości, to na budowie "inteligencie" się nie siedzi za biurkiem tylko się haruje i najczęściej tacy ludzie są mądrzejsi od takich jak ty. Ale pewnie tego nie zrozumiesz(miałem to dodać jak już byś skomentował no ale cóż)

Opublikowano

Pfhahah i co cieszysz się że Ty potrafisz pisać coś na klawiaturze bezbłędnie chociaż tak nie jest. Uwierz mi nie każdy musi siedzieć przed komputerem i wymyślać jakieś programy które za ciebie to zrobią. Ciekawi mnie tylko to ile razy przeczytałeś te wszystkie swoje tekściki zanim je tu wrzuciłeś żeby udawać przez internet bardzo inteligentnego. Hahah może zostaniesz łopatologiem PROFESORKU. ROTFL no a teraz wyszukuj błędów tylko szybko bo życie towarzyskie czeka, trzeba odejść od monitora bo nie chcę sobie zwojów przepalić jak niektórzy.

Program piszący zdania za mnie i sprawdzający błędy?

Jestę androidę

Albert Einstein

Opublikowano

Grałem kiedyś w Ravensach :P Pozdrów od Fryzka czyli ode Mnie Wziu i Emmy o ile jescze grają jeśli możesz

Wziu odeszła z RvS z tego co wszyscy piszą nie zakończyła przygody z shaiyą...

Emmy też już nie należy do RvS :] ale jak spotkam to pozdrowię :D ty byłeś chyba gs? :D pozd

Wgl z tego co ja tu widzę sporo osób włączyło się w nie potrzebną ,,kłotnię,, która tworzy tzw SPAM. Proszę jako prosty użytkownik mpcf o zaprzestanie spamowania w tym temacie. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Exonię :]

Opublikowano

Wziu odeszła z RvS z tego co wszyscy piszą nie zakończyła przygody z shaiyą...

Emmy też już nie należy do RvS :] ale jak spotkam to pozdrowię :D ty byłeś chyba gs? :D pozd

Wgl z tego co ja tu widzę sporo osób włączyło się w nie potrzebną ,,kłotnię,, która tworzy tzw SPAM. Proszę jako prosty użytkownik mpcf o zaprzestanie spamowania w tym temacie. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Exonię :]

Tak kiedyś byłem ale już nei jestem i nie gram w shaiyę ccałkowicie na privach kiedyś grałem ale zaprzestałem teżwtym momencie czekam na exonie chodź nie jestem jakimś tam "nałogowcem" ;)

Ja się dziwię że jeszcze grają i są w shaiyi bo na serwerze pewnie sami apekowcy siedzą a mreszta jako mięso armatnie hehe

Opublikowano

Dla twojej wiadomości, to na budowie "inteligencie" się nie siedzi za biurkiem tylko się haruje i najczęściej tacy ludzie są mądrzejsi od takich jak ty. Ale pewnie tego nie zrozumiesz(miałem to dodać jak już byś skomentował no ale cóż)

I tu się Kolego mylisz właśnie bo ktoś musi napisać rozpoznanie terenu, zrobić plan obliczyć wszytko i napisać rozliczenie z klientem.

A potem wszytko wpisać w papier co było robione jak długo gdzie, którego dnia, czas trwania itd.

Byłem w firmie budowlanej jako księgowy i nie pierdol mi że w budowlance się haruje na budowie bo ktoś to wszytko musi udokumentować.

Opublikowano

Uczysz się to potem masz dobrą posadę ( choć nie zawsze <_< )

nie uczysz się to zapierdalasz łopatą :) .

ehh to takie proste ;p

Opublikowano

I tu się Kolego mylisz właśnie bo ktoś musi napisać rozpoznanie terenu, zrobić plan obliczyć wszytko i napisać rozliczenie z klientem.

A potem wszytko wpisać w papier co było robione jak długo gdzie, którego dnia, czas trwania itd.

Byłem w firmie budowlanej jako księgowy i nie pierdol mi że w budowlance się haruje na budowie bo ktoś to wszytko musi udokumentować.

oj tam skoro tak piszesz . Wiesz lepiej w końcu więcej machałeś łopatką.

Opublikowano

Ja nie machałem łopatą tylko dostarczałem materiały i siedziałem za biurkiem czasem pomagałem nosić 25 KG worki swoim podwładnym i mówiłem co i jak ale łopatą nie robiłem

Ale dobra nie gadajmy o naszych pracach tylko skupmy się na serverze Exonia i omówmy wspólnie co ma być i jak.

Opublikowano

jak by ktoś chciał to 4 dni temu powstał nowy prywatny serwer shaiy z prawdziwymi nowymi setami ... tzn takich nigdzie jeszcze nie ma :3

link podam zainteresowanym na PW ;)

Opublikowano

Maartuś możesz mi wysłać chętnie ocykam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...