Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet się nie czułem jak w "teamie" pomagałem ci przy mpc i czasami szukałem jakiegoś programu/rzeczy do serwera

A jak ktoś mi nie wierzy pokaże archwium gg przez team-viewer :)

Geniuszu zua, napisałem, że Ty nawet w teamie nie byłeś :D

Robisz z siebie bohatera pisząc, że odszedłeś bo Ci jakiejś tam informacji nie podałem, a miałeś ją tutaj napisać. Chcesz aby ludzie myśleli, że to Ty jesteś ten dobry, a ja to ten zły, więc skończ za przeproszeniem pierdolić :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak prace nad serwerem?

Powoli do przodu ;)

no to on kiedy ?

Czytaj temat.

Mój dysk po raz kolejny wyłapał crash'a, na szczęście miałem kopie bazy oraz plików serwera sprzed 3 dni, więc aż tak dużych strat nie ma :)

Sami widzicie, że ja mam jakiegoś pecha do tego serwera. Ale nie ma obawy, z pewnością wystartuje :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Czytaj temat.

Mój dysk po raz kolejny wyłapał crash'a, na szczęście miałem kopie bazy oraz plików serwera sprzed 3 dni, więc aż tak dużych strat nie ma :)

Sami widzicie, że ja mam jakiegoś pecha do tego serwera. Ale nie ma obawy, z pewnością wystartuje :)

Licze na to że prędko wystartuje '_"

xxx

Opublikowano

Dokładnie jak to już wcześniej pisałem :

,,Expectans Crescite opus remuneranda contemptui et odio largitur''

,,Czekanie na owocną pracę jest wynagradzana a pogarda nienawiścią obdarzana''

( ^ _ ^ )

Więc naprawdę warto ( ^ _ ^ )

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

A więc proszę bardzo, o to nasza strona.

Nie ma 100% pewności, że to ona zostanie na stałe :)

195.117.148.173/stronka/

Za 3 dni strona zniknie :)

Albert Einstein

Opublikowano

A więc proszę bardzo, o to nasza strona.

Nie ma 100% pewności, że to ona zostanie na stałe :)

195.117.148.173/stronka/

Za 3 dni strona zniknie :)

Stronka wygląda super ;) chociaż już ją wcześniej widziałem (jeżeli się nie myle jest ona z epvp), ale nie przeszkadza mi to :D.

Widzę, że masz problemy z kodowaniem pl. znaków, ale to chyba nie jest jeszcze serwer na którym strona będzie stała? Więc nie ma sensu tego ustawiać.

Pozdrawiam

Sygna.jpg
Opublikowano

Stronka wygląda super ;) chociaż już ją wcześniej widziałem (jeżeli się nie myle jest ona z epvp), ale nie przeszkadza mi to :D.

Tak, jest ona z epvp, ani moje umiejętności, ani mój budżet nie pozwala mi na posiadanie własnej grafiki ;)

Wcale się z tym nie ukrywam, prawa autorskie są w stopce :)

Widzę, że masz problemy z kodowaniem pl. znaków, ale to chyba nie jest jeszcze serwer na którym strona będzie stała? Więc nie ma sensu tego ustawiać.

No właśnie jest drobny problem. W apache jak i php mam ustawione utf -8, w edytorze także utf - 8 i na początku pliku utf -8, a Polskich znaków nie ma.

Albert Einstein

Opublikowano

No właśnie jest drobny problem. W apache jak i php mam ustawione utf -8, w edytorze także utf - 8 i na początku pliku utf -8, a Polskich znaków nie ma.

@Lopescio

masz to postawione jak narazie na wirtualnym serwerze? Podaj mi proszę jakiego edytora używasz?

Tak, jest ona z epvp, ani moje umiejętności, ani mój budżet nie pozwala mi na posiadanie własnej grafiki ;)

Oferowałem jakiś czas temu wsparcie i pomoc w stworzeniu strony.

Sygna.jpg
Opublikowano

Szczerze widziałem ładniejsze strony, jak dla mnie liczy się jaki będzie serwer a nie strona więc mi to obojętne może być nawet to co jest xD

Opublikowano

@Lopescio

masz to postawione jak narazie na wirtualnym serwerze? Podaj mi proszę jakiego edytora używasz?

Tak, vps. Używam notepad'a ++

Oferowałem jakiś czas temu wsparcie i pomoc w stworzeniu strony.

O ile dobrze pamiętam, to Tobie chodziło tylko o kodowanie :)

Szczerze widziałem ładniejsze strony, jak dla mnie liczy się jaki będzie serwer a nie strona więc mi to obojętne może być nawet to co jest xD

Ale strona to wizytówka serwera :)

Albert Einstein

Opublikowano

Tak, vps. Używam notepad'a ++

Spróbuj dodać polski znak w zwykłym notatniku ;) (jeżeli masz zainstalowane polskie czcionki) lub ściągnij bardzo fajny program Ager Web Edytor - sam go używam oferuje wsparcie HTML/PHP. Zapisz i zobacz na stronie czy zadziałało.

Jeżeli chcesz to możesz mi podesłać pliki strony - ogarnę Ci te polskie znaki ;-)

O ile dobrze pamiętam, to Tobie chodziło tylko o kodowanie :)

Owszem, ja moge zakodować, ale mam też kolegów grafików ;)

Co do moich umiejętności - jestem w trakcie tworzenia gry przeglądarkowej, a koledzy robią do niej grafikę (Tło, buttony itd.).

Ale strona to wizytówka serwera :)

Zgadzam się w 100% i musi być ona porządna.

Sygna.jpg
Opublikowano

Spróbuj dodać polski znak w zwykłym notatniku ;) (jeżeli masz zainstalowane polskie czcionki) lub ściągnij bardzo fajny program Ager Web Edytor - sam go używam oferuje wsparcie HTML/PHP. Zapisz i zobacz na stronie czy zadziałało.

Dziś już siły nie mam :D

Owszem, ja moge zakodować, ale mam też kolegów grafików ;)

Co do moich umiejętności - jestem w trakcie tworzenia gry przeglądarkowej, a koledzy robią do niej grafikę (Tło, buttony itd.).

Prawdę mówiąc, nie znoszę być zdany na czyjąś łaskę. Wiem, że na sobie mogę polegać i że jak coś pójdzie nie tak, to nikt nie będzie miał do mnie pretensji :)

:D

Serwer normalnie BomBa

True :]

Albert Einstein

Opublikowano

Dziś już siły nie mam :D

Spoko ;) Gdyby Ci nie szło to odezwij się na PW podeślesz mi pliki to Ci ogarnę :->

Prawdę mówiąc, nie znoszę być zdany na czyjąś łaskę. Wiem, że na sobie mogę polegać i że jak coś pójdzie nie tak, to nikt nie będzie miał do mnie pretensji :)

Rozumiem ;) Moja oferta pomocy jest nadal aktualna :-)

Pozdrawiam

Sygna.jpg
Opublikowano

Lopes jeśli masz problem jakikolwiek z html czy grafą to pisz do mnie na pw lub gg które widnieje w moim profilu więc z pewnością dostaniesz odpowiedź w zależności na kogo trafisz

(4 osoby są podłączone pod jedno gg ale właścicielem jestem ja) i nie wahaj się ponieważ ja i moi koledzy pomagamy i nie wymagamy za to zupełnie nic )

Pozdrawiam Krusza

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Spoko ;) Gdyby Ci nie szło to odezwij się na PW podeślesz mi pliki to Ci ogarnę :->

Rozumiem ;) Moja oferta pomocy jest nadal aktualna :-)

Pozdrawiam

Dzięki za chęci :)

hmm..

Życie :)

Lopes jeśli masz problem jakikolwiek z html czy grafą to pisz do mnie na pw lub gg które widnieje w moim profilu więc z pewnością dostaniesz odpowiedź w zależności na kogo trafisz

(4 osoby są podłączone pod jedno gg ale właścicielem jestem ja) i nie wahaj się ponieważ ja i moi koledzy pomagamy i nie wymagamy za to zupełnie nic )

Pozdrawiam Krusza

Jeśli będzie taka potrzeba, to napiszę :)

Albert Einstein

Opublikowano

Dawaj ten serwer juz xD bo nudy

Jak ci się nudzi to zagraj ze mną w międzyczasie w dopiero co powstałą xxx na lajtach jbc. nick Nicolas (lajt) innych ludzi też zapraszam. Lopes stworzy serwer spokojnie i wy mu nie będziecie już, że tak powiem dupy zawracać :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...