Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc pokaż mi, gdzie jest napisane, że serwer miał powstać do końca sierpnia. Było pisane, że mam bana i na facebook'u możecie się pytać itp. ale po co się zainteresować? Lepiej krytykować i słuchać za przeproszeniem debili, którzy mało co wiedzą, a dużo gadają ;)

Wybacz, Lopescio, przejrzałem temat i to nie Ty pisałeś tylko Lukasz:D. To on cały czas nakręcał, że serwer już blisko powstania, i to on pisał, ze powstanei do końca miesiąca, stąd się tak wszystkim wydawało.

Możliwe że za tydzień

Właśnie lopescio skończył ustawiać NPC :)

Za parę dni start

Po jakimś czasie byliśmy pewni ze Lukasz:D jest członkiem Teamu, więc wierzyliśmy w to co pisze i stawialiśmy jego słowa na równi z Twoimi.

Myślicie, że stworzenie serwera to taka łatwa sprawa? Tylko czemu żaden inny Polak się tego nie podjął? Szkoła się zaczęła, miejmy nadzieje, że dzieci pokroju Matiq odpuszczą sobie grę :)

Wiem, że to nie łatwe, sam się troche z tym bawiłem, ale stwierdziłem, że to nie dla mnie, wole programować i pisać strony :D

Pozdrawiam ;)

Sygna.jpg
  • Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Łukasz był niby w teamie, lecz tak na prawdę przy serwerze nic nie zrobił :)

A informacji o starcie serwera nie uzgadniał ze mną :)

Tak więc od teraz jedyne pewne info to z tego konta :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

JEA HURA WIWAT lopes564

Przepraszam za to co napisałem u góry o tych przysłowiach ale tak jak @kombi55 myślałem że @Łukasz:D wie bardzo dużo i wy razem robicie

Pozdrawiam Microbec

Opublikowano

Kończę konfigurować www.

Ogólnie desing strony jest zupełnie inny niż był, na pewno Wam się spodoba.

Borykam się z nadaniem Identity Specification dla dwóch kolumn w jednej tabeli jeśli by to kogoś interesowało :)

Pliki serwerowe shaiy są na prawdę ciężkie w edycji, a dodatkowo moje limity transferu znacznie utrudniają prace.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Czyli że już praktycznie server skończony tylko www zostało ?

No ja tego nie napisałem ;)

Albert Einstein

Opublikowano

Dziś dowiedziałam się o tym serwerze, chętnie zagram ofc jako dark.

Miło że tyle ludzi czeka na otwarcie juz kilka miesięcy a jak widze serwer ma 'lekki' poślizg ... mam nadzieje że w końcu go otworzycie.

Opublikowano

Dziś dowiedziałam się o tym serwerze, chętnie zagram ofc jako dark.

Miło że tyle ludzi czeka na otwarcie juz kilka miesięcy a jak widze serwer ma 'lekki' poślizg ... mam nadzieje że w końcu go otworzycie.

Nie ma żadnego poślizgu, więc nie pierdziel. Nigdzie nie jest napisane, że miał wystartować wtedy i wtedy. Wyluzujcie troszkę, ja mam życie prywatne.

Albert Einstein

Opublikowano

Lopescio a co masz jeszcze do zrobienia ?

Kilka(naście) rzeczy :P

ja nie moge, wchodze tu pierwszy raz z nadzieją na nowy serwer, z sercem jak na dłoni i od razu pojazd xD

Co nie zmienia faktu, że gadasz głupoty, bo serwer nie ma żadnego poślizgu :)

Albert Einstein

Opublikowano

Nie ma ustawionej dokładniej daty startu serwera. Stworzenie serwera i spolszczenie to nie jest 5 min a jeszcze zaprojektowanie własnych oryginalnych setów to dopiero jest masa roboty. :D

Z poważaniem Damian! I także czekam na start.

Opublikowano

Kurde jacy wy niecierpliwi jesteście cały czas tylko : ''Kiedy start serwera?'' , ''Co już masz zrobione?'', ''Kiedy skończysz?''. Spokojnie jak praca zostanie zakończona to na pewno autor nas poinformuje :)

pozdrawiam Microbec

Opublikowano

Stwierdzam iż, aż im później powstanie serwer tym lepiej dla Was, gdyż, ponieważ, dlatego że będziecie mieli dużo czasu aby przed wystartowaniem serwera doskonalić swoje umiejętności gry w Shaiyę.

6504.jpg
Opublikowano

EHHH.... Lopescio, gdzie widziałeś post w którym robię z siebie bohatera?

Sam dobrze wiesz że pytałem się ciebie kiedy serwer powstanie oraz czy powstanie w sierpniu do 30, napisałeś "możliwe" także napisałem to na forum

Aaa co do sprawy tego "TEAMU"

xD zamierzam namawiać wszystkich ze szkoły żeby zagrali na naszym privie,(...)

2012-08-24 19:31:20

<cenzura> zaś mówię na naszym hahahaha

lopescio

2012-08-24 19:31:55

Robimy go razem :)

a gdy chciałem coś napisać na mpc

ja

2012-08-31 21:48:16

napisać coś na mpc?

lopescio

2012-08-31 22:18:01

Nie

ja

2012-08-26 15:21:37

ej no bo ludzię się niecierpliwią :(

2012-08-26 15:21:50

trzeba im jakiegoś newsa wcisnąć

lopescio

2012-08-26 15:21:58

E tam

2012-08-26 15:22:09

Docenią start serwera :D

Nawet się nie czułem jak w "teamie" pomagałem ci przy mpc i czasami szukałem jakiegoś programu/rzeczy do serwera

A jak ktoś mi nie wierzy pokaże archwium gg przez team-viewer :)

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Przenieście swoją rozmowę na kanał prywatny, pisałem wcześniej o atmosferze... Kłóćcie się wyzywajcie od ku*w, ale róbcie to tak aby nikt nie dostał bana i inni nie widzieli...

6504.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...