Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kilka uwag i rad

-postaw ten serwer zrób konta dla "zasłużonych" i niech ci pomagają(beta).

-Nawet nie wiesz czy to na vps ruszy, a bawisz się.

-I nie mów że "jeszcze czas", bo to już nudzi.

Wiem że nawet nie przemyślisz tego, olejesz ten post jak i inne ale im dalej odwlekasz tym więcej stracisz.

Heh. pewnie ktoś je*nie zaraz teksta typu "Nie rozumiem dlaczego jeszcze tutaj się udzielasz","Ignorujemy trolla" jak wyżej lub coś typu "Ehh, chłopie dorośnij i wróć, bo ja preferuje jakiś poziom w rozmowach".

Pozdrawiam

Wasz ukochany Lukasz:D/Axen

:*

PS. Tak k*rwa to kolejna zaczepka ;d, szansa dla was na nabicie postów <_<

500 post w tym temacie!!:/

784091427630431250239.png
:D

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tym razem nie odpowiem argumentami słownymi, ale mam nadzieje, że jesteś lajtem i kiedyś spotkamy się na pvp. ;)

@EDIT Przytoczony przez Ciebie fragment mojej wypowiedzi traci na wartości, a więc proszę o mały EDIT w Twoim poście ;).

6504.jpg
Opublikowano

-Nawet nie wiesz czy to na vps ruszy, a bawisz się.

Nie wiem czy wiesz, ale już odpalałem serwer na vps :*

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Serwer skończę jak będzie skończony ;)

No właśnie nie 'orjentuje' się :(

"Za rok może dwa..."

Ty lepiej się przyznaj czy on w ogóle "powstanie", widzę że zamiast zająć się serwerem to ty wolisz sobie pościki nabijać, szczerze mówiąc gówno mnie to już obchodzi ale mnie jak i większość użytkowników którzy uważają że uzyskają normalnej odpowiedzi na normalne pytania (tym bardziej że czekają już tyle czasu a jakoś te 500 postów nic nowego nie wniosło w tym durnym temacie) irytuje twoje zachowanie i ciągłe głupie odpowiadanie na pytania. Poczekać tylko jak moooooooże powstanie ten serwer i forum na którym też tak będziesz udzielał odpowiedzi, a event mooooże będzie za tydzień a mooże za 2 a może nie?

O M G j a k j a l u b i ę g n ę b i ć d e b i l i.

Opublikowano

widzę że zamiast zająć się serwerem to ty wolisz sobie pościki nabijać

Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie piksele nic nie znaczą :)

I uwierz mi, czytanie postów co poniektórych osób w tym temacie to fajny sposób na chwilowe oderwanie się od serwera :)

ciągłe głupie odpowiadanie na pytania.

Na głupie pytania nie ma mądrych odpowiedzi ;)

a event mooooże będzie za tydzień a mooże za 2 a może nie?

Że monitor jest płaski, bo istoty z marsa nie noszą skarpetek?

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie piksele nic nie znaczą :)

I uwierz mi, czytanie postów co poniektórych osób w tym temacie to fajny sposób na chwilowe oderwanie się od serwera :)

Na głupie pytania nie ma mądrych odpowiedzi ;)

Że monitor jest płaski, bo istoty z marsa nie noszą skarpetek?

aha i tylko tyle potrafisz odpisać na kłopotliwe dla ciebie pytanie? to życzę ci powodzenia w tym godnym pożałowania "serwerze" jak i nie tylko... , a ja wyjdę z tego beznadziejnego tematu bo aż mi się nie dobrze robi jak widzę z jakimi polaczkami niektórzy(normalni ludzie) muszą się na co dzień zmagać. Wiedz jeśli chodzi o twoją ankietę, jeśli będzie serwer to nawet tego nie ściągnę bo przez takich jak ty odechciewa się grać na jakichkolwiek wersjach gier PL.

Opublikowano

Omg...

Ludzie! } Lopes pisze cały czas zabiore sie za serwer za 2 tygonie mówi wszystkim prace idą w drobrym kierunku ... Nastepnie pisze to moze moze jakieś pomysły na serwer....

Na stepnie ktoś go cos pyta jak normalny człowiek kiedy bedzie server jakie wgl sa postepy robienia servera uzyskuję odpowiedź [ jak bedzie to będzie]... Lopes ignoruje wszystkich oprucz tych przydopasow co pisza głupoty razem z nim nie wiem może liczą na free apeki ktorych nie bedą mieli xD

Wiadomo że lopes mój postk z kopiuje rozpisze go i da swoja racje{{ ze server albo bo ale ze ale ze moze bo moze ze nie wiem xD ]]] zobaczcie posty co on caly czas pisze za niedługo zagubi sie w tym co pisze !

Pod koniec napisze hahaha hahha świetnie sie bawie odpisując na wasze psty...

Taki GM ?? Nie wiem czy ktos z was pisał ticketa na shaiya.pl ale Gm mi oraz moim znajomym z gildi nie odpisal hahha śmieszą mnie te wasze pytanie...

Lopes weź sie zachowuj kompetętnie do posady GM założyciela serwera bo nie wydaje mi sie żeby ktoś miał zagrać na takim serwerze na ktorym Gm mu napisze smiesza mnie twoje posty !

Popieram użytkownika reflink !

Opublikowano

Omg...

Ludzie lopes pisze cały czas zabiore sie za serwer za 2 tygonie juz powinien wystartowac potem wraca o poczatku... to moze moze jakieś pomysły na serwer....

Na stepnie ktoś go cos pyta jak normalny człowiek kiedy bedzie server jakie wgl sa postepy robienia servera uzyskuję odpowiedź [ jak bedzie to będzie]... Lopes ignoruje wszystkich oprucz tych przydopasow co pisza głupoty razem z nim nie wiem może liczą na free apeki ktorych nie bedą mieli xD

Wiadomo że lopes mój postk z kopiuje rozpisze go i da swoja racje{{ ze server albo bo ale ze ale ze moze bo moze ze nie wiem xD ]]] zobaczcie posty co on caly czas pisze za niedługo zagubi sie w tym co pisze !

Pod koniec napisze hahaha hahha świetnie sie bawie odpisując na wasze psty...

Taki GM ?? Nie wiem czy ktos z was pisał ticketa na shaiya ale gm mi oraz moim znajomym z gildi nie odpisal hahha śmieszą mnie te wasze pytanie...

Lopes weź sie zachowuj kompetętnie do posady GM założyciela serwera bo nie wydaje mi sie żeby ktoś miał zagrać na takim serwerze na ktorym Gm mu napisze smiesza mnie twoje posty !

Popieram użytkownika reflink !

wiesz co? to jest proste... koleszka stworzył sobie temacik żeby być fajny bo niby zrobi jako 1 polski prywatny serwer i myśli że będzie wielkim GM buahaha.

Btw chyba sobie jeszcze trochę zostane w tym temaciku, zaczyna mnie rozbawiać lol

Opublikowano

I nie chcę zniechecic ludzi do gry na twoim niby servie tylko pisze co myśle ...

Bo jak tu wszedłem na forum to byłem miło zaskoczony że ktoś bedzie robił server shaiya polski.

Lecz po kilku dniach pisanie głupot lopesa zmieniłem szybko swoja opinie na temat tego,,,

Chyba myśli ze jest jakis lepszy od ludzi piszących w tym temacie xdd xD

Może ma jakies urojenia ze jest GM...

Różni ludzie sa hahah obra ide spac trzymaj sie reflink..

Pozdrawiam kseare

Opublikowano

nie kłóććie się .. to nie ma żadnego sensu -,-

ponadto wasze boskie opinie typu to ma dropic tu a to tam .... prosze was, jeśli ten serwer powstanie ( w co osobiście wątpie) to powstanie tak jak to autor miał w zamyśle a nie tak jak to wy sobie wyobrażacie.

i dodając .... co to za priv gdzie dropi sie lapisy? omg -,-' to ma być PRIV !! nie kolejny zjebany serwer jak sha.pl

Opublikowano

@UP Ty chyba nigdy nie grałaś na privach shaiya. Są różne rodzaje. Na niektórych wszystko jest za darmo nawet lapki i wtedy servy często mają przerwy albo wgl upadają, a na niektórych trzeba dropić wszystko oprócz tych najpotrzebniejszych rzeczy takich jak Conti PiD fenix itd. Ja osobiście więcej widziałem i grałem na takich servach na których musiałem dropić niektóre rzeczy, żeby osiągnąć coś w grze. Poza tym Lopes sam napisał, żebyśmy podawali swoje propozycje gdzie co ma dropić i jak ma server wyglądać naszym zdaniem, więc nie rozumiem twojego posta.

Opublikowano

Ehhhh....

Propozycje ma juz 10 postów na temat servera i co mu z tego ?

To dla tego gracza zrobi exsp x 70 a dla tego x 600 a jescze dla innego 30

1 bedzie dropil lapisy a 2 powie nie lapisy beda w sklepie..

Idiotyzm

Opublikowano

@Lamusiek Czy ja Ci kaze grac? Nie chcesz, to nie graj ;) I podobno miales wyjsc z tematu ;)

@Kseare Nie wiem czy wiesz, ale specyfikacja to nie jedyna rzecz, jaka trzeba robic :)

Jeszcze te Twoje ´oprucz´ ah, poczytaj slownik ortograficzny zamiast tutaj pisac te swoje wywody ;) No i jeszcze zapytaj mamusi co oznacza demokracja :)

Albert Einstein

Opublikowano

Owszem są i prywatne serwery na których trzeba wiele rzecyz dropić, ale w tym ich urok że zarówno jak szybko powstają tak i szybko upadają. Jeśli sie ze mna nie zgadzasz to czemu nadal na swim pro serwerze nie grasz i nie dropisz lapiskow ? ;)

a te swoje propozycje i pomysly to pewnie sam wiesz gdzie mozesz sobie wsadzic ;)

Opublikowano

Lopes zamknij morde i nie zwracaj mi uwagi na ortografie bo tylko tym potrafisz sie bronić ;S

HAHHAHA server to ty bedziesz miał jak ktoś ci go zrobi bo sam go nie potrafisz zrobic....

Wiec Lopesss jestes frajerkiem ktory mysli ze cos ma a tak naprawde nic nie ma ...

Opublikowano

@Lamusiek Czy ja Ci kaze grac? Nie chcesz, to nie graj ;)

Po 1 odpowiedziałem na twoją ankietę z pierwszej strony.

Zagrasz na serwerze?

• Tak

• Nie

• Może

I podobno miales wyjsc z tematu ;)

Po 2 napisałem w poście niżej że jeszcze zostanę ale to nieważne a może i ważne bo to jest kolejny dowód że nie czytasz postów albo nie umiesz ich czytać

@Kseare Jeszcze te Twoje ´oprucz´ ah

i komentuję to ktoś kto nie potrafi czytać a taki błąd każdemu się zdarzy, jestem tylko ciekaw jakie błędy będą na tym niby spolszczonym uber giga super mega serwerze? no pewnie żadnych bo przecież tyle już go robisz....

Opublikowano

Lopes ignoruje wszystkich oprucz tych przydopasow co pisza głupoty razem z nim nie wiem może liczą na free apekii xD

Następnym razem jeżeli kolega nic nie wie o użytkownikach, to proszę o to aby nie pisał rzeczy wziętych z kapelusza.

6504.jpg
Opublikowano

OMG

Ludzie po co wy piszecie po 20 razy, że serwer nie powstanie i że na pewno nie będziecie grać. Ja jak widzę jakiś temat i wiem np. że to brednie to piszę jeden post lub wgl. nie napiszę nic. Więc nie rozumiem po co pisać 20 razy to samo no bez przesady wyraziłeś swoją opinię i wystarczy nie musisz jej powtarzać. <_< :angry:

ps. lopes, ja zawsze po twojej stronie :D

'' Lopes ignoruje wszystkich oprucz tych przydopasow co pisza głupoty razem z nim nie wiem może liczą na free apeki ktorych nie bedą mieli xD ''

@lamusiek jak mnie nie znasz to mnie nie oceniaj bo może się już więcej nie obudzić <_<

Opublikowano

Po 1 odpowiedziałem na twoją ankietę z pierwszej strony.

Zagrasz na serwerze?

• Tak

• Nie

• Może

Kazałem Ci na nią odpowiadać?

Po 2 napisałem w poście niżej że jeszcze zostanę ale to nieważne a może i ważne bo to jest kolejny dowód że nie czytasz postów albo nie umiesz ich czytać

Umiem czytać wszystkie posty 'oprucz' Twoich :)

uber giga super mega serwerze

A gdzie hiper i pro?

Albert Einstein

Opublikowano

'' Lopes ignoruje wszystkich oprucz tych przydopasow co pisza głupoty razem z nim nie wiem może liczą na free apeki ktorych nie bedą mieli xD ''

@lamusiek jak mnie nie znasz to mnie nie oceniaj bo może się już więcej nie obudzić <_<

i teraz za przeproszeniem debilu powiedz mi co to i do kogo to miało być? bo po 1 ja tego nie napisałem po 2 nie pisałem nic do ciebie ani nie oceniłem tu nikogo nie licząc tego postu a po 3 możesz to ty się nie obudzić jak będziesz mylił mnie z kimś innym. No i pod koniec przepraszam za wszystkie posty nie na temat ale przecież cały ten temat, większość tych pięciu set postów jest wielką niepotrzebną stertą śmieci gdzie można najwidoczniej pisać co się chce.

Opublikowano

Kazałem Ci na nią odpowiadać?

nie i dobrze o tym wiesz wiedz nie wiem po co te pytanie, ja wyraziłem swoją opinie a gdyby każdy ją napisał to też byś się tak pytał? lol nie wiem może wczuwasz się już w role nieudanego GMa który nie wie co gdzie kiedy i jak ale jak np. zrobi jakiś temacik na swojej stronie to się będzie pytał po co ktoś tam coś pisze nie zazdroszczę.
Umiem czytać wszystkie posty 'oprucz' Twoich :)
tak to twój że tak powiem słaby punkt dlatego że nie wiesz co odpowiedzieć, bo jak ktoś zada proste niekonkretne pytanie to prosto niekonkretnie odpowiesz.
A gdzie hiper i pro?

pewnie bardzo byś chciał jak każdy, ale nie będzie. sorry a double posta

Opublikowano

Jeżeli ten server powstanie to w 100% zagram aby sprawdzić COŚ co wymagało pracy. Jeżeli server mi się nie spodoba (chociaż w to wątpie) to nie będę go źle oceniał, ponieważ czas=wysiłek i staranie. Pozdrawiam WooT_WooT (Light, Fighter UM, RavenS)

Opublikowano

Jeżeli ten server powstanie to w 100% zagram aby sprawdzić COŚ co wymagało pracy. Jeżeli server mi się nie spodoba (chociaż w to wątpie) to nie będę go źle oceniał, ponieważ czas=wysiłek i staranie. Pozdrawiam WooT_WooT (Light, Fighter UM, RavenS)

Grałem kiedyś w Ravensach :P Pozdrów od Fryzka czyli ode Mnie Wziu i Emmy o ile jescze grają jeśli możesz

Opublikowano

@Pompka gram darki :D

@Lopescio

Nie wiem czy wiesz, ale już odpalałem serwer na vps :*

a skąd ja miałem to wiedzieć jak ty g*wno o serwerze piszesz ??.

@Microbec

OMG

Ludzie po co wy piszecie po 20 razy, że serwer nie powstanie i że na pewno nie będziecie grać. Ja jak widzę jakiś temat i wiem np. że to brednie to piszę jeden post lub wgl. nie napiszę nic. Więc nie rozumiem po co pisać 20 razy to samo no bez przesady wyraziłeś swoją opinię i wystarczy nie musisz jej powtarzać. <_< :angry:

ps. lopes, ja zawsze po twojej stronie :D

Czyli krytyka się nie liczy? Twoim zdaniem lepiej mówić że wszystko ok chociaż tak nie jest??

PS. Piszcie jakieś głupoty bo nie mam co robić muszę coś skrytykować

784091427630431250239.png
:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...