Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mysle ze niebendzie serva jak miał by byc to juz by był ale było by fajnie jak by powstał

Tamten serwer to był syf, nawet na vps go nie przenieśli ;)

Ja już od 19 czerwca czyli od saamego początku czekam na ten server, więc Lopes... Śpiesz się :O. Wcześniej myślałem, że pogram sobie jeszcze w wakacje xD

Staram się go dopracować, więc dajcie mi czas :D

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka jestem Nowy :)

Fajnie ze Server będzie :D Wszystko za free będzie czy nie ?

za free to można po mordzie dostać, widziałeś kiedyś Item Mall w którym wszystko było za darmo?

O M G j a k j a l u b i ę g n ę b i ć d e b i l i.

Opublikowano

za free to można po mordzie dostać, widziałeś kiedyś Item Mall w którym wszystko było za darmo?

co tak agresywnie należy wytłumaczyć człowiekowi co i jak , a nie tak od razu że w mordę :)
Opublikowano

Te najważniejsze rzeczy, czyli Conti, PID nosski itd. pewnie będą za free a reszta pewnie za kasę. W końcu server musi się czegoś utrzymać :P

niedługo będzie długi weekend, można liczyć, że do końca następnego tygodnia zrobisz serv Lopes? xD

Opublikowano

co tak agresywnie należy wytłumaczyć człowiekowi co i jak , a nie tak od razu że w mordę :)

No bo za free to jeszcze nic nie było nie jest i nie będzie.

O M G j a k j a l u b i ę g n ę b i ć d e b i l i.

Opublikowano

Te servery na których wszystko jest za free szybko padają, a wiecie dlaczego? Bo nie mają się z czego utrzymać :O

Opublikowano

Podpinam się pod up :) Dla mnie taki typ serwera jest najlepszy :>

A będziesz mi serwer opłacał? :)

czary mary , lepiej powiedz kiedy ten serwer ruszy a nie tylko się przechwalasz jaki on ma być już mamy końcówkę października a go nadal niema

"Za rok może dwa..." ;)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Hehe

Z chęcią bym powiedział na prawdę ile % ukońcył lopes ale no nie stety on mi zabronił także podtrzymam jego prośbę i będę czekał do końca albo do momentu kiedy sam nam pokaże co i jak na servie.

Pozdrawiam NeverMind

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Heh żenada predzej powstanie inny polski serwer niż wasz:) Nie ma sie co oszukiwać nawet nie dodałeś zadnych filmików promujacych serwer oraz pokazujacy jaki on bedzie:)

Opublikowano

To wyjdź ... Nie zawracaj sobie głowy, nie przejmuj się, napij się herbatki, odreaguj, najlepiej przeprowadź się gdzieś do lasu i wiedź spokojne życie ...

Ludzie po co te komentarze... zatrzymajcie je dla siebie, wyjdzie to wyjdzie nie to nie, dopiero wtedy będziecie gadać "a nie mówiłem/łam" ...

Wcześniej lopes podał, że postara się wyrobić przed świętami ... to czekajcie do świąt i wtedy się pytajcie -.-

Opublikowano

Nie wiwm po co te kłótnie "powstanie czy nie". Nie można po prostu (jak ja ;]) jak się chce zagrać to czekać i się nie udzielać? Jak wyjdzie to będzie...

:)

tumblr_n3rcziKyAY1qcxzu2o3_500.gif

Opublikowano

Heh żenada predzej powstanie inny polski serwer niż wasz:) Nie ma sie co oszukiwać nawet nie dodałeś zadnych filmików promujacych serwer oraz pokazujacy jaki on bedzie:)

Co do specyfikacji serwera nie mam konkretnego pomysłu ;)

Póki co poznaje ciemne strony plików serwerowych :D

Albert Einstein

Opublikowano

Mógłbyś podać adres strony czy jeszcze nie zrobiłeś ?

Jak coś to pisz na gg. Jest pod awatarem.

Strona była pokazana przez 3 dni ;)

Dobra, koniec tego dobrego. Skoro to ma być serwer dla Was, to czemu Wy byście nie mogli na niego wpłynąć? ;)

Piszcie tutaj Wasze pomysły co do specyfikacji serwera. 4 fun odpada :) Opisujcie npc drop lapisów itp ;)

Albert Einstein

Opublikowano

Te najlepsze lapki tzn. te które dają dużo +++++ daj do IS za $$$$$$ i żeby mogły one też z bossów dropić, sety te podstawowe za free do IS, te lepsze już za $$$$$$. Wzoruj się na Blood of Arena zobacz co oni wsadzają do IS to będziesz miał pomysły. Słabsze do IS za free lepsze do IS i bossów za $$$$$$, tak samo z lapkami, oczywiście runki i tego typu rzeczy muszą być za free.

Opublikowano

omg lopes czekamy na polski server prywatny juz od 19 czerwca a juz jest 1 listopad...nie ma na co czekac wiadomo ze server nie powstanie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...