Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Exonia Shaiya

lopescio

Gracze  

157 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwerze?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Pompa

Oczywiście Darki :) Proszę was nie SPAMujcie. Jeśli chce ktoś zagrać na privie only PvP to zapraszam na Cursed Soldiers Shaiya :)

Oczywiście sam na nim gram ( darkiiiii ) nick: LuckyLuke131 (guard)

• Odpowiedzi 573
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hehe co zmieniliście mój post bo co? :D boicie się że ludzie pojda od Waszego pożal się boże "Serwera".który nie wiadomo nawet czy istnieje:)

Gratuluje wam:) Ludzie którzy wzieli się do pracy od początku Października zrobili więcej niż wy przez 5-6 miesięcy heh ... Jak ktoś chce to potrafi.

Opublikowano

Hehe co zmieniliście mój post bo co? :D boicie się że ludzie pojda od Waszego pożal się boże "Serwera".który nie wiadomo nawet czy istnieje:)

Gratuluje wam:) Ludzie którzy wzieli się do pracy od początku Października zrobili więcej niż wy przez 5-6 miesięcy heh ... Jak ktoś chce to potrafi.

Yyy dziwne, że dołączyli do facebook'a 17 lutego 2011 ;)

I nie "boicie się" bo ja robię serwer sam.

Nikt mi tu się nie będzie reklamował :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

Drogi lopescio czy jak Cię tam zwą :) skoro Jesteś tak bystrą osobą która to ma zawsze cudowną odpowiedź na każdego posta :) jak mogłeś pominac tak istotny fakt jak data dołączenia a data emisji - konto było uzywane wcześniej do innych celów i zostało edytowane na potrzeby nowego serwera data edycji to wlasnie data emisji ;) Powodzenia w dalszym tworzeniu własnego priva i oby powstał do świąt (tylko których? :rolleyes: ) Linka nie trzeba nawet podawac bo łatwo znalezc info o tym serwerze ;) Konkurencja ktorej to mialo nie byc jednak sie pojawila i wygląda na to że jednak da się zrobić to troche szbciej ;) Mimo to nie zniechęcaj się - zawsze lepiej jest mieć wybór priva na którym chce sie grać :)

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

Powodzenia w dalszym tworzeniu własnego priva i oby powstał do świąt (tylko których? :rolleyes: )

Przewiduje Święta Wielkanocy w 2015 r. aczkolwiek zawsze może być ten poślizg ~ 2 lata :)

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza

Albert Einstein

Opublikowano

DamianeeeQQ masz wgl pojecie jak długo się samemu robi taki server? daj chłopakowi czas niech na spokojnie zrobi go swoim tempem nie zapominaj że ma też obowiązki takie jak praca/szkoła/rodzina.

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

Nie było mnie 4 dni i tak mało postów? :D Widzę, że już trochę ochłoneliście skoro już aż tak się nie kłócicie. Zauważyłem Lopes że ci trochę do śmiechu, ale tak na serio to kiedy przewidujesz ten CZAS skończenia serwera i jak wogóle idą prace :D pozdro :)

Opublikowano

@luckyluke131 powiem ci tak prace są w toku i raczej nie prędko będzie ale lopes pisał że na święta server będzie choć nie jest tego pewny czy w te święta.

50 post V - 10.11.2012; 100 post X; 200 post X; 300 post X; 400 post X; 500 post X

<Piszę poprawnie po polsku lecz czasem popełniam błędy ze względu na bardzo szybką pisownie bez patrzenia na klawiaturę za co z góry przepraszam >

Opublikowano

@Kukoshi lizus ;d. I tak ci lopescio nic nie da, więc sobie nadziei nie rób.

LuckyLuke131 oczekiwał odpowiedzi samego Lopescia także nie uznaje wiadomości osoby postronnej jak i pewnie inni.

Co do ciebie Lopescio wstydził byś się. Chcesz żeby ciebie ktoś traktował poważnie oraz cie nie krytykował, a sam zachowujesz się jak dureń i idiota.

Czekam na serwer by dowiedzieć się co ty robiłeś przez te kilka miesięcy

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

LuckyLuke131 oczekiwał odpowiedzi samego Lopescia także nie uznaje wiadomości osoby postronnej jak i pewnie inni.

Co do ciebie Lopescio wstydził byś się. Chcesz żeby ciebie ktoś traktował poważnie oraz cie nie krytykował, a sam zachowujesz się jak dureń i idiota.

Czekam na serwer by dowiedzieć się co ty robiłeś przez te kilka miesięcy

z tym sie zgodze traktujmy go tak jak on nas to juz jest dziecinada takie głupie szczeniackie odzywki może sobie swojemu psu wygadywac zenada tyle w temacie

Opublikowano

To, że Ty liżesz na każdym kroku nie oznacza, że każdy :)

Chcesz żeby ciebie ktoś traktował poważnie oraz cie nie krytykował

Gdzie ja to napisałem? :D

a sam zachowujesz się jak dureń i idiota.

Twojego zachowania nawet nie chce mi się komentować :)

z tym sie zgodze traktujmy go tak jak on nas to juz jest dziecinada takie głupie szczeniackie odzywki może sobie swojemu psu wygadywac zenada tyle w temacie

Po primo, nie będę odpowiadał normalnie na głupie zaczepki

Po secundo, jak Ci nie pasuje mój styl odpowiedzi to nie zaglądaj do tematu, proste? Ja Ci tutaj nie każe czytać moich odpowiedzi ;)

Napisał bym coś więcej ale czasu nie mam ;)

Albert Einstein

Opublikowano
Chcesz żeby ciebie ktoś traktował poważnie oraz cie nie krytykował

Gdzie ja to napisałem? :D

Broniąc się jasno wyrażasz że nie chcesz być krytykowany.

a sam zachowujesz się jak dureń i idiota.

Twojego zachowania nawet nie chce mi się komentować :)

Oświeć mnie jak się zachowuje? Ja ci tylko uświadamiam jak to wygląda z naszej strony, a co do komentowania to "nie chce ci się" bo prawdopodobnie nie umiesz.

Co do lizania LUBIE TO :P

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

Cóż... kontroluję ten temat od początku, cały czas czytam wypowiedzi userów ( w tym lopesa) i jestem coraz bliżej stwierdzenia, że nawet jeżeli serwer powstanie to na nim nie zagram. Dlaczego? Jeżeli Lopes będzie w ten sposób traktował graczy jak teraz traktuje userów na forum to nie mam ochoty na taką zabawę.

Lopes - jak zada Ci się normalne pytanie to nie odpowiadasz, jak człowiek się wkurzy i zaczyna trochę ostrzej to wtedy się odzywasz. Wtedy słyszymy teksty typu

jak Ci nie pasuje mój styl odpowiedzi to nie zaglądaj do tematu, proste? Ja Ci tutaj nie każe czytać moich odpowiedzi

to po co Ty założyłeś ten temat?!

Na temat prac nad serwerem, nie licząc na początku, chyba nie podałeś żadnej rzetelnej informacji. Uwierz mi, w ten sposób graczy nie przyciągniesz... Chociaż narazie nie ma do czego przyciągać.

PS. Możesz sobie teraz do woli rozkładać moje wypowiedzi na części pierwsze i komentować - przynajmniej się trochę pośmieję.

Pozdrawiam

Kobi55

EDIT: ZASTNAWIAM SIĘ CO SIĘ STAŁO ZE WCZORAJSZYMI POSTAMI?!

Sygna.jpg
Opublikowano

Nie wiem czy wiecie, ale mpc miało cofkę ;)

Albert Einstein

Opublikowano

Ja się nie poddam choć moje posty też w dziwny sposób wyparowały ;)

Ponawiam pytania :)

Co do tej pory zostało zrobione by serwer Exonia powstał a ile pracy jeszcze przed Tobą? Czekam na konkrety, nie interesue mnie zbywanie i unikanie odpowiedzi jak to masz w zwyczaju :) Chciałbym też znać przybliżoną date otwarcia serwera dla graczy. Istnieje szansa odpowiedzi na to pytanie czy usłyszymy zaś odpowiedź w stylu święta 2015? :) Chyba, że chcesz nam od razu powiedzieć, że Exonia to farsa i zamknąć ten temat? Przestaniemy Cię wtedy męczyć ;) bo dopóki temat jest poważny (tak przynajmniej uważam) mam chyba prawo zadawać tego typu pytania prawda? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...