Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prosiłem, byście tak nie spamowali i nie komentowali wiadomych rzeczy, bo im bardziej psa denerwujaesz tym głośniej ujada...

@Up - Dodałem bezpośredni link do ankiety, bo na fanpage'u pukawki trochę innych postów się pojawiło. Więc tam to wrzuciłem by nie szukać :)

106071453484304291456.jpeg

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Prowadzimy :) Cóż dziękuję wam za wsparcie.

Cóż mogę powiedzieć, że na pewno w przyszłym tygodniu jesteśmy gotowi wyjść na Świat i napisać zapowiedź na minecraftforum ...

Opublikowano

Przyglądam się temu projektowi od dosyć dłuższego czasu, z chęcią wezmę udział w jakiś testach lub zrecenzuje serwer po otwarciu :P

Opublikowano

O siema Damian :D

@Pitbull

TO TY JESZCZE NIE ZROBIŁEŚ TAM ZAPOWIEDZI? :(

Ale partnerstwo z zagranicznymi YouTuberami też masz zamiar zawierać? :D

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Hejo Kotysław ! :D

Wtedy trzeba także zrobić anglojęzyczną wersję serwera, promocja za granicą jest dosyć trudna.

Opublikowano

1.007 głosów na overlanda liczba głosów cały czas się zwiększa a my prowadzimy o około 70-80 głosów oby tak dalej :)

Opublikowano

Serwer jest robiony po angielsku i po polsku. Jak będzie za dużo polskich trolli, będzie tylko po angielsku. A reklama za granicą może i jest trudna, ale Pitbull ma pewnie już jakiś plan, jak rozreklamować serwer.

Opublikowano

@ Kotkowski i Rannathur

Reklama nie była nam tam potrzebna, bo wszystkie potrzebne nam osoby udało nam się zwerbować na terenie kraju. Czy to budowniczych, fabulatorów lub też grafików. No niestety źródełko utalentowanych osób się kończy. Takim ostatnim etapem miała być właśnie promocja i rozgłoszenie rekrutacji wśród YouTuberów. Cóż nie ukrywam nie uzyskałem oczekiwanych efektów... Co prawda znalazłem kilku grafików czy modelatorów, nawet 2-3 fabulatorów, ale jeżeli chodzi o utalentowanych budowniczych to "studnia" wyschła. Dlatego dopiero teraz decydujemy się tam udać w celach rozreklamowania naszego projektu. By właśnie znaleźć budowniczych, bo w Polsce takich już coraz mniej...

Opublikowano

Jest dużo polskich budowniczych którzy budują epickie budowle tylko jedyny problem jest w tym że im się nic nie chce robić.

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Opublikowano

A moim zdaniem prawdziwi specjaliści nie szukają pracodawców by budować majestatyczne budowle, oni sami muszą ich znaleźć... ^^, takich to ze świecą szukać

Opublikowano

fyre uk raczej nam nie będą budować ale będą zazdrościć budowli :P (super że znowu porwadzimy)

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Skoro ten serwer będzie międzynarodowy, to trzeba będzie uważać na hakerów, bo jeśli będzie dwu języczny, to możemy się spodziewać nie tylko ludzi z Polski, ale z Ameryki, Anglii, nawet z Niemiec. Więc zagrożenie ze strony hakerów może wzrosnąć, a czasami może się trafić taki który się zna na "fachu".

mca.png------>> Jeśli, również umarłeś tą smutą śmiercią.... daj + :)

Opublikowano

O to się tam nie martwcie. Zabezpieczenia mamy na wysokim poziomie. I zapewne (jeżeli oczywiście byśmy wygrali) pukawka też jest dobrze przygotowana jeżeli chodzi o zabezpieczenie swoich maszyn przed takimi atakami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...