Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem przesadzili z tymi 100'ma postami (mogli dać jakoś 20-40) bo tak to prawie nikt na temat serwera itd. nie może się wypowiedzieć, a tak btw. PitBull dzięki za poparcie itd. mojego projektu serwera (metin2 w mc) xD

Opublikowano

Osobiście metina nie lubię, ale tego obecnego, a nie takiego, który był na początku (mówię o Polsce) czyli 2007/8 teraz to trochę porażka...

Twój projekt jest ciekawy więc czemu by nie ?! :D

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

mlynek przecież gdyby nie działał to nie było by filmików z pokazywaniem budowli i miast...

No proszę cię, poczytaj zanim coś napiszesz.

Serwer prędzej czy później wystartuje.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

A co ja mówiłem na temat karmienia troll'a ?

Z takich informacji... To w najbliższym czasie powstanie forum, ale tylko w celu rekrutacji osób spoza granic kraju, więc nie będzie tam nic na temat rozwoju serwera, ale przerzucimy się całkowicie na taką formę rekrutowania, że tak powiem zbrzydło mi się wyciąganie kawałek po kawałku informacji od osób, które nawet wzoru podania nie znały.

Jesteśmy już w takim stopniu z projektem rozwinięci, że jesteśmy w stanie przyjąć do naszego grona obcokrajowców, bo jak już od jakiegoś czasu powtarzam źródełko z Polskimi talentami prawie wyschło, a ja mułu z dna nie zamierzam zlizywać...

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

YEA właśnie "zdobyłem" dostęp do spamowania pisania tutaj mądrych wypowiedzi :)

tak btw miałem się was czegoś zapytać ale zapomniałem ... skleroza, jak sobie przypomnę to od razu napisze! :3

Opublikowano

Moim zdaniem przesadzili z tymi 100'ma postami (mogli dać jakoś 20-40) bo tak to prawie nikt na temat serwera itd. nie może się wypowiedzieć, a tak btw. PitBull dzięki za poparcie itd. mojego projektu serwera (metin2 w mc) xD

Metin2 w MC? 0_0

Mogę dostać namiary?

Z chęcia bym zajrzał na chwilkę :P

Na forum znany jako Lucas68, Lukasz68, lukasz6815...

A w grze i na YT : Negrosss

Kanał na YT: http://www.youtube.com/user/negrossstv

Opublikowano

@up z racji że nie chcę się tutaj reklamować itd. to na moim profilu w moich tematach to możesz znaleźć. Jeśli autor tego tematu będzie chciał po prostu abym w taki sposób mu nie pomagał (bo jednak jakaś to reklama mojego serwa jest) to proszę o napisanie (wtedy zedytuje ten post)

Opublikowano

Darecki - daj możliwość przybliżania i oddalania kamery w trybie trzecioosobowym, a gdy kamera będzie za blisko ludka, to przełącza się na pierwszoosobowy. :)

Opublikowano

@UP

Good point, właśnie to zrobiłem.

W ten sposób pozbyliśmy się funkcji z klawisza F5.

[img]http://dl.dropbox.com/u/65261553/uptime.png[/img]
Rozgrzewam dom na przyjście zimy :)

Opublikowano

Kurde kiedy zobaczyłem zmiane nazwy tematu na [1.5] Overland RPG to błem pewny ,że już startujecie xD

mca.png

Pomogłem??? Daj + ;>>>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...